Цветолечението на д-р Бах - 6

• 107 293
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ти, feyaa!
Ще си набавя комбинацията в най-скоро време и после ще споделям.

# 541
Здравейте . Днес ще ходя да си купувам от капките на Бах за бременни. Някой ползвал ли ги е и имат ли ефект?Трябват ми за успокояване на нервите преди раждане Laughing.

# 542
  • София
Здрaвейте!дa си признaя грaм не съм зaпознaтa с темaтaно смятaм дa я прочетa но днес лекaркaтa в грaдинaтa нa синa ме зaговори и ми дaде шише с кaпки нa Бaх и пиши зa нaстинкa....вероятно тя си ги прaви но сегa се чудя дaли дa ги дaвaм.....дaли могa доa и се доверя въпреки,че се познaвaме пък не ми се вярвa дa ми дaде нещо с което дa нaвреди нa децaтa ми aмa...... или дa питaм кaкво имa вътре и дa ви споделя....

# 543
♥ Димяни ♥, аз още нямам деца, обаче съм малко мнителна.
Спомням си, че майка ми винаги опитваше сиропите за гърло като бяхме малки с брат ми, и ако й бяха гадни,  често ги хвърляше в кофата, без изобщо да ни ги даде.
Винаги съм си мислела, че като имам деца, ще съм паникьорка, дано не съм, ама надали  Laughing Laughing Laughing
Слушай вътрешния си глас според мен, щом познаваш жената, не вярвам да навреди.
На Капките на Бах, това им е хубавото, че ако не помогнат, поне не вредят!

Ама как да знаем какво е сложила вашата лекарка...  newsm78 newsm78
По-добре или я разпитай по-подробно, или не зная..., някой друг може да сподели какво мисли.

bouquet  bouquet

# 544
на мен пък,ми е интересно какви са тия капки „за настинка“  newsm78 Rolling Eyes ...без да съм мнителна  Thinking

# 545
Миналата седмица доста го бях закъсала с една настинка аз, гледам сега си бях записала на едно листче една намерена комбинация, обаче абсурд да се сетя в момента къде я намерих из интернет.
Бях решила да се лекувам без лекарства, но с хремата изобщо не ми се получи.  Rolling Eyes
Така и не я пробвах тази комбинация, нямах време да реагирам, но ето това е:

Olive
Crab apple
Horn Beam
Walnut
Rescue remedy

в топла напитка през 1 час.
Моля някой, ако е по-запознат или се е лекувал с капките, да каже, че да знаем всички.  Laughing Laughing

# 546
моят въпрос беше риторичен,но...
ако погледнем на нещата по метода„хапче/опа!,капки/ за болест..“,може и да се съглася  Peace
инъче,холистично,хремата и настинката могатт да бъдат много различни неща ,с най-различен характер/произход -от най-банални простуди,поради седене на студ,до... различни емоционални състояния  Peace

# 547
Май повече объркахме майката, отколкото да й помогнем...

Embarassed Embarassed

# 548
Ох, изтрих си без да искам целият пост.

Проблемът е, че Борис плаче нощем непрекъснато. В яслата свикна, весел е, спокоен, но нощем много плаче.
Комбинацията му е Орех, Калуна, Червен кестен, Ядлив кестен.

Ще добавя е Джанка, какво друго е подходящо?

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 19:37 от Анонимен

# 549
Явно тука всеки нещо си пита без отговор , но да си кажа - вчера пих Рескю Ремеди 4 пъти на ден , както ми казаха и в книжката така пише и спах като пън ако не друго Grinning. Имат и леко успокояващо действие. Мисля , че ще остана доволна от капките .

# 550
  • на брега на морето
Ще останеш доволна  Grinning Аз ги слагам често в комбинациите си. А кой ти е казал да ги пиеш 4 пъти на ден? Те се приемат по друга схема, но аз винаги залагам на вътрешното си усещане.

# 551
Ще останеш доволна  Grinning Аз ги слагам често в комбинациите си. А кой ти е казал да ги пиеш 4 пъти на ден? Те се приемат по друга схема, но аз винаги залагам на вътрешното си усещане.
В аптеката така ми казаха и в книжката така пише. Ти как ги вземаш? Аз почнах да ги пия , за да съм по - спокойна емоционално преди раждането.

# 552
  • София
Тaкa.... ми лекaркaтa ми кaзa кaто сa болни дa им дaвaм три пъти по 4 кaпки .... aмa реших aз утре дa и звъннa дa я питaм кaкво имa вътре и понеже нещо ме хвaнa стрaх ги спрях Simple Smile ще ви пишa кaкво имa вътре.плaтих ги инaче 8 лв шишенцето не цнaм колко мл е може би 50,60....

# 553
  • на брега на морето
В аптеката така ми казаха и в книжката така пише. Ти как ги вземаш? Аз почнах да ги пия , за да съм по - спокойна емоционално преди раждането.

Рескю се приемат при спешен случай на ужас и страх в момента. Но, както казах по-горе, си ги слагам в комбинациите, когато усетя, че ми се пият. Аз много почитам тези капки. Щом ти идват добре - пий ги, но не често. Не защото ще ти навредят (всички Бахови есенции са съвършено безвредни), но да не привикнеш към тях. Може да си ги вземеш в родилното преди и след раждането. Пускам ти линк да прочетеш подробности.
http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/bach_flowers/rescue_remedy/

http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/bach_flowers/ … uman_indications/ това е от 1-ва страница на темата. Много е интересна и полезна. Разгледай линковете и ще можеш да си направиш подходящата комбинация, в която при желание си включи и Рескю.

С комбинация от Рескю и Джел се отървах от гнева си, който ми тровеше живота в продължение на години. 20 мл ги изпих по схемата 4 пъти по 4 капки за по-малко от месец.
Поздравявам те за избора на Баховите есенции Peace

# 554
Някой ползвал ли е тези еликсири  http://www.multipharm.eu/manufacturer/34/lechenie-s-eliksirite-na-bah.html?
Преди време зададох въпрос ,но понеже никой не ми отговори да попитам пак.

Общи условия

Активация на акаунт