Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети се дават на математическите състезатели от всяка възраст?
Какви са резултатите от Кенгурот в Пазарджик?
Какви са резултатите от Кенгурот за 51 СОУ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети се дават на математическите състезатели от всяка възраст?
Предлагат се различни съвети за математически състезатели, като например избягване на решаването на трудни задачи в деня преди състезанието, започване с по-лесни задачи, правене на почивка поне веднъж дори ако са готови с всичко и записване на всяка спечелена точка, включително частични постижения. Освен това се препоръчва да упорствате и да намерите решения за трудни задачи чрез разходки до тоалетната за освежаване и размисъл.
-
Какви са резултатите от Кенгурот в Пазарджик?
-
Какви са резултатите от Кенгурот за 51 СОУ?
-
Какви бяха резултатите от ЕК 2012 в София?
-
Какви са резултатите от състезанието по математика за втори клас?
Аз мисля, че са им обяснявали за лице, но не съм сигурна, защото не му отварям учебниците. Оказа се, обаче, че не знаят какво е "прав ъгъл" , поне така каза едно друго детенце. Моят се е досетил "как изглежда" , но това не му е помогнало в задачата.
Деца!
Наистина хлапешка работа.
От друга страна съм доволна, че със задачите с по-голяма трудност се е справил доста добре - объркал е само мартениците и щайгите