С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 078
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
ОЩЕ ЕДНА ЩЪРКЕЛОВА НОВИНА!!!!!!
Днес, в 10:15ч. мама Бончил1 е родила втория си син - 4000гр. и 53 см. - голямо момче е Simple Smile

Да е жив и здрав малкия-голям юнак, да расте щастлив и весел! А мама бързо да се възстанови и да се завърне скоро при нас! Hug

Духи-пухи, честит рожден ден! Бъди все така духовита, лъчезарна и добра! Весел празник!   bouquet

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 17:02 от Mia66

# 496
  • София

РениМ, виждам, че и твоето човече е седалищно, мойто също се обърна в 34-та седмица от много акробатики. Има ли други мами със седалищни бебоци? Тук предлагат процедура, при която докторът външно да обърне бебето с ръце и май аз натам съм се ориентирала (след многобройни опити да я обърна по други начини). Чудех се дали някоя от вас е минала или ще минава през това, опитвам се да сравня. Имам още 2 дена да го мисля.
Никак не искам да е секцио...

Dale4na, при мен проблема е че непрекъснато се върти... На 8.3. ме зарадваха че е с главичката надолу, след 2 седмици в ОБ беше седалищо, на 29.3. на ЖК по касата - пак седалищно, на 4.4. в ОБ - главично, вчера - пак седалищно  newsm78. Четох и аз за техниките за обръщане по едно време, ама при тази въртелива мома надали ще имат някакъв успех... Стискам палци при теб да има ефект  Praynig, ако решиш да пробваш  Peace

# 497
Честито голямо момче на мама Bon4il1! Тя е герой! Дали естествено е родила?

zahar4eto_eli, вземи си олио, мога да ти препоръчам Веледа, но е 40 лева, ама същата работа ще ти свърши и Икаров против стрии, което сигурно е 4. Така че взимаш си олио и всеки ден след душ, на още влажна кожа мажеш старетелно, като наблягаш на засегнатите зони.
Аз да чукна на дърво нямам и едно нова стрия от бременността, но от тийн-годините колко много имам...гърди, вътрешна страна на бедрата, кръст...Ако е имало кой да ми каже тогава какво да правя, можеше и да не е така сигурно... Rolling Eyes

# 498
ОЩЕ ЕДНА ЩЪРКЕЛОВА НОВИНА!!!!!!
Днес, в 10:15ч. мама Bon4il1 е родила втория си син - 4000гр. и 53 см. - голямо момче е Simple Smile

ЧЕСТИТО ГОЛЯМО МОМЧЕ!!! smile3525

# 499
Духи - Честити Рожден ден - да си жива и здрава и бързо и лесно раждане.

Момичета - благодаря зя подкрепата, ще се опитам да се задържя на ръба, а и вас ви има!

Бени, кърмите ли се?

Самм,  при мен 2 дни преди да родя се появи едно малко НЕЩО, обаче ми казаха като мине малко време след раждането да го мажа с гел съдържащ хепарин. Купих си МАтсан дойч, не знам дали си го пробвала, аз още не съм - не ми остава време, а и нещото не ме дразни още много.
Но ако ще раждаш нормално, сега каквото и да правиш при напъните ще се загуби като ефект. Не е непоправимо, Детралекса ще ти помогне после.
Поздарави!

Честит бебоци на всички - да са живи и здрави и бързо у дома!

# 500
  • Sydney
Честити бебчета на gerginotko и Бончил1 Simple Smile! Да са живи и здрави, весели, засмяни, а на майките бързо възстановяване Simple Smile  Hug
yani290885 изби рибата с този голям шрифт, но знам как се вълнуваш Simple Smile  Laughing Mr. Green Hug
zahar4eto_eli мажи се, пък дано се махнат... аз се мажа по 5-6 пъти на ден, та да видим  Rolling Eyes
Hadji не  Sad В болницата бях започнала още докато Ема беше в интензивно и ходех под час да я кърмя (нищо, че беше вързана и към сонда)... после в стаята изцеждах за стимулиране на лактацията... всичко си вървеше добре, но в деня на изписването ме натовариха много, много обидни думи чух, от много близки хора, и за детето много ме обидиха, та още не мога да се съвзема и това е причината да ми спре тотално кърмата... още се опитвам да се появи пак, нооо нищо не се получава... изцяло е на АМ
Днес Педиатърката ме издразни максимално - само 90 грама била качила, била малка, бърка й в устата с някакво не знам до колко чисти желязо, без ръкавици... тотална мизерия в това ДКЦ... само да ми е живо и здраво детенцето и да не ни се налага да ходим, освен за рутинните прегледи и консултации...
и едни подмятания.... абеееееееееее, селска работа...

# 501
benitabeni-Защо не смениш педиатърката докато е време.Няма да се измъчваш и да си тормозиш детето.Относно мазането аз съм започнала да се мажа още от 1 месец на бременноста,винаги след душ се мажа и досега бях напълно спокойна,че нямах никакви стрии.Но уви днес на корема се появиха няколко червени линийки Sad.Ще бъда по упорита в мазането,ще пробвам по няколко пъти на ден дано изчезнат.

# 502
  • София
Честито на Gerginotko i Bonchil1. Да са им живи здрави бебетата и скоро да си гушкат в къщи.

samm сега можеш да мажеш някакви кремчета за успокение, но след раждането (ако е нормално) положението с хемороидите става по-зле за съжаление. Детралекса помага, но трябва да провериш дали може да се ползва ако кърмиш.

# 503
  • Sydney
zahar4eto_eli да я сменя, но каква е гаранцията, че няма да е същата като тази... а и пак ще е в същата Поликлиника - мизерна...

# 504
  • софия
Здравейте, момичета!

Не ме познавате, но това не е важно. Явявам се единствено, да ви съобщя, че Г-ца Димитрова е родила бебе Стамен, 2900гр, 49 см.

На нея и на всички вас, бързо възстановяване! Здрави и щастливи бебоци, обградени с много грижи и любов!

# 505
  • Sydney
ехааа, Честито на Г-ца Димитрова... Да е жив и здрав Стамен, много послушен, а на мама бързо възтсановяване Simple Smile  Hug

# 506
Честито на всички нови мами!   bouquet Hug
Ох, как благородно им завиждам, искам и аз да си гушкам вече моето бебе.

# 507
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ехааа, колко бебенца днес! Да са живи, здрави и много щастливи и много да радват мама и тати!   bouquet

Духи-пухи, ЧРД! Много здраве, щастие и едно овне в най-скоро време!  Hug

Ние, както се вижда, сме все още 2 в 1 без признаци на разделяне.  Crazy Кофтито е, че пак ми се вдига кръвното, а това бебе не ще и не ще да излиза, всъщност, ако не беше кръвното не бих бързала за никъде, ама си се притеснявам.  Tired

# 508
Духи-Пухи, честит рожден ден Simple Smile Да си жива и здрава и скоро да си гушкаш бебчето Simple Smile

# 509
mimei, dvav,

Благодаря и на двете!
Двете мнения от двама гинеколози са различни - едното, че с моята разлика от 13 год. ще ми е като 1-во раждане.
 Другият лекар ми каза "Ааааа, разбира се, че сега ще ви е по-лесно, даже, по-бързо ще родите. Като Ви почнат болките - тичайте  към болницата, че ще родите много по-бързо този път!"

Дано да имаме късмет, здрави деца и леко раждане всички!!!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт