Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 91 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Много благодаря  bouquet

# 661
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте   bouquet
Моля за малко помощ. Снощи направих поръчка в английския амазон, но нямах пари в картата. Съответно не са могли да си изтеглят, днес сутринта захраних сметката и не знам сега трябва ли да правя нещо или те пак ще опитат да си дръпнат парите? До момента не са ги дръпнали. Благодаря.

# 662
  • Sofia
Не трябва да правиш нищо, би трябвало да си получила мейл, че не са успяли да изтеглят и сумата и че ще го направят отново, а ако има проблем с картата ти , можеш да въведеш друга, от която да дръпнат парите.

# 663
Здравейте, Интересува ме дали начислявят ДДС на пратки над 200 евро от амазон.де или колкото платиш в Амазон това е крайната сума? Благодаря предварително

# 664
Не трябва да правиш нищо, би трябвало да си получила мейл, че не са успяли да изтеглят и сумата и че ще го направят отново, а ако има проблем с картата ти , можеш да въведеш друга, от която да дръпнат парите.

Благодаря ти  Hug
Получих, но не бях сигурна дали правилно съм го разбрала.

# 665
  • Sofia
Здравейте, Интересува ме дали начислявят ДДС на пратки над 200 евро от амазон.де или колкото платиш в Амазон това е крайната сума? Благодаря предварително
Разликата между българското и немското ДДС е минимална, 1% мисля; плащаш това, което виждаш на екрана, нищо повече.

# 666
Днес си поръчах ето тези четки.  Тук за два броя дадох към 15-тина лева.  Whistling

# 667
# 668
Разликата между българското и немското ДДС е минимална, 1% мисля; плащаш това, което виждаш на екрана, нищо повече.

Благодаря.

# 669
Аз си търся прахосмукачка за да си чистя стълбите , трябва да е безжична и лека предполагам. Някакви предложения , мацки?

# 670
Днес си поръчах ето тези четки.  Тук за два броя дадох към 15-тина лева.  Whistling
Аз съм ги пробвала, но те са COMPATIBLE WITH ORAL B, тоест не са оригинални и има голяма разлика. Тези ми прищипваха някак лигавицата, а и косъмчетата май са по-различни.

Здравейте   bouquet
Моля за малко помощ. Снощи направих поръчка в английския амазон, но нямах пари в картата. Съответно не са могли да си изтеглят, днес сутринта захраних сметката и не знам сега трябва ли да правя нещо или те пак ще опитат да си дръпнат парите? До момента не са ги дръпнали. Благодаря.

А аз пък имам спомен, че искаха Retry Credit/Debit Card да се натисне и там да се потвърдят данните на същата карта, но може и да бъркам.

# 671
  • София
Вече се снабдих с керхер-уреда за почистване на стъкла 50+. Тепърва ще го ползвам и ще дам отзив. Благодаря paleto, че сподели за намалението в Баухаус Peace
5 години е гаранцията.

# 672
  • Варна.....
Вече се снабдих с керхер-уреда за почистване на стъкла 50+. Тепърва ще го ползвам и ще дам отзив. Благодаря paleto, че сподели за намалението в Баухаус Peace
5 години е гаранцията.
А във Варна нямаме такъв магазин  Crossing Arms
Ще съм благодарна за инфо къде е намален!

# 673
Здравейте   bouquet

А аз пък имам спомен, че искаха Retry Credit/Debit Card да се натисне и там да се потвърдят данните на същата карта, но може и да бъркам.

Не бъркаш и при мен така се получи.

# 674
Здравейте, търся момчешки анцуг за 14 години. Много ще съм благодарна ако ми дадете малко насоки Praynig

Общи условия

Активация на акаунт