НЕ СТЪПВАЙТЕ за годишен технически преглед в София, бул.Вардар 1 /зад общината до картинг пистата в Красна поляна/. Има един заядлив старец, който превърна почивните ми дни в ядове и разправии. Миналата година вкарах колата от Австрия с Тюф, преминах канала в кат безпроблемно и съответно мина година и дойде време за преглед. Не бях карал колата няколко месеца и въжето на ръчната беше клеясало и не хващаше както трябва едното колело… направи ми протокол и ме спря от движение / въвеждат те в системата и не можеш да минеш преглед никаде другаде !/ , от там в сервиза ново въже – 80 лева. Отивам на другия ден, колата перфектна, но данъка бил платен за миналата година, а тази трябвало до март да бъде платен, хайде пак обратно… все едно си най-големия престъпник. Другите пунктове като те видят с този протокол и все едно си прокажен, та ето как минаха почивните ми дни по 24 май. ДНЕС ОСЪЗНАХ КОЛКО Е ВАЖНО КЪДЕ ЩЕ ОТИДЕШ ДА МИНЕШ ГОДИШЕН ТЕХНИЧЕКСИ ПРЕГЛЕД ЗА ДА НЕ СЕ ВКАРАШ В ГОЛЯМ ФИЛМ. УСПЕХ НА ВСИЧКИ.