евала на такива родители

• 15 201
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Има много добри хора, но не ми е ясно защо някой като закъса ходи при лошите.

Аз нямам такива наблюдения, не знам какво имаш предвид.
А пък това изобщо не можах да го схвана:

Либералните хора или по- точно хората за които нищо няма значение и стойност не са ми по вкуса и точно от такива трябва най- много да се пази човек.
В частност свекървата на тази жена.

Ъ?  newsm78

# 256
  • Бургас
Ако един подпис прави жената член на семейството на мъжа, аз няма какво просто да кажа по темата.  ooooh! Добре, че имам нормална свекърва и тук е моментът да я  Hug виртуално! (И тя веднъж сподели, че ще се радва да сключим брак, но аз тактично пренасочих темата  Laughing )

# 257
  • София
Еее, Бърди - точно на теб ли да ти се обяснява, при наличието на буден ум.  Grinning
Свекървата е прекалено либерална, защото е приютила в дома си една безотговорна жена, която е дръзнала да живее със сина й на семейни начала, но без заветния подпис в гражданското.  Peace
Тоест либерален човек = човек без ценностна система.  Mr. Green

# 258
# 259
  • София
Еее, Бърди - точно на теб ли да ти се обяснява, при наличието на буден ум.  Grinning
Свекървата е прекалено либерална, защото е приютила в дома си една безотговорна жена, която е дръзнала да живее със сина й на семейни начала, но без заветния подпис в гражданското.  Peace
Тоест либерален човек = човек без ценностна система.  Mr. Green

Е това за подписа пък никога не би ми хрумнало doh
Буден ум, дръжки  hahaha

# 260
Не съм добра и нямам и намерение да бъда.

Това отдавна стана ясно.
Друго не спира да ме учудва мен - че не можеш да приемеш, че това, че ти не си добра, не означава, че няма добри хора всъщност.
А с Вили може до утре да се дърляме, обаче аз съм сигурна, че ако има внуче и сина й си бие камшика и ги остави с майка му на улицата без пари, ще ги прибере, поне временно и ще им помогне да си стъпят на краката.

Ох, не мога да отрека,  ще помогна!
Ама аз имам много силно развито чувство за справедливост и все искам нещата да бъдат идеални. Затова вероятно не искам да си помислям, че сина може да се окаже путьо, та да се налага аз да му поемам функциите   Wink

# 261
Буден ум, дръжки  hahaha
Хубаво е сега да й действа будния ум на снахата. Ама нещо и го няма.
На свекървата като е толкова добричка, а сина й калпазан защо не предпише етажа от къщата на снахата и да й даде свобода да си уреди живота. А?

Да подписа прави част от нашето семейство. Друг е въпросът, ако някой не знае на какво се подписва.
Не е гаранция за дълготрайно и щастливо семейство, но когато си се подписал някъде трябва да знаеш за какво и под какво.
Иначе приятелки много и деца от всякъде.

# 262
Буден ум, дръжки  hahaha
Хубаво е сега да й действа будния ум на снахата. Ама нещо и го няма.
На свекървата като е толкова добричка, а сина й калпазан защо не предпише етажа от къщата на снахата и да й даде свобода да си уреди живота. А?

Да подписа прави част от нашето семейство. Друг е въпросът, ако някой не знае на какво се подписва.
Не е гаранция за дълготрайно и щастливо семейство, но когато си се подписал някъде трябва да знаеш за какво и под какво.
Иначе приятелки много и деца от всякъде.

Снеже - сопри се, защото с идеята да убедиш околните - съвсем се Усра  Tired

# 263
Снеже - сопри се, защото с идеята да убедиш околните - съвсем се Усра  Tired
Нямам намерение никой да убеждавам.
Просто си казах моето мнение.

Поне, мога да чистя където се усирам и да не разчитам на други, поне за сега.

# 264
Коментарът ми беше по повод болднатото в червено.

# 265
  • София

Снеже, какви глупости говориш, бе, жена?  ooooh! ooooh!
Авторката разказа за добрината на една жена, ти я изкара по-черна от дявола, баси света, в който живееш, не ти е лесно с толкова чернилка.

# 266
Снежа е права, но го казва доста остро просто. Вмешателство си е някак и за мен, ама както и да е  Wink

# 267
Коментарът ми беше по повод болднатото в червено.
Боднатото в червено е разсъждение на много мъже, ако не си го разбрала.

Точно преди четири месеца присъствах на такъв разговор / може би между брат и сестра/ с въпрос на сестрата към брат си "до кога мисли да прави деца на някоя и да плаща издръжка - 50лв.  Водеха детето на сестра му на преглед.

Аз искам да знам, че тази жена е част от нашето семейство, пълноправен член. С всички законни права за добро и лошо.
Не само детето е общо и утре някой решава, че ще се грижи само за детето, а може и не за детето, че ще свети лампата и за майката и край. Не, че и с подпис не е така, но жената има законови права, както и обратното.
Според теб на какво основание свекървата ще приеме тази снаха? Утре ще дойде и другата снаха с дете, след това третата. Каква е разликата?

# 268
А като има хартийка каква е разликата?
Ох ама и вие с ваште хартийки, темата беше съвсем за друго...

# 269
Снежа - както е видно - за свекито от темата няма значение подписа!
Тя нито е длъжна да дава на тази - нито на онази - с подписа, моля ти се!

Общи условия

Активация на акаунт