моя синковец се събуди тази сутрин в 7, не в 6, не в 5:30, а в 7

заспа в 12:20 след като си изяде кухнята (за първи ден му взимам, взе че му хареса) и още спи.
Надявам се да поспи до 15:30 и после да излезем на разходка.
Гушкам,люшкам да се унесе пак като се събуди по-рано.От 7 някъде си е при мен.
А и чувала съм,че по-добре храната да е по-течна засега,за да им е по-редовно акото:)Мисля да пробвам мюсли някакво или корнфлейкс.
))))))))))))

.
Най добре ще е да я подложа на диета и ще разбера тогава,иначе няма да стане.Но ще ми е много трудно и ще се чудя какво да и давам.
ще трябва да подадем жалба направо до общината ,че тук колкото и да се оплакваме на кварталните файда няма.Иначе ние сме около 10-12 майки които си общуваме и децата ни са почти на една възраст,за сега няма проблеми познаваме си се ,но проблема е че няма къде да водим децата да си играят.Миналата година ни беше лесно с количките трамбовахме из улиците ,но сега просто няма къде.

Майка ми е там на някакви рехабилитационни процедури, та плануваме в понеделник да ходим пак ,дори и на басейн ще отидем.
.
) Ще видим... 
Когато взе да си събува обувките и искаше да ходи по чорапки, вече не издържах. Хванах я за ръката, а тя ме ухапа.
И това не е за първи път да посяга да хапе, когато не стане на нейната. Батко си миналата седмица го ухапа до кръв...
Незная вече как да подходя в такава ситуация, казвам че боли, че ще плача, че така не се прави, ама кой ли ме чува. Днес като се ядосах, като ме ухапа, след като я завързах в количката и казах, че следващият път и аз ще я ухапя... 
и кой кого.
)) Сусам давам много рядко в домашен хляб, но ще зачестя.
но си мисля, че и така организма усвоява "нещо". Всичко е моя приумица, не е препоръчано от лекар затова имайте едно на ум.