евала на такива родители

• 15 213
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Начинът за мен не е този.
Това е начин да си измиеш съвестта, без да си виновен и да съсипеш живота на другите / включително на собствения си син/ почивайки на благородството.
  bouquet на такава майка.

# 106
Начинът за мен не е този.
Това е начин да си измиеш съвестта, без да си виновен и да съсипеш живота на другите / включително на собствения си син/ почивайки на благородството.
  bouquet на такава майка.

Личен егоизъм е това.

# 107
Аз не виждам нищо ненормално в ситуацията, чак кроежи и т.н., все пак жената като си намери някой се предполага че ще си намерят съвместно решение на жилищния проблем което няма да е в жилището на бившия, просто й подават ръка докато си стъпи на краката след удара, който ненадейно е получила и за мен така би трябвало да бъде. Иначе какво - да я изгонят ли...

# 108
  • Насред хаоса
Доброто е това, че е подала ръка на жената и детето в момент, когато са били зарязани. Бе само аз ли го виждам така, бе?!  ooooh! Що във всяко добро трябва да се търси скрит зъл замисъл? Особено пък като идва от свекървата, сякаш това чудовище може само злини да прави. Трябва да взема да изследвам цветята, които ми праща свекървата - може пък да ръси отрова върху тях.  Crazy
А тоя филм с истинско зло съм го гледала, като главна участничка в него беше зълвата. Обажда се тя една зимна вечер преди години да идат да си я приберат, щото мъжът й решил, че повече семейство не му трябва, и да напуска дома му. В друг град, с дете на 3 години. Като отидохме, майка му едвам си събираше устата от доволна усмивка. Дори за внучето не й пукаше, а ако ние не бяхме имали възможност да идем същата вечер, кой знае къде са щели да отидат двете. После се оказа, че синчето трябвало да ходи в чужбина да се реализира и семейството само би му било в тежест - според тях де. И до ден днешен не се интересува от дъщеря си, след като й отне всичко.

# 109
  • Бургас
Ако погледнем отгоре...много малко хора биха признали и направили такова нещо. Да никой не може да те спре да обичаш, ама имаш глава. И ако моя син някой ден надроби нещо от този сорт, мога в очичките да му го кажа.
Моят бивш свекър е такъв. Каза на сина си много неща. Право в очите. Достойна за уважение постъпка. Пак са в добри отношения. Баща и син са,  нормално е. Но като един мъж, този човек стана и обясни на сина си какво е сътворил, какво следва...... Евала.
Докато бившата свекърва......тя е винаги на вълната. Нагажда се според ситуацията.....айде спирам до тек.
Но е факт, че такива родители има.

# 110
аз ако съм на новата и за едно кафе не бих стъпила у свекърите, ако там все още живее бившата
И защо? Какво те притеснява, нали е бивша вече, не е заплаха за теб, какво има да си против нея , нещо не схващамnewsm78

# 111
Така де - тези, които имат предишни бракове - много ясно, че ще възклицават - ах, каква прекрасна свекърва  Joy
В случката, описана от теб - вярвай ми, че само ти си се изкефила на факта как баща трие сол на главата на сина си. Защото - аз лично не виждам - каква работа имат родителите да се бъркат в живота на порасналите си деца на по 30-40 години  Tired

аз ако съм на новата и за едно кафе не бих стъпила у свекърите, ако там все още живее бившата
И защо? Какво те притеснява, нали е бивша вече, не е заплаха за теб, какво има да си против нея , нещо не схващамnewsm78

Шанталче - как какво - самолюбие, его най-малкото.  Wink

# 112
Това подаване на ръка ли е или заковаване във вериги?

# 113
О и аз познавам такива свекъри!Страхотни хора!Подкрепиха снаха си и двете деца,помогнаха й да ги отгледа,двете деца завършиха университети,едното внуче е вече даже и със семейство.Наследиха децата имотите ,а бащата е с поредната "единствена"жена.Пълен развейпрах и женкар!
Снахата е много свястна и отговорна също,още се гледат и си помагат взаимно,въпреки че свекърите са вече стари и със своите си болежки.Жената още си живее с тях,на отделен етаж си е.Вика си им мамо и тате,казвала ми е че никога и по никакъв повод не е чула дума накриво от тези хора!
Та има и добри свекъри Simple Smile

# 114
  • Насред хаоса
Това подаване на ръка ли е или заковаване във вериги?
Кого заковава във вериги? Ти като майка на момче ще подадеш ръка при такъв случай или ще оковаваш във вериги от личен егоизъм?

# 115

Шанталче - как какво - самолюбие, его най-малкото.  Wink
Самолюбие, его..Не разбирам как биха ми се накърнили, ако общувам с бившата жена на мъжът ми? Не знам, аз не съм от ревнивите, но вие сте и може за това така да мислиш Thinking

# 116
О , да, аз искам да съм единствената и за него, и в очите на всички. Унизително би било за мен да отида на гости на свекито и там да живее бившата  Sick Тя свекито или ще обича само мен - или няма да ми види очите. Ама аз нямам свеки.

# 117
О , да, аз искам да съм единствената и за него, и в очите на всички. Унизително би било за мен да отида на гости на свекито и там да живее бившата  Sick Тя свекито или ще обича само мен - или няма да ми види очите. Ама аз нямам свеки.
Еее, ти си огин Laughing Аз съм по-софт характер а тая тема.  Peace

# 118
  • Бургас
Инетресна позиция. Бившата какво прави? Яде хора? Краде мъже? Точи лиги по бившия? Стига.
Едно, че съм бивша, второ, че и бивша на хоризонта имам...не само, че мога да пия кафе, мога и на купон да ида.  Laughing
в цялата история аз лично не мога да видя бивша/ настояща..... Виждам отношения баба/внуче, майка/син... Една подадена ръка. Или викате ако на мъжа му скимне да се залюби с нова...изхвърля жената и детето от дома им и така по става.  

viliko, триене на сол е смешно казано. Като минеш през една такава ситуация, ще говорим. Само с теория...
Да съм се кефила ли? Не. Става дума за разговор баща/син.Но в прав текст. Малко хора са готови на това.  
Какво значи да се меси в живота на големите си деца? Нито му даваш тон, нито го караш да прави нещо. Сядаш и му казваш какво мислиш.
И да, ако някой ден моят син реши да си остави детето без да мисли, ще седна и ще му обясня някой работи.
Снежа63, аз лично не бих живяла под един покрив в вече бивши свекъри. Ако трябва да съм точна, това е като разведена наполовина и даже ... граничи ми с начин на контрол над вече бившата съпруга.

# 119
Мда, сега си спомних как веднъж вдигнах скандал в една кръчма, че моят решил да се снима в певицата! Сори - не става. Той си тръгна уж, счупи си телефона, ама се оказа, че чакал да си тръгнем и ние на една крайна маса  Joy Еееех, младост.... Whistling

Sesana - моля те, да седнеш да кажеш какво мислиш - не значи да наречеш сина некадърник и да вземеш под крилото бившата му  Stop То и ти няма как да го схванеш, защото си бивша. При един развод - никога не бих вземала страна и не бих си давала съветите безценни! Просто накрая бих приела решението. Бих виждала внуците - редовно, бих ги взимала от време на време, бих купувала подаръци. А за дом, прехрана и тн - ами тя бившата си има родители - те да го мислят. Ако моят син няма възможност да им купи жилище.

Общи условия

Активация на акаунт