Грижи за косата - 88

• 83 048
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • в.преслав
Аз в началото я правих два пъти седмично.После почнах по веднъж само и то от чист мързел. Embarassed Иначе ако изровиш темата, още от самият и зародиш,ще видиш много снимки на коси от преди и след ползването на тривитаминола.Дори и само с масла да я мажеш ,след известно време ще видиш видим ефект в състоянието на косат си.  bouquet

# 106
Момичета, препоръчайте ми продукт за заплетени крайща. Използвам маска за коса след шампоана и въпреки всичко нормалното разресване е мисия невъзможна. Благодаря  bouquet

# 107
  • в 1001-та нощ
може маската да не е подходяща, но е важно да ползваш и продукт без отмиване - накрая  Peace

# 108
Алена, ако и след продукт без отмиване /2-3 различни вида, които се сменят след всяко миене/, косата все още се заплита, има ли друго решение освен ножица?  Confused

# 109
Алена, ако и след продукт без отмиване /2-3 различни вида, които се сменят след всяко миене/, косата все още се заплита, има ли друго решение освен ножица?  Confused
Пробвала ли си приглаждащи продукти?
Срещу заплитане при мен те действат най-добре.

# 110
  • София
Аз искам да попитам дали знаете някой почистващ шампоан - да почиства скалпа  Embarassed не съм сигурна дали има такова нещо, където и да попитам ме гледат странно и ми предлагат съвсем други неща. Имам спомен, че в някакво списание преди време прочетох за такъъв шампоан. Мисля си, че на мен ми трябва нещо такова, защото след измиване още на другия ден по скалпа имам... нз какво точно, като някакви натрупвания  Embarassed не мога да обясня... Не ме сърби скалпа, косата ми е доста гъста, не я боядисвам, но използвам много често преса и сешуар... Мия я на 2-3 дни... Много ще съм ви благодарна ако ми перпоръчате нещо, защото ми предстои копуване на шампоан, а не искам да взема нещо просто ей така  Praynig

# 111
reproche, може би нещо такова ти трябва

Аз самата никога не съм го ползвала и не мога да изкажа лични впечатления.
Не си ли мислила да се консултираш първо  с лекар и тогава да купуваш?

# 112
  • в 1001-та нощ

да  Peace на първо мястио търпение и на 2 място ползване на правилните продукти  Blush

една коса може да е много увредена и да не се оплита, друга може да е здрава ид а се оплита

може да се опита с маски преди шампоана, добра хидратираща и изглаждаща серия (шампоан, маска) и подходящ финиш  Peace

например пяна и спрей за обем не са подходящи - това са два финиша - но ще влошат положението

за мен удачна грижа е нутритив линията на керастаз, сатенен шампоан, балсама, като грижа с отмиване и като финиш - олео релакс флуид

не бих повярвала, че може да има заплитане след това - дори да не са ползвани всички продукти  Blush

но ако се ползва измивен шампоан, проитенова масак и пяна - то заплитането може да е на лице; особено, ако се повтаря на всяко миене  Blush

# 113
силвен, аз мия косата 2 пъти в седмицата и единия път слагах тривитаминол с всичките му там добавки. Ползвам докато свърши шишенцето, почивка колкото беше дадена- месец ли беше и след почивката пак ново шишенце. Важно беше, доколкото си спомням, да не се прекалява, защото може да има обратен ефект и косата да започне да пада 

# 114
   bouquet

Пак съм аз с един въпрос за спрей на Gliss Kur OIL NUTRITIVE EXPRESS-REPAIR, но с толкова много масла ми стана любопитен.  Embarassed

Aqua, Cyclomethicone, Phenyl Trimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Dimethiconol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Lactic Acid, Polyquaternium-16, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Cetrimonium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Phenoxyethanol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, CI 15985, CI 47005

Аууу, наистина, много масла! Ще се усещат само маслата + силикон, като маслата наистина ще се усещат, омекотяващ. Има и кератин и протеин, но просто ще се изгубят в крайния резултат. За коса с тънък нормален косъм, най-вероятно ще идва малко тежък, по-сухи и особено с по-дебел косъм косъм ще го харесат. Не съм съгласна с името, за мен това не е продукт с насоченост заздравяване.

Ще пиша в другата тема за марката.
Аз си го купих и го ползвам от няколко дни.  Embarassed Честно казано не ми идва тежък или мазен, но предполагам, че е и заради финишите с протеин според мен. Rolling Eyes Самостоятелно, ако го ползвам мисля, че няма да съм толкова доволна. Ще експериментирам. Косата определено е по- мекичка, но и чудесно хидратирана. Имах нужда и от някакъв овлажняващ, хидратиращ финиш. Пробвах с кристали, но не ми харесваше.
Намерих баланса. Най- после.  Whistling
Наистина съм приятно изненадана от двата финиши, чийто съставки ми разчете.   bouquet

# 115
  • София
На мен много ми допадна този

изобщо не утежнява, добре разплита, беше любим продукт преди да се пристрастя към професионалните серии  Mr. Green

# 116
  • София
На мен много ми допадна този

изобщо не утежнява, добре разплита, беше любим продукт преди да се пристрастя към професионалните серии  Mr. Green

И аз съм го ползвала преди и бях много доволна:-) Да и от мен.

Исках да ви попитам ползвате ли маски с арганово масло, за какви коси се препоръчва, гледах тази новата на Иноа и се чудех дали да не експериментирам за хидратация и уплътняване на косъма?

# 117
  • в 1001-та нощ
Аз съм ползвала на Голдуел за руси коси и ми идваше малко по-тжка от нуждитер, иначе не е тежка, фина е  Peace

# 118
И моята коса ужасно се заплита, помагат най-много кристали за коса, но те пък омазняват. Също и балсам само по краищата с измиване за суха коса.

# 119
Момичета,
случайно да сте ползвали този продукт.
Днес го видях в Карфур на цена 6 лв и ме интересува дали предпазва изобщо. Благодаря ви предварително   bouquet
http://www.google.bg/imgres?hl=bg&sa=X&biw=1366&bih= … :429,r:1,s:0,i:65

Общи условия

Активация на акаунт