Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните преживявания, споделени по време на дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните преживявания, споделени по време на дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бебетата?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени бъдещите майки?
-
Каква е Националната асоциация „Подкрепа за кърмене“ и как може да помогне на новите майки?

Около час след като родих мина въпросната д-р Попиванова, прегледа бебето и ми предложи ако искам да ми помогне да го сложа на гърда веднага. После ме качиха на 12 етаж. Нямаше места в единичните випове, но в двойните имаше. Тъй като родих следобяд, трябваше да престоим 4 нощувки, като първите 2 бях заедно с едно момиче, а следващите 2 бях сама, понеже не настаниха никой. Хлебарки нямаше при нас, но видях в приемното долу
Неонатолозите, които минаваха всеки ден бяха любезни и ми отговаряха на въпросите. С две думи аз съм доволна много.
Скорошно забравяне на лошите моменти 

. Иначе пъпчето падна, ама малко кърви сега от време на време, но слагаме спирт и пудра. В устата имаше от тези белите пъпчици, дето се появяват от кърменето, но мазахме бибата два пъти със сода и изчезнаха. Това е за сега от нас! Весело посрещане на Великден и здраве за всички мами и бебета!

Не се притеснявай , нали знаеш, че това което цедиш не е всичко,което имаш в гърдите, както и това че са меки ...

Много се надявах, че бебето ми няма да има колики и, че няма да е от много ревливите, ама май и двете неща не станаха. Абе да са ни живи и здрави, апък ние ще стискаме зъби. Само ми е гадно, като зная, че я боли...не ме мори това, че аз не мога да се наспя, а това че тя се мъче...