С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 109
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Честити бебчета на родилите майчета! Да сте живи и здрави, и скорошно възстановяване!!!

# 541
  • Sydney
Честито на kukundrelka Simple Smile! Да е жива и здрава Михаела, на мама бързо възстановяване Simple Smile!

# 542
Честита рожба на мама kukundrelka! Да са здрави!
Ех, тя, ако това бебче 4200 го е родила естествено - БРАВО! Hug

Бени, лекарски кабинет е. Но лекарката си работи със здравна каса, така че не се плаща, ако си осигурен. Просто си в този кабинет, не си в ДКЦ. Обаче не знам дали жената приема още пациенти, трябва да разуча.

# 543
Честита дъщеричка на Кукундрелка! Да е жива и здрава!

# 544
Ихаа ама е бебевалеж!
Да са живи и здрави рожбите и бързо влизане в ритъм на майчетата!

Момичета, днес бях на запис на тонове. Беше само акушерката, гинекологът ми го нямаше.
Височки ми се видяха и утре отново ме викат. Верно, че бебето не спря да рита, включително и в момента рита много интензивно, ама тоновете ми се въртяха през цялото време около 180. Акушерката каза, че според нея бебето е тръгнало да излиза като съди по високите тонове и това че имам от време на време предменструални усещания.
Някоя от вас да е по-запозната с тоновете....нормално ли е това?
Момичета, аз пак се включвам с въпроса си, защото съм леко притеснена. Моля ви кажете високи ли са според вас тоновете и има ли място за притеснение Praynig

# 545
  • Sydney
samm ох, моля те разучи, или ми прати на ЛС телефон или някакви координати, аз ще питам... че ужасно нещо ако трябва постоянно да се ходи в тази гнусотия...
dvav има случаи, в които на бебето се отразяват разни фактори, които водят до по-висок пулс... примерно ако ти си с по-високо кръвно или висок пулс (тахикардия) може и то да "прихване"... друг вариант е, ако си пила кафе, чай, кола, или си яла шоколад или нещо сладко - от това да е по-активно... в общия случай няма проблеми, т.е. следващите тонове (може дори същия ден) да са по-добри...  Peace

# 546
benitabeni, благодаря за успокоението, всеки ден пия кафе, включително и днес, може наистина от това да е. Иначе кръвното ми не е високо-100/70 е най-често. Мен повече ме притесни факта, че утре отново ме викат за тонове, затова си помислих, че има нещо притеснително.

# 547
  • Sydney
dvav викат те точно заради това - за да са сигурни, че е инцидентно... недей пий кафе преди да отидеш, да видим как ще са нещата... всичко ще е наред, не се тревожи  Praynig Hug

# 548
Благодаря ти много за подкрепата! Доста се бях притеснила, сега ми олекна

# 549
Момичета,искам да ви попитам дали има опасност да ми се увеличи диоптъра ,който е 1,75 (късогледство) защото ще раждам нормално,но когато споменаах на док за очите ми-той сякаш не ми обърна внимание и каза"абе нищо ти няма". И понеже майка ми е имала същия проблем и и се е увеличил след раждането,дали има някакъв начин да се предпазя защото не ми се носят очила? Чужала съм че трябва да си стискаш очите по време на напъните,но не знам.Моля ви дайте съвети ако някой е запознат.

# 550
Момичета,искам да ви попитам дали има опасност да ми се увеличи диоптъра ,който е 1,75 (късогледство) защото ще раждам нормално,но когато споменаах на док за очите ми-той сякаш не ми обърна внимание и каза"абе нищо ти няма". И понеже майка ми е имала същия проблем и и се е увеличил след раждането,дали има някакъв начин да се предпазя защото не ми се носят очила? Чужала съм че трябва да си стискаш очите по време на напъните,но не знам.Моля ви дайте съвети ако някой е запознат.
Просто не трябва да напъваш с лицето (бузитите), а с тялото Simple Smile Така или иначе тези напъни, които проличават на лицето повече, са неефективни.

# 551
duhi_puhi да ,и аз знам за това,но все пак исках да попитам и тук.Ще се постарая,а дали трябва да кажа все пак на екипа,който 6те води раждането да си има едно на ум? Благодаря ти за бързия отговор   bouquet

# 552
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави бебоците, бързо възстановяване и бързо прибиране вкъщи!

Biberon_81, радвам се, че станахме повече. Дано да си изчакаме термините.
dvav, нямам представа от височините на тоновете, но със сигурност най-добре е да не се притесняваш, защото така ти се вдига и твоето кръвно. Успокой се и отиди утре пак.

# 553
Моля някой да ме добави в групата във фейсбук,

Biserka Borisova - на профилната снимка целувам приятелят си.

Благодаря предварително!

# 554
 Могали да помоля някой да ме включи във ФЕИСБУК грепата .Там съм Радостина Славова.Благщодаря Ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт