Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 91 989
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Става въпрос за епилатор на БРАУН,някой знае ли дали гаранцията се покрива в БГ?

# 631
  • София
Филтрите Брита сега са 9,99 паунда за 4 броя. Отдавна не бяха сваляли толкова цената.

# 632
някой поръчвал ли е тези:http://www.amazon.co.uk/Keds-Kids-Graham-Baby-Canvas/dp/B0029DNO5O/ref=pd_sim_sbs_sh_1? пише canvas,а пък на снимката белите са кожени....аз определено искам кожени?

# 633
някой поръчвал ли е тези:http://www.amazon.co.uk/Keds-Kids-Graham-Baby-Canvas/dp/B0029DNO5O/ref=pd_sim_sbs_sh_1? пише canvas,а пък на снимката белите са кожени....аз определено искам кожени?

И в името на модела, и в описанието пише "canvas" .... според мен няма шанс да са кожени  Peace

# 634
  • Варна
Здравейте.
Порьчах дрехи за детето от немския сайт.Вече 2 ден порьчката ми не е пусната ,а днес получих писмо в което обясняват за евентуален проблем с картата или картодьржателя или ....,че не е кредитна  и тн...някакво електронно сьобщение...
Картата е дебитна на ДСК-Vpay-ВИЗА,пари в нея има за 20 такива порьчки...на името на мьжа ми е,акаунта и адреса за доставка пак са на негово име newsm78
КЬДЕ СПОРЕД ВАС Е ПРОБЛЕМьТ и трябва ли да вьведа данните на нова карта и да пробвам пак newsm78

# 635
  • Варна
Здравейте.
Порьчах дрехи за детето от немския сайт.Вече 2 ден порьчката ми не е пусната ,а днес получих писмо в което обясняват за евентуален проблем с картата или картодьржателя или ....,че не е кредитна  и тн...някакво електронно сьобщение...
Картата е дебитна на ДСК-Vpay-ВИЗА,пари в нея има за 20 такива порьчки...на името на мьжа ми е,акаунта и адреса за доставка пак са на негово име newsm78
КЬДЕ СПОРЕД ВАС Е ПРОБЛЕМьТ и трябва ли да вьведа данните на нова карта и да пробвам пак newsm78
[/quote
СЛЕД ЩАТЕЛНО ПРОЧИТАНЕ НЕ НЕМСКОТО ПИСМО,СВЕДОХ ПОРЦЧАНАТА СУМА ДО 99.90 ЕВРО-ТАКА ПОЛУЧИХ МАЙЛ,ЧЕ ЩЕ МИ Я ИЗПРАТЯТ...В ПИСМОТО ПИШЕ.ЧЕ НАД 100 ЕВРО ДЬРЖАТ ДА Е С КРЕДИТНА КАРТА,БАНКОВ ПРЕВОД ОТ ХЕМСКА СМЕТКА ,КАРТА АМАЗОН...И ВИЗА/такава е и тази...НЕ ЧЕ ГИ РАЗБРАХ НЕМЦИТЕ,НО ПОНЕ ЩЕ ПУСНАТ ПОРЬЧКАТА

# 636
Момичета, има ли някакъв код за отстъпка в момента? Трябва ми за часовник:)  Simple Smile

# 637
  • София, Манастирски ливади
Момичета, има ли някакъв код за отстъпка в момента? Трябва ми за часовник:)  Simple Smile

SUMMER20 - 20/100
SUMMER50 - 50/200

# 638
Мерси! Тези 20% от 100 паунда отстъпка ли са?Wink)

# 639
20 паунда от поръчка 100 паунда и 50 паунда от поръчка над 200 паунда  Wink

# 640
  • Бургас
Снощи по нощите издебнах филтрите http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000QG7AJM/ref=ox_sc_act_titl … ie=UTF8&smid= на 9.99 и поръчах  Party

# 641
  • София
Наистина постоянно им променят цената на тия филтри напоследък. Аз пък поръчах 2 броя и ми намалиха с още 5 паунда крайната цена, което не разбрах каква промоция е  newsm78 При 1 брой не намаляше, а при 3 броя намалението пак беше 5 паунда. Някой да знае защо се получи така?

# 642
А дали има някой код за отстъпка при покупка за по-малка сума?Wink

# 643
Присъединявам се към вълната "за дома" искам съвет за един тиган Lodge  Hug
http://www.amazon.fr/gp/product/B00006JSUA/ref=ox_sc_act_image_1 … id=A1X6FK5RDHNB96  До БГ никой от амазоните не го доставя,  от френския ми дава до посредник 42е но оттам не съм пазарувала, затова се колебая дали ще го получа Thinking

Точно същия чакам от английския амазон.След като се разочаровах от това че le creuset тихомълком са подменили покритието с емайлирано и реално са сътворили едно ''залепващо нищо ''.Гледах много ги хвалят
http://www.amazon.co.uk/Lodge-Round-Skillet-Handle-26/dp/B00006J … A/ref=pd_sim_kh_1
но като дойде ще видим дали и на мен ще ми допадне.Ако мнението ми представлява интерес мога да го споделя и тук.
Иначе напоследък нямам време да чета и да пиша,но от пазаруване не съм се отказала. GrinningВсе обичайни неща:играчки,козметика,нищо съществено.А да чакам и една ютия пък да видим. Thinking
Не знам до колко ще ви е полезна информацията за така наречените наночастици включени в състава на доста козметични продукти.Оказва се ,че имат свойството да преминават през клетъчната стена и могат да променят ДНК на клетката.Нещо ,което НЕ Е ясно как точно влияе при хора ,но при животни резултата е безспорен.Това доста ме обезпокои и реших да подменя всичко,което ползваме с органични и био продукти свободни от патабени и нано частици.Наложи се да се откажем и от СУДОКРЕМ за дупето на малката.Пиша го защото знам че и други го ползват и е възможно да не са се задълбавали толкова в четене за съставките.
Хубав ден и успешни покупки! Hug

# 644
mamamari разбира се ще се радваме за отзиви като го получиш Peace аз тогава се колебах и не го поръчах, но и аз ще заложа на англ. амазон /може и повече да го намалят, но знае ли се кога/, а така или иначе харесали сме го и също мислим да разчистим тефлони и др стари придобивки Hug
и само да попитам при поръчката ползва ли някакъв код за него/ или тези които ти ги изпращат не важат за такива неща само за дрехи и обувки newsm78

Общи условия

Активация на акаунт