Цветолечението на д-р Бах - 6

• 107 356
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Изчетох темата и се включвам с молба за съвет.
Не сме ползвали есенциите досега. Първо да кажа, че вчера си поръчах при Пашкулев, но той каза, че заминавал за 10 дни и не се знае дали ще успее да ги изпрати. Все още нямам известие от куриер и най-вероятно не ги е пратил. От Варна съм. Затова искам да попитам могат ли някъде във Варна да се намерят есенции? Или пък има ли някой във Варна, който има комплекта и евентуално продава готова комбинация? Също и спешни капки? Проблема е, че ако ще ги давам трябва да започнем от  сега и не мога да чакам Пашкулев да се върне. От Аспен.бг пък излиза много по-скъпо (но в краен случай ще поръчвам оттам).
И така нашия проблем - ще започваме детска градина  Laughing и ние ... Синът ми е ГОЛЯМ инат. Залепен е за мен ужасно много. Има огромен страх, че го оставя някъде и няма да отида да го взема (дори в баба си не иска да отиде ако не съм там). Другият страх е, че може нещо да ни се случи, на мен и баща му и отново, че няма да го вземем. Освен това много ме ревнува. Ако някой ме доближи иска да го удари  Laughing Ако тръгна до магазина идва с мен, дори да не му се ходи - страх го е, че ще избягам. Освен това иска всички да му играем по свирката за всичко, каквото каже да става и то на секундата, иначе започва страшно мрънкане или рев. Не си дава играчките. Преди година преживяхме ужасно трудно отбиване (беше на 2г. и 4 месеца) - още ме държи за гърдите постоянно. Не отстъпва от своето въобще - реве до откат. Също е много подозрителен към други хора и нови неща. В общи линии това е. Ясное, че детската градина ще е стрес  Tired иска ми се поне да го смекчим малко. Четох , четох и избрах Red Chestnut, Walnut, Chycory, Honeysucle, Impatients. Също и Rescue Remedy.  В сайтовете в комбинацията за детска градина беше включен Aspen и Mimulus. Мисля, че те не са на преден план при нас, затова ги замених с Impatients. На този етап не сме от най-срамежливите, а и страховете му по-скоро не са за Aspen. Так ги прецених нещата за момента. Моля да кажете дали правилно съм ги подбрала и евентуално кое да коригирам. Също и как точно да ги приемаме. Мислех да започнем комбинацията отсега, а спешните, ако в деня на започване на градина има нужда. Правилно ли е така? newsm78 Имаме две седмици - на 12 септември сме на градина.

# 361
Запис, голямо четене ме чака  ooooh!. Добре, че се научих в първи клас.

# 362
  • Бургас
искам да попитам: ако направя капките с оцет, мога ли после да ги добавям в кафе, безалкохолно и т.н. имам предвид - на вкус как е, усеща ли се оцетът?

# 363
искам да попитам: ако направя капките с оцет, мога ли после да ги добавям в кафе, безалкохолно и т.н. имам предвид - на вкус как е, усеща ли се оцетът?

Grinning пробвай! Ще пиеш кафе с офет Mr. Green
В интерес на истината, аз лично не съм пробвала да ги пия по този начин с оцет.Вероятно ще се размият 4-рите капки във кафето.Та нали са и те разредени  с вода Thinking

# 364
  • Бургас
пробвах, не се усеща в кафе  Simple Smile във вода се усеща някакъв слаб аромат, но даже е приятно.

за втори път се учудвам как веднага имат ефект

# 365
 newsm78 Защо никой не иска да ми отговори....
Да уточня, че вече не търся капки, Пашкулев все пак ги е изпратил. Сега са при мен и се колебая дали да давам. Моля, пишете какво мислите за комбинацията в нашия случай!

# 366
Може ли просто да ида и да си купя РР от някоя аптека? 

# 367
  • ул. "Мечтание"

В аптеките ги няма. Какпките не са лекарствено средство.

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 15:06 от Нощни очи

# 368
Разбира се, че ги има и в аптеките:
Ще посоча и адресите в София:

*денонощна Аптека "Хера" гр.София ,кв.Младост1 ул .Йерусалим 39А тел:02/9743775

*Хомеопатична аптека,  гр.София ул.Чаталджа № 13
тел: 02/9445379  работно време от 09:00-19:00ч, събота 09:00 - 14:00ч

*аптека "Илана Фарм" , гр.София Младост 1А бл.550 (зад БИЛА) тел: 0878976727

# 369
  • ул. "Мечтание"
Това вече е изненада. Не знаех, че могат и в аптеките да се намерят. Супер!  Peace
Доста хора упорито се опитваха да ме убедят, че по аптеките няма и няма начин да има...

# 370
Това вече е изненада. Не знаех, че могат и в аптеките да се намерят. Супер!  Peace
от близо 1 година ги има във посочените аптеки и може да се закупят всички видове цветни концентрати от 10мл и видове Rescue remedy 10мл; 30мл;спрей и гранулки от захароза

# 371
 А във Варна предлагат ли се някъде  Mr. Greennewsm78

# 372
Разбира се, че ги има и в аптеките:
Ще посоча и адресите в София:

*денонощна Аптека "Хера" гр.София ,кв.Младост1 ул .Йерусалим 39А тел:02/9743775

*Хомеопатична аптека,  гр.София ул.Чаталджа № 13
тел: 02/9445379  работно време от 09:00-19:00ч, събота 09:00 - 14:00ч

*аптека "Илана Фарм" , гр.София Младост 1А бл.550 (зад БИЛА) тел: 0878976727

Благодаря!  току що си ги купих от Хера   bouquet

# 373
А във Варна предлагат ли се някъде  Mr. Greennewsm78
http://aspenbg.com/-n-10.html

гр.Варна
Аптека"Санита"-гарата,гр.Варна  ул.Цар Симеон №36 тел: 052/631035
кафе и  книги "Лавандула" гр.Варна ул.Шишман № 15 тел:052/654654

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 21:22 от n_alex76

# 374