Димитровград

• 33 615
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хей, хора! Здравейте! По цял ден съм във форумите, а изобщо не съм видяла, че имало такива теми по градове. А тази за Димитровград беше чудесна изненада!
Аз съм от Димитровград, съпругът ми също. Живеем в София от 13-14 години, но си ходим при "родните комини" почти всеки месец. Поддържаме връзка с много приятели, обикаляме по заведенията (ами много нови има, какво сега  Mr. Green) Последно бяхме за Великден, градът е потънал в зеленина, аз много си го харесвам. Предимно ходим на кафе на Виенския салон, а вечерите ни водиха в едно ново "Кактуса" - идеално за разпивка със стари приятели  Mr. Green
Не пропуснах да посетя и пазара - там намирам страхотни дрешки (ишлемета) най-вече детски и всеки път се чудя колко са евтини.
Аз съм 74ти набор, предполагам, че по бихме се познавали с някой на моята възраст.
Ще следя темата, а току-виж се окаже, че с някои от вас се познаваме  Sunglasses

# 196
Кралице Маб, добре дошла в нашата виртуална седянка, нъл е много хубаво Grinning
На мен любимо заведение си ми е Виенския, те бургазлии ми се дразнят, ама аз си им казвам, че тука такова нема, както и като нашето кино, пък за пазара да не говорим и аз пазаря ишлемета на "GAP", страхотни дрешки Peace Много обичам да обикалям  Party
Маб, цнимки нема ли да ни пуснеш Blush

Деси, ами не го насилвай, може съвсем да му се отще на детето, когато е готов ще прояде Hug

Целувки Heart Eyes

# 197
Добро утро!!! Hug
Днес и Дани си е вкъщи и не знам дали изобщо ще ми бъде позволено да припаря до компютъра newsm78
В момента обаче по някаква невероятна случайност и двамата са тихи - Вики почти заспива, а Дани рови из играчките/очевидно търси нещо - дано не го намери скоро Joy/, така че ето ме тук Laughing

Деси, нямам представа как можеш да накараш Дени да яде месо - ако е пасирано или на много ситни парченца в някакво ядене дали няма да го преглътне между другото Thinking Никакво месо ли не иска?

queenmabb, добре дошла! Знаеш ли, че аз живея на две крачки от "Кактуса", но си признавам, че сме сядали там един-единствен път. А иначе и на мен "Виенският салон" ми е най-най-любимото заведение. Когато ходих на работа, просто нямаше ден, в който да не се отбия там - обожавам капучиното им Heart Eyes А и си имаме семейна традиция - когато се стопли, всяка неделя към 11ч. сутринта пием там кафе, като често го обръщаме и на обяд. Тази година още не сме ходили, но много скоро ще цъфнем и четиримата - традициите трябва да се поддържат Mr. Green

А за пазара - май ще ми трябва гид Embarassed
Голям срам. Вие си живеете по други градове, а сте по-наясно от мен какво има там. Хайде, моля ви, покажете ми къде си ги пазарувате тези хубави нещица. Аз никога нищо не си купувам от там, просто защото нямам търпението да обикалям, а и не знам къде да търся. Така че разчитам на вас Crazy

# 198
   Тони, никакъв проблем нямаш за пазара, знам го наизуст и знам къде, какво да търся, аз и доста години съм продавала на него, абе наясно съм:) Колко хубави блузки по 2 лв си имам и плюшени долнища, на беба един анурак с долнище плюшени за 2 лв й взех като си идвахме миналия месец, пък се и сдобих с дълга пола на волани за 10 лева Peace
 Като бях в тв-то всяка сутрин след блока пиехме с колежката дълго кафе с бита сметана на Виенския, такъв уютен спомен ми е това, Ели ти може да помниш Grinning

Хубав ден и целувки Heart Eyes

# 199
Наде, разчитам тогава на теб Heart Eyes
Междувременно тръгвам на обиколки из пазара да се ориентирам малко...

Знаеш ли, че май си спомням, че съм те виждала сутрин на Виенския преди време. Когато съм "бягала" от работа за по кафенце Mr. Green

# 200
  • на правилното място, в точното време
   Срамота е! Продавах 7 години на прословутия пазар, а така и не стоплям за какво говорите Embarassed Вярно, че тогава не ме интересуваха бебешорските дрехи, ама чак толкова да не съм забелязала ooooh! Моля, може ли някой да ме светне къде се намират тези дрешки на ишлеме.
  Направо ме е срам Embarassed Embarassed Embarassed

# 201
Равия, де си продавала бе душо на пазарья Laughing
 И аз съм, я дай инфо, мога да се сетя за теб Thinking
Иначе ишлемета на Гап има на Топтана, но там е трудно за обяснение, има и още една маса на онази успоредната редица на булеварда, от Автогарата като тръгнеш към магазин "Прима", но пак трябва да се покаже, тъй немога да го обясня хубаво Blush
Живо здраво, като си дойдем на мама като й почне ваканцията ше направим групов шопинг hahaha

Хубав ден Heart Eyes

# 202
  PartyЧе то има ли някой от Дград, дето да не е продавал на пазара ? Wink Продавах по Ивайло, домашни потреби, чинийки, панички, такива нещица. А тази улица, дето е успоредна на булеварда, там пък най-малко минавам. Но явно трябва да се преориентирам. А и да обиколя топтана. Обади се, като се върнеш, винаги има време за шопинг  Rolling Eyes

# 203
  • Димитровград
Aз ги набарах днес ишлеметата.на Гап.Напазарих за цяло лято.Много качествени и евтини са.Който каже,че иска-да свирка-ще го заведа.

# 204
 Аз , аз, аз искам! Кога???? Утре към обяд става ли? Ако можеш де!Пусни ми sms, ако става.

# 205
Всяка година в Бургас, в Морската градина се провежда изложение на цветя- Флора Бургас  bouquet
Пущам ви снимки да видите красиви цветя и аранжировки Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33608&photo=1

# 206
Aз ги набарах днес ишлеметата.на Гап.Напазарих за цяло лято.Много качествени и евтини са.Който каже,че иска-да свирка-ще го заведа.

Моля, моля, моля за подробни указания за посоката и местоположението!!! Praynig
Като за начинаещи в пазарните дела Joy

# 207
  • Димитровград
Ами по кюто ми пиши и ще обяснявам-149375046 Grinning

# 208
  • в града на младостта
  здравейте от мен! wavey  много време не съм била тук, МОЛЯ  за извинение. обещавам много по-често да влизам. вчера Марти навърши 4 месеца. много е буйно това дете.                 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33611  ето малко снимки и от нас, малко са старички, но в скоро време ще кача по нови.  бебчо от 2,3 дни се обръща от гръб по корем и постоянно мърда, не мога да го осавям сам на спалнята както преди.  когато времето е хубаво по цял  следобед сме навън. ходим в парка до болницата, тъй като живеем до у-ще  ''В.ЛЕВСКИ''. но много често слизаме и до парка до библиотеката. поздрави на  всички!   smile3525                 

# 209
Момичета, казвам ви чао засега. Утре заминаваме за Бг  Simple Smile Много съм щастлива. Не съм сигурна обаче дали ще успеем да се видим с някои от вас, защото постоянно ще сме в движение и аз сега не знам кога точно ще се поспрем за малко в Д-град. Пожелавам ви хубави пролетни дни и ще се включа пак към края на месеца, когато се приберем обратно.
Целувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт