Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 7 тема

• 31 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Безмълвните - Suskunlar  
5 епизод - Bg sub

в Smartbg:

На екипа с благодарност:
Превод - Невин Иванова
Тайминг и субтитри - Dinah
TVRip - DVDRiper

Благодаря!

# 556
  • София

Превод - Невин Иванова
Тайминг и субтитри - Dinah
TVRip - DVDRiper
Rina, Cezaroni

Благодаря на Екипа!!!
Прекрасни сте!!!

newsm51 smile3525 newsm51

Ванина, Благодаря и на теб newsm51
Ще остана с "Оригинала", за да не подведа някой, че аз съм сътворила това красиво нещо...    love001

# 557

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 22:17 от eliNIM

# 558
Здравейте отново
искам да попитам защо никъде не намирам трелъра за 6 епизод...

# 559
Здравейте отново

Защото не е публикуван, утре няма да има епизод

# 560
# 561
Здравейте отново

Защото не е публикуван, утре няма да има епизод

ее много гадно така...

# 562
Suskunlar, Perşembe Günü Kolaj Bölümü ile Ekrana gelecek

Kuyudibi mahallesinde doğup büyüyen, arkadaştan da öte kardeş gibi olan Ecevit, Bilal, İbrahim ve Zeki adlı çocuklar, bir gün masum bir hata yaparlar ve tüm hayatları değişir. Tek bir günde büyümek zorunda kalan bu dört arkadaş, başlarına gelenleri unutacaklarına ve bir daha birbirlerini görmeyeceklerine dair bir söz verirler. Ancak yıllar sonra içlerinden biri suskunluğunu bozar ve simdi bambaşka hayatlar yaşayan arkadaşları bir araya toplar. Şimdi bu dört delikanlı; Ecevit, Bilal, İbrahim ve Zeki, çocuk çetelerinin vazgeçilmez elemanı Ahu’yu da bir noktada yanlarına alarak, geçmişte yaşadıklarının intikamını almaya karar verirler. Ancak bazı soruları cevaplamak zorundalar…Aşk mı kazanacak, dostluk mu, yoksa intikam mı?
‘Suskunlar’ kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için kolaj bölümüyle 5 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Suskunlar Dizisi Resimleri

http://www.televizyondizisi.com/index.php/suskunlar-persembe-gun … gelecek/73167/06/

# 563
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)

Иска ми се и да я изпея, ама не става Wink Laughing
Ей този линк съм сложила върху нея. Защото тази песен винаги свързвам с всяка жена, за която може да се кажат тези две думички - "Просто.. жена!" Blush Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=inGRN49eQPc&feature=related

Отивам да си гледам 5-тия, че се изтегли вече....
Още веднъж тенкс, за което на екипа...

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 23:18 от vanina707

# 564
5 епизод:

във Vbox -    http://www.vbox7.com/collection:1637294

в tranZit -

Файл: Suskunlar05epizod-bgsub.avi
Линк за свалянe: http://tranzit.dir.bg/load.php?id=DAqR3OLIf6U4kIfo1176932

# 565
  • на брега на Дунав

Невин Иванова, Dinah, DVDRiper, Cezaroni, rina-rina

безкрайни благодарности за удоволствието, което ни доставяте!

# 566
  • на морето
Добър вечер , скъпи дами ! Извинявам се за нахълтването в темата ви , но ще си позволя един въпрос .Сериалът "Suskunlsar" по книга ли е правен или е чист  сценарий ? Възможно е това да е обсъждано и вие да го знаете , но този въпрос се "роди " в главата ми днес , докато гледах тазвечершната серия на "Пепел от рози " .Та там ,в кадър на една етажерка влиза неколкократно през серията една дебела книга със същия надпис на корицата .Най -ясно се вижда  след 23 -тата минута  http://www.vbox7.com/play:b67e7370af
Предварително ви благодаря , може и на ЛС , а може и направо в темата за "Пепел от рози " да отговорите - добре сте дошли !  Peace Hug  bouquet
Предполагам , този детайл и за вас ще представлява интерес.
Желая ви лека нощ! Hug Peace

# 567
asha, аз се зарадвах като ти видях ника, защото познавам аналитичния ти ум и умението ти да редиш думичките, пък ти извинения някакви търсиш. Party Много от нас надничат при вас (включително и аз), ама там има достатъчно дружки за конушма, а и то там в историята вече всичко е ясно.  Wink Пък тук нещата тепърва започват.  Grinning Така че може да прескачаш за по трайно. Ще ти се радваме ако освен по очите на Енгин се омаяш и от нашите момчета и момиче. Party Heart Eyes

Колкото до първоизточника на сускунларците - еднакъв е с този на американския игрален филм Sleepers.  Peace  Което означава, че и двата тръгват от един и същ роман (автор - Lorenzo Carcaterra), който незнаем с какво заглавие е преведен на турски. Но дори американския филм съм чела, че се различава доста от книгата и се води по свой сценарий, пък за турския сериал да не говорим.  Thinking

Това на лавицата може да е закачка с някой от екипа на сускунларците, защото когато е правена тази серия на Фатмето вече се е обмисляла идеята за сериал на ТИМ продукшън. А и може и да се е подхвърляло, че ще са конкуренти. Те екипите си правят такива номера не за пръв път.  Laughing А може да е случайност - в тази книга сигурно се говори за малтретирани хора, които дълго време мълчат и таят в себе си болката от насилието. И затова са я сложили така, че заглавието да се вижда от зрителя. Thinking Продуктово позициониране дори може да е. Laughing

# 568
Ринка, много хубав стоп кадър на Били и Аху.  Peace Тая нашата красавица при единия се гушка през нощта, а след това в негово присъствие демонстративно подава бузка за целувка на другия  Laughing  Joy

В спойлера едно Happy Birthday за Мурат и извинявайте ако е пускано, че малко съм хепи и аз тези  дни  Wink
Скрит текст:

"Толкова близо, без значение колко далеч
Не може да бъде повече от сърцето
Завинаги вярвайки кои сме
И нищо друго няма значение
Никога не съм се разкривал така
Животът е наш, живеем по нашия си начин
Всички тези думи, които не просто казах
И нищо друго няма значение
Доверие търсех и открих в теб
Все ден за нас нещо ново
Отвори ума си за различни виждания