Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 7 тема

• 31 722
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Лили  Peace , страхотна шегичка... В първия момент те стяга  душата и след това ти става много хубаво Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Здравейте, Момичета Hug Hug
Благодаря за всичко и на всички за прекрасната неща, които сте сътворили  newsm51
Аз съм си много назад с материала, изоставам вече с две серии Sad Sad, но бавно и мъчително надигам глава от тръстиката и мнооого скоро ще ви настигна Simple Smile Simple Smile А дотогава, само да кажа, че сте изписали супер размисли за любовта и отмъщението #Crazy
Извинявайте, че връщам малко темата назад, ама обстоятелствата ме карат да се движа със закъснение Sad, а пък от вътре ми напира.... Та ... аз съм от тези дето искам любовта между Еджо и Аху да се състои, ей така просто, защото съдбата се отнасе жестоко с тях (всичките, но най-много с Е.), разделиха се насилствено и без да го желаят и защото Е. като най-голям,  осъзнава неговата отговорност и , че спасението на всички е в раздялата. А това, да ли осъзнават любовта в тази възраст, издълбаното в дървото „E+A“ и целувката на Аху, ми говори точно за това... Любов (неизпитана), приятелство, привързаност, спасение – сигурно се объркват и преплитат в детската главица, ама тези детски  чувства не могат да не предизвикат интерес и желание за това, което е не е изживяно и което, очевидно, не е забравено...
И понеже и Билял ми е много сладък, но го мисля малко по-малко от Еджевит и сигурно търся под вола теле,  ама в детството той нарушава клетвата за раздялата и остава близо до Аху....

А за отмъщението ще използвам написаното от журналиста ( Лили   bouquet), защото е ясно, че по-добре не мога да го кажа: „В края на тази сцена камерата обходи надписа над сградата на съда:,,Справедливоста стои в основите на собствеността.,,('Adalet Mülkün Temelidir' ).Също така видяхме и табелата ,,Съдебна палата“. Всичко това беше,за да накара зрителя да се замисли за същността на правосъдието.Макар,че сериалът се опитва да ни разкаже за драмата на децата,които са били изтезавани,но то всъщност се опитва да свърже двете страни на правосъдеито.Справедливоста на закона ..И справедливоста на съвестта ... И зрителят вътре в себе си е раздвоен.Тези,които подкрепят действията на Еджевит и тези,които всеки път след като Билял използва насилие си казват:Браво,точно така! Надявам се,че борбата между добрия и лошия ангел няма да продължи дълго.Защото иначе в тази държава думата ,,справедливост,,,в която все повече се съмняват хората,съвсем ще се съсипе. И се страхувам,че топузът на везната на Темида съвсем ще се дезориентира.“

А малките герои са страхотни зад кадър и много хубаво младежите гушкат Аху Joy

# 376
# 377
# 378
# 379
  • София

Това не съм го гледала още, ама тоя "Клин" извратен отвсякъде - и душевно, и външно #Cussing out
Четох по-рано за маниакалната му външност, за ръб на панталон, ама тази ръка с изпипания до налудничава маниакалност маникюр  smile3511 smile3511 smile3511, не знам как Еджо се е въздържал да не я отхапе. Пълен извратеняк...

Ели, Танче, супер фотоси да ми оправят малко вкуса от перфектния мъжки маникюр...

Момичета, приятни сънища и хубава нова седмица newsm51

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 01:23 от niki_k

# 380
# 381
# 382
Ники този момент беше много гаден за Еджи.Просто едвам го изтрая горкия оня мазен изрод да го докосва  smile3511.А Ирфан чак и каза нещо от сорта-Аз адвокати не обичам ама тебе ще те заобичам  smile3511

# 383
Добро утро в началото на новата седмица!

Успешна да е!

Скрит текст:

# 384

Добро утро!
С пожелания за успешна нова седмица и пълна с приятни изненади около сериала и актьорите!

Ели,  Hug благодаря за кафето!

Към кафето добавям много интересна книга: Peace

Приятен ден!  Hug

# 385
# 386
Добро утро и успешна седмица момичета  Hug Hug Hug
Ели  Hugмерси за кафенцето   bouquet
Ринка Hugстрахотна книжка   bouquet

# 387
Здравейте момичета. wavey wavey wavey
Ели мерси за кафенцето. smile3525 За снимките и колажите. smile3525
Ринка, Ени  Hug Hug Hug