Димитровград

• 33 637
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Ами че то наказателното право е по-лесно. Няма страшно - ще се справиш Peace
Ще стискаме палци - само кажи кога е изпитът.
Ако имаш нужда от помощ - насреща съм Mr. Green

# 166
             Здравейте, момичета! Аз съм нова във форума и сега ви откривам. Много ми е приятно! Родена съм в Димитровград, но съм живяла само 9 години там. Това не пречи да си го обичам  Simple Smile. Още не съм мама, но се надявам скоро да очаквам едно малко съкровище  baby_neutral
            Разпознах някои от вас  Grinning - nadejdica, Лора и daniela77. Поздрави на всички и весели празници!       bouquet       

Последна редакция: сб, 03 юни 2006, 16:13 от Kozunak

# 167
Ами че то наказателното право е по-лесно. Няма страшно - ще се справиш Peace
Ще стискаме палци - само кажи кога е изпитът.
Ако имаш нужда от помощ - насреща съм Mr. Green
Наистина наказателното е интересно и някак ми се учи, обаче имам такава преподавателка...къса на обща основание!Известни затруднения имам и с облигациите - и двата изпита ги влача от трети курс ooooh!
Благодаря, за помощта  Heart Eyes, обаче съм тежък случай ooooh!

# 168
             Здравейте, момичета! Аз съм нова във форума и сега ви откривам. Много ми е приятно! Родена съм в Димитровград, но съм живяла само 9 години там. Това не пречи да си го обичам  Simple Smile. Още не съм мама, но се надявам скоро да очаквам едно малко съкровище  baby_neutral
            Разпознах някои от вас  Grinning - nadejdica, Лора и daniela77. Поздрави на всички и весели празници!       bouquet       
Добре дошла при нас  Hug
Надето май всички я разпознахме!Наде много си известна да знаеш  Hug

# 169
Добре дошла, Козуначе  bouquet
Но как се казваш, къде живееш, ще ни покажеш ли снимки Hug

Деси, а ти кога ще ни покажеш снимки и аз да те разпозная Heart Eyes

# 170
Добре дошла, Козуначе  bouquet
Но как се казваш, къде живееш, ще ни покажеш ли снимки Hug

Деси, а ти кога ще ни покажеш снимки и аз да те разпозная Heart Eyes

Ох стига да имах снимки, с най-голямо удоволствие, обаче нъц...
Все се каня да поправя тази грешка и все отлагам...
Пък и тия неща са сложни за мен бе....

# 171
Наде, откога се каня да ти кажа, че на снимката от профила ти си просто... Heart Eyes
Страхотна снимка!
Всъщност всичките ви снимки са много хубави - къде се намерихте такова фотогенично семейство не знам  Crazy

# 172
           Благодаря ви за топлия прием  bouquet! Името ми е Таня, живея в София от година и три месеца. А преди това 8 години съм работила в Градска библиотека "П. Пенев"  newsm53. Снимки за сега не мога да ви покажа (като Деси), но мисля скоро да поправя този пропуск  Simple Smile.

Последна редакция: сб, 03 юни 2006, 16:12 от Kozunak

# 173
Наде, откога се каня да ти кажа, че на снимката от профила ти си просто... Heart Eyes
Страхотна снимка!
Всъщност всичките ви снимки са много хубави - къде се намерихте такова фотогенично семейство не знам  Crazy

Тони, стига, че се изчервих, да не мислиш, че на всички снимки излизам добре Sick Но кога ми похвалят детето и мъжо, мноо се кефя Grinning Grinning Grinning
И ти стига си стояла в анонимност, ами покажи какви сте кипри и четеримата Hug
Призовавам да си пускате снимки Peace
И вие днес с Деси сами го написахте:
Такива сме си ние от Димитровград - разбрани, че и хубави на всичкото отгоре  bouquet
Hug

Обичам ви, радвам се, че отворих градската ни тема и се намерихме Heart Eyes

# 174
  • Димитровград
Айде от нас малко нови снимки: http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=31891 обаче са с телефона,че татито ни взе фотоапаратчето и ще го донесе като си дойде.

# 175
Айде от нас малко нови снимки: http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=31891 обаче са с телефона,че татито ни взе фотоапаратчето и ще го донесе като си дойде.

супер снимчици  Simple Smile нашите снимки са в линка в подписа ми.

# 176
kanesta, Еди много е порастнала, душица сладка, тя нали си е едно стрелче като мене Hug Гледам на едната снимка си я завила в количката с пелена, която е още от едно време, кога ний сме били бебоци- имаме я същата Heart Eyes Помниш ли като малки сме ви идвали на гости newsm78
Накефи ме одупената поза на килима, ама тя спи или просто си се кефи Crazy

Ани, аз ти разгледах част от снимките, много си ми позната, ама то няма начин, колко град сме, много се впечатлих от оная плодовата торта, дето си направила  bouquet И вие сте много сладки Grinning

Айди, Деси не е трудно със снимките, ако трябва ще помагаме Hug

Хубав ден Grinning

# 177
Наде, благодаря   bouquet
Я кажете, момичета, как  върви подготовката за Великден?  Grinning Аз днес по-късно ще боядисвам яйцата. Към обяд, когато заспи малкия.

# 178
Ние тук си нямаме Великден, но ще се прибирам в Димитровград и ще усетим с децата празника  baby_neutralЧудим се дали да тръгнем тая нощ или утре рано сутрин, все още не съм решила.
Мами, да ви питам в оптиката в Димитровград продават ли рисувани цветни лещи?

# 179
  • на правилното място, в точното време
  Деси, съмнявам се дали има изибщо цветни лещи hahaha, да не говорим за ресувани....
  Аз да се отчета, боядисах си вече яйчицата thumbsup Сладките и козунаците "ги направих" от магазина. smile3501 Навън вече се изваля и се надявам малко да изпече слънчо, че в понеделник сме на пикник и ни трябва хубаво време 1swing newsm41
  Много усмивки и весел празник!!!

Общи условия

Активация на акаунт