С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 075
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Честито на новите мами! Да са живи и здрави заедно с бебоците! А пък другитв - ми ще си чакаме, когато дойде!

# 511
Честит юнак Стамен на мама Г-ца Димитрова!!! Да са живи и здрави  bouquet

Бени, при коя педиатърка се записахте последно?

Момичета, благодаря ви за съветите. Прави сте, че сега освен да мажа за облекчение на възпалението май няма смисъл да прилагам кой знае какво лечение, като после ще е същото, ако не и по-зле...Като мине Събитието ще действам. Ще пробвам с лекарства, ако не стане - Он Клиник и това е Peace

# 512
Честит юнак Стамен на мама Г-ца Димитрова!!! Да са живи и здрави  bouquet

Бени, при коя педиатърка се записахте последно?

Момичета, благодаря ви за съветите. Прави сте, че сега освен да мажа за облекчение на възпалението май няма смисъл да прилагам кой знае какво лечение, като после ще е същото, ако не и по-зле...Като мине Събитието ще действам. Ще пробвам с лекарства, ако не стане - Он Клиник и това е Peace

Samm,

В клиниките операция ли е решението, не съм запозната, а май ще ми се наложи да се запозная
 Mr. Green

# 513
Във ФБ прочетох за повече бебета май- не виждам да сте писали за Лудото Ленче- мома Виктория, за Ivkata- Pifkata момченце Даниел и Ралица Цанева май май с нейните близнета, живи и здрави да са всички бебчета и техните семейства.
Аз бях на преглед днес и ако моята мадама не тръгне днес или утре доки ме вика в четвъртък сутринта да ме приема в болницата. И така вижда му се края   bouquet

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 21:34 от geryito

# 514
  Е хеееееееее много бебета днес,чак не мога да повярвам.Да са живи и здрави те и техните майчета.Бързо възстановяване и прибиране в къщи за Велик ден. newsm53 newsm51  love001

А ние другите ще си чакаме като му дойде времето,те бебетата си знаят кога.

# 515
Пак прекрасна новина - мама Satori вчера, на 09.04. е станала мама. 3100кг, 50 см., момиченце, не е написала име!
Satori поздравява всички и пожелава успех, на майките, на който им предстои среща с бебчовците
.

Бени, идва ми да отида и вместо теб да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Много силно те прегръщам и смело напред - няма да се даваш. Простаци винаги и навсякъде. Те не са ли чували, че родилката има нужда от подкрепа и любов.
Изпращам ти моята!

# 516
Вчера мама Satori е родила прекрасна бебка - 3100, 50 см. Естествено раждане, вече се кърмят, гушкат и са постоянно заедно.

Желая им здраве и все така успешно да им върви съвместното съществуване Simple Smile Скоро да са вкъщи! Че като се родим и ние да почваме разходките Sunglasses

Абе имам някаква магия в това как звучат вече мамите...Независимо дали им чуваш гласа или пък просто ти пишат SMS с новината...

sysmix, да, за лазерна операция говорим Wink

П.П. Satori не ми е писала името на малката, но като ми го каже, ще пиша пак, за да се отбележи на първа страничка с всички данни!

# 517
Еха, колко бебета. Да са живи и здрави. Аз бях на тонове, всичко е на 6. Още ми е паднал корема, та сега уговорките ни да остане в мама до термин са още по-сериозни.
За поредна вечер не мога да спя, прах, простирах, мих огледалната стена в коридора... Ако ме види някой съсед ще ме съжали и ще помисли, че имам ега ти злия мъж.
А всъщност ми се спи зверски и не мига да спя. Даже от натрупаното недоспиване ме изби на рев и малко си поревах....

# 518
Момичета, снощи излизах на кратка разходка и корема ми на няколко пъти се втвърдяваше, когато се прибрах почувствах и по-особенна болка. По-късно на еж.превр. имах малко жълто, като течение с кървави нишки, това може ли да е част от тапата? В момента чувствам нещо отдолу във влагалището, като бодежи. Извинете ме, за подробностите, но съм много стресната, въпреки, че ми е за втори път. Казах на мъжа ми, че до няколко дни ще родя, поне така го чувствам, въпреки плановете ни за Великден, извън града.

# 519
Момичета, снощи излизах на кратка разходка и корема ми на няколко пъти се втвърдяваше, когато се прибрах почувствах и по-особенна болка. По-късно на еж.превр. имах малко жълто, като течение с кървави нишки, това може ли да е част от тапата? В момента чувствам нещо отдолу във влагалището, като бодежи. Извинете ме, за подробностите, но съм много стресната, въпреки, че ми е за втори път. Казах на мъжа ми, че до няколко дни ще родя, поне така го чувствам, въпреки плановете ни за Великден, извън града.
Организмът ти се подготвя - нормално Simple Smile Ама никой не може да каже кога точно ще е баш събитието Simple Smile
На мен корема ми се стяга почти през цялата бременност, а с болки (леки) през последните 2 месеца Simple Smile Бодежи си имам почти постоянно (през няколко дни) - всичко долу се разтяга - кокали, връзки, шийка.. Но за момента нищо регулярно и сериозно (даже не им обръщам внимание напоследък)..
Спокойно Simple Smile Като му дойде времето ще разбереш  Hug Ама извън града за Великден.. (освен ако не е наблизо, не бих рискувала  Laughing).

# 520
еее, наблизо е на около 40 км от Варна.

# 521
mimei, не се притеснявай. И да стане нещо щом си на 40 км ще имаш време да стигнеш до болницата. Само трябва да има някой трезвен покрай теб, за да те закара Simple Smile Аз живея на 35 км. от Варна и съм спокойна, че като тръгна да раждам може да стигна и по-бързо до болницата, отколкото някой, който живее в Аспарухово или Владиславово Simple Smile Просто има повече светофари Simple Smile

# 522
Добро утро от мен. Колко много хубави новини прочетох......честито на всички нови мами, да са много здрави, много щастливи и винаги обичани, те и малките съкровища. Благородно им завиждам и много се радвам. И аз всеки ден ходя на разходки, имам пробождания във влагалището постоянно, ноооо.....нищо съществено.
Успешен слънчев ден.....дано и този ден се изпълни със щастливи мами и сладки бебоци.

# 523
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Satori Честито момиченце Simple Smile Много да Ви радва и винаги да носи усмивки Simple Smile
Ivkata- Pifkata Честит син Даниел Simple Smile Много щастие на всички Simple Smile
Ludoto Lenche Честито и на теб Simple Smile Снимката във ФБ е уникалнааа Simple Smile
ralitsa_tsaneva Честити сладурчета Simple Smile Много любов да има около тях Simple Smile а си личи, че си много радостна с тях Simple Smile
samm записахме я при Йосифова, но другия месец ще е при Панова, че те нали са в един кабинет и нашата отсъства и си прехвърлят децата, което също не е правилно според мен... губи се смисъла на "Личен Педиатър"... но нищо не мога да направя, всички са такива...
Hadji още не мога да се побера в себе си... и това от много близки хора, но да не ви занимавам, че започвам пак да се ядосвам...
Лек ден Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 13:14 от benitabeni

# 524
Здравейте мамчета!
Да питам преносващите от София къде ходите на записи, всеки ден ли ходите и колко плащате, че съм пред дилема сега, понеже и аз от утре трябва да тръгна?

Общи условия

Активация на акаунт