Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 21

• 37 898
  • 728
  •   1
Отговори
# 720

Аз ги имам, но съм по-малък номер. 37-ми съм, поръчах 37,5 и са ми леееко свободни, много красиви и удобни (само в нас съм ги разходила, защото ги получих след като времето се стопли  Laughing). За нормален към широк прасец са.

# 721
  • Beyond the Frontiers

Аз ги имам, но съм по-малък номер. 37-ми съм, поръчах 37,5 и са ми леееко свободни, много красиви и удобни (само в нас съм ги разходила, защото ги получих след като времето се стопли  Laughing). За нормален към широк прасец са.

Мерси, за съжаление има само 39,5, май ще ми дойдат доста големи, и прасеца ми е слаб. Уф, на снимката изглеждат като за слаб крак Rolling Eyes

# 722
  • Sofia
Добре де, от УК чакам пратки от 30-ти и ги няма  Crossing Arms Друг път идват за 2-3 дни  Thinking

# 723
За англ. сайт къде се пишеше за разлика в цената и възстановяване на разликата?

# 724
  • Sofia

http://www.javari.co.uk/help/200385580/ref=foot_pg_gw?ie=UTF8&am … ;pf_rd_s=bottom-5  или виж най-отдолу 100% price guarantee.

# 725
Добре де, от УК чакам пратки от 30-ти и ги няма  Crossing Arms Друг път идват за 2-3 дни  Thinking

Ох,и аз да се оплача: имам поръчка от 26.03 и още я няма,направо се притесних, и една от 02.04,но за нея ми е рано да се притеснявам  Mr. Green . За първи път поръчвам от английското и мислех,че е нещо нормално, но сега като гледам aniK какво е писала  и wait

# 726
Аз чакам от 30ти поръчка от немския. Днес звъннах в DHL, нямаха инфо. Дано дойдат утре, както става при вас, че да правя следващата поръчка Simple Smile)))

# 727
http://www.javari.co.uk/help/200385580/ref=foot_pg_gw?ie=UTF8&am … ;pf_rd_s=bottom-5  или виж най-отдолу 100% price guarantee.
Обаче не се справям! Embarassed Не разбирам какво да пиша на първия, какво на втория ред! И постоянно ми изписва: I'm sorry, there seems to be a problem with your submission.
Price is not lower than the original price.

# 728

Общи условия

Активация на акаунт