Математически турнири - 15

• 101 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
Кармела, моля и за 4-ти, че при нас бяха свършили книжките.

То като сте почнали, дали не може направо за всички класове, да не ги цъкаме едно по едно като на кенгуруто Simple Smile  Praynig   Макар, че май хич не ми се иска да се ядосвам по обяд, ама пусто любопитство........

# 451
  • София
Мда, много лесни задачи. Уж всичко решил /5 клас/, ама няма начин да няма 1-2 грешки. Защо дават толкова лесни задачи, обаче? Някак си не си заслужава ангажимента.
Националния на Кенгуруто на 02.06 ли ще е - имам някакъв бегъл спомен за тази дата.

# 452
# 453
Ние ходихме в друго училище (2 СОУ ) и там не продаваха книжки , а и са взели листовете със задачите от децата.
Интересувам се от задачите на 2 и 5 клас

Много благодаря за 5-класните задачи! Simple Smile Моят син не се яви. Доста се чудихме и в крайна сметка отиде на школата по програмиране на Телерик. След малко трябва да се върне и ще го зарадвам със задачките ти. Simple Smile

Защо така делят децата на СМГ-ейци и не-СМГ-ейци? Така ужасно се губи тръпката след 5 клас. Confused

# 454
Много мерси Кармела, и на синът ми са се сторили много лесни, каза, че за половин час ги е решил(може би с 1 грешка?).
В 119 ми направи впечатление, че има много първолаци, браво на децата!
Жалко, че не ни останаха почивни дни!

# 455
  • София
Може ли за 3ти клас  Hug

# 456
Може ли отговорите за 10 клас ?

# 457
Ето задачите и отговорите за 1-ви клас.
http://www.slaveykov.com/subcategories.php?catid=6929

За 5-ти клас също синът ми каза, че са по-лесни от контролно по математика и всичко е решил, но... най-добре да не бърза с такива констатации преди да се видят отговорите...

# 458
Кармела, много, много благодаря!

# 459
http://sou-ivanvazov.eu/

Надолу на сайта отдясно има всичко за днешното състезание - задачите, отговорите и решенията за всички класове  Peace

Синът ми в 5 кл. има една сбъркана задача - 5-тата, другите са му верни.

# 460
  • Варна
както обикновено - с една проста грешка на елементарна задача от 3 точки  ooooh!
а за това, че трябва да се проверяват задачите - кой да слуша - проверил, ама от 6-та до 15-та, защото до 5-та били "много тъпи" - сега го е яд, ама след дъжд - качулка

# 461
Защо са им дали задача с лице във втори клас? Още не са учили лице в училище.

Ние пък сме решили 15 задача правилно до края и накрая разделил 35 на 7 и написал 7... Нямам думи. Такива грешки ме ядосват наистина.

# 462
  • София
Защо са им дали задача с лице във втори клас? Още не са учили лице в училище.

Ние пък сме решили 15 задача правилно до края и накрая разделил 35 на 7 и написал 7... Нямам думи. Такива грешки ме ядосват наистина.
Това не е лице, а обиколка.
Иначе моят е разделил 35 на 7 и е написал 6...та те разбирам
Има и немалко други грешни. На моя второкласник тези задачи му се опряха яко.

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 14:11 от *Ирина*

# 463
kakav e otgovara na 5 zada4a za 5 klas

# 464
  • София
И моят второкласник се е издънил - 3 грешни задачи, но -17 точки.  Confused Нищо, друг път повече! Поздравления за децата!

Ирина, точно за лице си е задачата-и при моя е грешна. Simple Smile Аз мисля, че са им обяснявали за лице, но не съм сигурна, защото не му отварям учебниците. Оказа се, обаче, че не знаят какво е "прав ъгъл" , поне така каза едно друго детенце. Моят се е досетил "как изглежда" , но това не му е помогнало в задачата. Grinning Деца!

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 14:43 от aunt Ogg

Общи условия

Активация на акаунт