Математически турнири - 15

• 101 080
  • 762
  •   1
Отговори
# 480

Има ли вече резултати за София?

# 481
А някой случайно да знае за В. Търново къде ще публикуват резултатите?
Обикновено на сайта на РИО след 17:30 часа.

Има ли вече резултати за София?
Ще има след десетина дни. Най-рано.  Mr. Green

# 482
А за Враца-кога и къде?

# 483
А за Враца-кога и къде?
Доколкото си спомням пак на сайта на РИО, но може и да греша.
Следете темата. Нали знаете, че рано или късно всички резултати се появяват тук.  Grinning

# 484
А за Враца-кога и къде?
Доколкото си спомням пак на сайта на РИО.
Следете темата. Нали знаете, че рано или късно всички резултати се появяват тук.  Grinning
Благодаря.  bouquet

# 485
Благодаря зо линковете към задачите от състезанието и отговорите. За протокола -две грешни задачи, на последната (за втрори клас) е писал друг отговор, но съмсем различно число, сгрешил е и задачата с правия ъгъл на часовника. Не ми стана ясно как изчислявате точките - не ги видях в отговорите?

# 486
А за Враца-кога и къде?
Доколкото си спомням пак на сайта на РИО, но може и да греша.
Следете темата. Нали знаете, че рано или късно всички резултати се появяват тук.  Grinning
В 119-то пишеше на 26.04 в сайта на СМБ-изток

# 487
# 488
Ехаа..колко са бързи в другите градове...За Варна казаха да очакваме след 4 май.  Shocked Shocked Thinking

# 489
  • Варна
Ехаа..колко са бързи в другите градове...За Варна казаха да очакваме след 4 май.  Shocked Shocked Thinking

а, една майка спомена, че на вратата на Славейков е имало информация, че резултати  и класиране ще има на 26.04 след 16,00 ч.
аз лично не съм видяла, че мн бързо тръгнахме

# 490
# 491
И моят второкласник се е издънил - 3 грешни задачи, но -17 точки.  Confused Нищо, друг път повече! Поздравления за децата!

Ирина, точно за лице си е задачата-и при моя е грешна. Simple Smile Аз мисля, че са им обяснявали за лице, но не съм сигурна, защото не му отварям учебниците. Оказа се, обаче, че не знаят какво е "прав ъгъл" , поне така каза едно друго детенце. Моят се е досетил "как изглежда" , но това не му е помогнало в задачата. Grinning Деца!
За правия ъгъл не само се е сетил, но и се е сетил, че това се случва в 3.00 и в 9.00, но пък не се е сетил, че трябва да умножи още по две, та е писал само 2.
Иначе моят е - 36 от 6 грешни.
-17 според мен ще се окаже страхотен резултат при тези задачи.

Моят за лицето е сгрешил, но това не го е учил, така че не може да се очаква да се сети. Но за последната задача да я реши вярно до края и после да раздели 35 на 7 и да напише 7... Ей такива грешки са много ядосващи. Както и да е - с две грешни сме ние. Но за лицето не мислите ли, че не е било редно да им дават такава?

# 492
  • София
Няма задача за лице. Ако говориш за 9-та, в книжката само явно е за лице. В публикуваните задачи си е обиколка. Явно са я променили след издаването на книжките. Провери пак в пуснатия днес в темата линк, може и да му е вярна на детето.

# 493
  • Sofia
 Сега питах синчето за въпросната 9 задача. Той твърди , че там отговорите са били подредени различно и отговор А е било зелен. Той точно него е дал, направил си е чертежите и си е сметнал обиколките. Явно навреме са се усетили, и са дали верен отговор според обиколката  Laughing.
Задачата е същата и буквата на отговора отговаря.

# 494
Aми, явно при нас не са успели да я сменят задачата - точно като в книжката ми я каза Косьо. И беше отговорил като за обиколка - че на правоъгълника е по-голяма. Но при положение, че не са учили лице... дано зачетат този отговор за правилен, а не както в книжката (и който е действително верният отговор - че са еднакви)

Общи условия

Активация на акаунт