С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 639
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро и от мен. Пореден ден на очакване, вече направо се отчайвам, кво му става на това дете не зная, пореден преглед със запис днес както всеки ден и така... сигурно за мой късмет ще изкарам празниците в болницата, квото такова да сме живи и здрави и всичко да мине вече   bouquet Честито на всички нови мамчета, браво вие сте героини

# 406
  • Варна
Надя, Сатори -стискаме палци, още днес Миа66 да донесе новини от вас  Heart Eyes
Честити рожби на мама Viliandar и Bib4o   bouquet Да са много здрави и послушни дечица, бързо възстановяване

Снощи пак имах репетици, но пак не се скъсиха на повече от 10мин контракциите...

Syni.Popova направлението за хоспитализация за раждане се издава от личния лекар, така че щом изтече, пак от него трябва да ти се издаде ново.Болничния -т.е. 45дневния мисля е от АГ-доктора,който ти води ЖК -поправете ме ако греша

# 407
моето направление ми го издаде гинеколога, с още някои и други документи

# 408
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!

Честито на новородилите! Да са им живи и здрави бебетата и много да ги радват!  Hug

И аз няма да раждам скоро май.  Crazy
 Бяхме на една консултация сутринта, следобед сме и по каса, та доктора каза, че няма никакви признаци за скорошно раждане - разкритие, шийка, всичко е наред. Ще видим какво ще каже и АГто.

За направлението - на мен ми го дадоха от ЖК, за болничния не знам как седят нещата, днес ще разбера. И аз не съм наясно кое как става, до сега не съм пренасяла.
 А всички ми разправят, че трето дете се раждало по-рано - да, да, ама не!  Crossing Arms

# 409
Здравейте, Мамчета! Тъй като и аз съм една от чакащите, и то след термин, сега звънях до кабинета на моята докторка да питам за болничния. Моя термин е определен за днес и ми казаха, че трябва първо да родя, ееее викам си: А дано е скоро  Praynig и след това ще ми издадат болничен за разликата от последния ден на 45 дневния болничен,който дава АГто до началото на болничния, който се дава от болницата след като родиш. Дано съм била полезна Simple Smile
Приятен ден и честито на МАМЧЕТАТА!

# 410
И аз се обадих на док (АГ-то) и тя каза, че след като родя ще ми даде болничен за разликата от дните. На мен направлението ми го даде АГ-то и сега от 12:30 часа съм на ЖК при нея и ще видим какво ще ми каже и дали ще ми даде ново направление. После ще пиша какво е станало.
Лек ден за сега.

# 411
Моето направление е без дата - така било правилно да се издаде, че не знаем кога точно ще се роди бебето. Издадоха ми го с болничния за 45 дни преди раждане. Питах лекаря, при който ще раждам, дали трябва по този начин и той ми даде положителен отговор.

# 412
  • Sydney
Честито на Viliandar, Bib4o и Elena_anelE - Да са Ви живи и здрави дечицата и много обич да Ви носят Simple Smile На мамите - бързо възстановяване Simple Smile  Hug
Balonesa две бебета с еднакви имена едно след друго в книгата Simple Smile на теб Димитров ти прави секциото нали? понеже интензивното е точно срещу операционната, та колкото пъти минех, все някой или го упояваха или извеждаха, може и теб да съм видяла... както видях Брук Дейвис Simple Smile Наистина много слънчево беше в операционната, абе хубаво беше Simple Smile

# 413
Честито на новите попълнения, да са живи и здрави, вече сериозно завиждам Laughing Rolling Eyes

И аз съм така със спането - лягам, трябва на ляво - боли ме гръб, обръщам се на дясно - бебето не е доволно, по гръб - не мога да дишам, въртя се, потя се, топло ми е, контракции, няма мира на никъде, мъжът ми вика: "ама какво е това въртене" Rolling Eyes Заспала съм към 2 и спах на някакви пресекулки...отделно непрекъснато чакам да ми изтекат водите, а те не изтичат, и не изтичат...Абее...

И направлението, и болничния ми ги издаде АГ, който ми следи бременността.
Обясни ми още тогава за болничния, че ако мине терминът, след като родя пак тя ми дава още болничен за разликата Peace

# 414
Болничния и направлението ми ги издаде АГто, което ми води ЖК. Днес ходих да ми се поднови направлението, че изтича. Ако човек преносва пак същото - АГ по ЖК дава разликата от датата на термина до датата на раждането. След това е болницата.

Аз да попитам, знам, че се коментираше отдавна отдавна, но някой купи ли си колан за стягането на корема за след раждането? Много се чудя. И понеже нищо не е като предишната бременност, май ще купувам. newsm78 Tired

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 12:39 от pezota

# 415
Честито на мама Viliandar!   bouquet  bouquet  bouquet

wood-nymph, хайде раждай и ти и да почваме разходките из Младост.  Hug

leidiM, мерси за съвета за слънцето  Hug, след малко ще излезем на плаж.   Nature Sunny

benitabeni , може и да сме се видели в коридора, ама като не се познаваме...  Rolling Eyes Аз станах още в дена на операцията и постоянно трамбовах из коридора, много бързо се възстанових този път, все едно не съм оперирана (а и нали съм луда глава, вчера взех, че се качих на крос тренажора за 5 мин.). Димитров ме оперира, много съм доволна, голям професионалист и голям човек Peace. Както при предното раждане едвам не си загубих матката, не искаше да контрахира, та се наложи докторът да седи до мен няколко часа и с ръка да я масажира, за да започне да контрахира. Трудното беше първия ден, после покрай борбата със спящото човече и кърменето забравих за операцията.

pezota, аз си купих колан и го нося, сложих го в деня на изписването. Дано има ефект.  Praynig Сега се чудя какво мазило да си купя за стягане на кожата. Миналия път ползвах крем на Чико, сега не знам... newsm78 За сега нямам никакви стрии, дано не се появят при стягането на кожата. Praynig

# 416
И аз да се отчета след консултация... Никакви признаци.. Sad нямам разкритие, шийката ми не е мръднала #Crazy - ще полудея. В четвъртък сме пак на консултация, като за последно, за да се разберем за постъпване в болницата  Weary.

# 417
Balonesa, аз предния път жестоко подцених ситуацията след раждането и се набъках всъщност със стрии, от които вече няма спасение. Сега мазах с Мустела, и мисля да продължа докато кърмя, а след това.......ще видя..... ако има нещо по-ефективно...

Но трябва да съм честна - не съм проучвала много много - просто мазах с Chicco предната бременност, и честно казано не останах много във възторг (защо ли?? и аз не знам)...

# 418
Момичета и аз да се включя в темата за мазулата има едно олио на Икаров не и мн скъпо ковто става хем преди да са се появили стриите хем и след появата им,лично аз съм го пробвала и бях мн доволна,но в момвнта се мажя с крема на мадър и кокона

# 419
Това на Икаров и аз го ползвах. Имайте предвид, че е с Пачули.

Общи условия

Активация на акаунт