Математически турнири - 15

• 101 055
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Е, не мога да се стърпя и ще зарадвам всички мат. запалянковци с новината - имаме си златно момиче! На първото европейско първенство по математика за момичета в Кеймбридж Павлена Ненова дели първия резултат с една американка!

За съжаление отборът ни не е бил с равностойни състезатели и затова в отборното не сме добре (нека тези, които направиха компромис с формирането на отбора, си направят изводите). Утре ще разберем освен сигурното злато на Поли какъв ще е медалът и на Калина - другото отлично представило се момиче.

https://registration.egmo2012.org.uk/person?@template=scoreboard

Много се радвам за прекрасното представяне на любимката ми точно навръх Великден!

Весел празник на всички! Нека добротата и вярата да бъдат част от нас!

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 21:59 от Obsolete

# 361
Страхотна новина, Obsolete!   bouquet
Че и момиченца Simple Smile
В джобче (ги е сложила, както казваше моят учител)

# 362
  • Варна
браво на детето  - никога няма да забравя есето, което беше написала -  поздравления за нея, родителите и учителите и   bouquet

# 363
  • Варна
За пръв път ще се явяваме на състезание..Какво трябва да си носим - вода, химикали моливи , линия?
Личната карта на детето? Thinking

# 364
Страхотни са нашите дечица!   bouquet

# 365
За пръв път ще се явяваме на състезание..Какво трябва да си носим - вода, химикали моливи , линия?
Личната карта на детето? Thinking
И шоколад, въпреки, че моят син си провали ЧХ заради него, защото вместо да си провери задачите, ял и черпил всички, за проверка не съм му била казала, а той нали е много изпълнителен...
Ние носим бележник за всеки случай, но не знам да искат, и квитанцията за таксата.

# 366

И шоколад, въпреки, че моят син си провали ЧХ заради него, защото вместо да си провери задачите, ял и черпил всички, за проверка не съм му била казала, а той нали е много изпълнителен...
Ние носим бележник за всеки случай, но не знам да искат, и квитанцията за таксата.

Шоколад, че даже и вода, са подходящи за продължителните олимпиади по 3-4 часа. За състезания по час - час и половина яденето на шоколад само губи време и разконцентрира.

# 367
  • София
Шоколад, че даже и вода, са подходящи за продължителните олимпиади по 3-4 часа. За състезания по час - час и половина яденето на шоколад само губи време и разконцентрира.
Подкрепям.  Peace
После от шоколада ще ожаднее и т.н...
За час-два нищо не им трябва, мисля, освен лична карта, 2 химикалки, молив, гума, линия и няколко бели листа.
Аз слагам вода, за всеки случай, но май досега не е пил по време на състезанията.

# 368

Права си, затова и разказах +/- от шоколада. При моят син е почти като дрога, всеки ден яде и скоро ми обясни, че това е така, защото е роден в деня на шоколада (а той се роди 2 месеца по-рано). Откакто купих 30кг и ги държа на купчинка в кухнята на масата нещата се стабилизират...

# 369
Да попитам- Великденско в Монтана?

# 370
Дали някой знае  кога се очакват резултатите от олимпиадата по математика и  класирането за нац. Кенгуруру?

Пак ще трябва да избираме м/у курсове в СМГ и Великденско:
Курсовете от 21.04.2012г. (събота) се местят на 22.04.2012г. (неделя) по същото време-СМГ

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 12:18 от mameva

# 371
Моля за задачите от ВМС 2004 и 2005 за първи клас, защото не мога да ги открия, намирам само единични задачи в сборници

Извинете ме, но да направя втори опит...

# 372
Моля за задачите от ВМС 2004 и 2005 за първи клас, защото не мога да ги открия, намирам само единични задачи в сборници

Имам  ги в сборник, ако искаш да сканирам? Точно тези години доста трудни са ги давали, след това са се поспрели.

# 373

Имам  ги в сборник, ако искаш да сканирам? Точно тези години доста трудни са ги давали, след това са се поспрели.

Да, моля те (дано не те затруднявам) Praynig, аз намерих по 5-6 задачи от двете години, но нищо повече.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт