Бързо да се оправяте. И ние сме болнички и неможем да дойдем, но ви пращаме цялата си положителна енргия

Това беше единственото сладко, което не съдържа яйца, масло и мляко....
Само да ни подразниш, без подробности.... Бързо да си кажеш всичко...
Аз гледах точно като емотикончето....И майката взе да разказва как и те имат куче, как е свикнало момченцето с кучето, че дори като сложела храна на кучето и детето заставало на 4 крака до него....
А на всичкото отгоре детето беше по-мръсно и мърляво от едно циганче....Майката българка, детето с българско име, но му се говореше само на английски език. То български не разбираше...Предполагам, че бащата е чужденец....Та така
Бебето на няколко часа
Голям шум се вдигна, та после правиха репортажи допълнително, за да ни убедят, че много чисто живеят хората иначе, ама видиш ли за раждането се бяха проснали на мръсен дюшек.
Когато моето дете вземе нечия играчка, аз поглеждам майката на съответното дете, на което е играчката и все някак намирам начин да покажа, че ще му върнем играчката и няма да си я занесем у дома.
Аз постоянно го карам ако вземе нещо чуждо да го остави и го залъгвам с нещо друго , като пръчка ,листо... А същото това момиченце вчера цяла сутрин игра с на марио играчката (едно колелце , дето се бута), за което аз нямам нищо напротив . И той си я оскаше , но не я взех ,уж да се учи да не е свидлив...Явно така ще е по градинките ... за жалост.. 

. Освен попара и кус-кус, поякога , когато правя баница за нас, правя една кора и за нея с нейното сирене и само с жълтък. Друго, което харесва е домашна юфка. Това ни е една от най-бързите закуски, а вчера хапнахме печени сандвичи с кашкавал.
Пиех си кафе, не съм се вряла в игрите им да речем. Просто дойде и ме фрасна. Друго момченце видя и изтича по своя инициатива да каже на майка му, която беше вътре в барчето! Мацката излезе и счетох за нужно сама да и спомена. С гръб ми отговори "Знам"
Все си мисля, че вече нищо не може да ме изненада, но ето на. Не, че ме е пребило, нищо ми няма, но безхаберието е пълно.
майката на това момиченце си пиеше бира с компанията, и след като видях че явно нищо не е видяла реших сама да питам малката защо така я буташе. Малкото същество ме погледна и каза че не иска никой друг тук да се качва
е как не и бих два шамара не зная
егаси възпитанието 

-дано само няма неприятни инциденти!

Препоръчани теми