Грижи за косата - 88

• 82 996
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Щастлива мама на 3 слънца
объркала съм се съжалявам

# 676
Feeling, a.l.e.n.a, благодаря. Чисто масло е, да. Маслата нали не прецакват по някакъв начин цвета на боядисаната коса?

# 677
Вкючвам се от морето, с коса почти 2 тона по-светла, голям кеф! Party
Да ви кажа това как боята падала от морската вода, изобщо не е вярно (четох го в някакво списание).
Не се боядисвам от година и съм с тъмно кестеняви връхчета, вижда му се края вече Whistling 8-ми ден съм в Китен и не са мръднали. За инфо, боядисвах се с безамонячната на Лореал Крем еди какво си.
Да споделя също, че не си правих никакви зехтинови маски тук, нито си купих специален шампоан и балсам за слънце, а косата ми изобщо не е суха, може би защото по-рядко я мъча с пресата, след плаж просто нямам сили. Подхранвам я само със златното масло на Нукс. Гадното е, че ми пада повече от обикновено, от морската вода ли, от противозачатъчните, които почнах ли... нямам идея. Като се прибера в София ще разровя златната рибка и ще си взема някаква серия за косопад...

Хубав уикееенд! Simple Smile

# 678
  • в 1001-та нощ
Feeling, a.l.e.n.a, благодаря. Чисто масло е, да. Маслата нали не прецакват по някакъв начин цвета на боядисаната коса?

прецакват, особено, ако затоплиш  Peace

# 679
Наистина ли?!??! Ми какво да го правя тогава? Без да затоплям ще има ли ефект?

# 680
  • в 1001-та нощ
какъв ефект целиш?

# 681
Да ви попитам- искам нещо за косата, с което косата ми да става плътна и да не хвърчи като луда и да изглежда като изгоряла. Правя си различни маски, косата ми е склонна към омазняване . Сега и лятото е още по- зле.

# 682

Да подсиля краищата - по-сухи са и стават едни такива пухкави.

# 683
  • в 1001-та нощ
по-скоро хидратиращи - шампоан, маска и накрая запечатващ финиш - или маслено силиконов или с вакса - кремът абсолют е идеален  Peace само за крайчетата  Peace

# 684
Малко на финала на темата, но да се запиша при вас  Simple Smile
Да ви запозная с косата си   Crazy -силно изрусена, дълга около педя- две под раменете, права,прилично гъста, но с тънък косъм. След всяко измиване я третирам с преса. За подхранване използвам бадемово масло, арганово масло и една невероятна маска на Давинес/която според мен е основното, което я съхранява/. Решила съм да направя и една кератинова терапия утре при фризьорката си, но ми се иска да си я правя и в къщи и ми е интересно, товя с ампула кератин ли се прави? От къде се купуват такива ампули/ да са качествени/ и да ми кажете примерни марки ако се сещате  Flutter

# 685
poem има много продукти с кератин или протеин, които може да ползваш вкъщи и за коса, изрусява и третирана редовно с преса са просто задължителни. Дали ще са като това, кеото фриз. смята да прави - трябва да дадеш повече информация, има различни типове с различни продукти. Примерно бразилското 'издухване' също се води кератинова терапия, но е доста по-различни от други такива. Така че опиши с какви продукти работи фриз и каква тточно е терапията, за по--точен отговор.

# 686
по-скоро хидратиращи - шампоан, маска и накрая запечатващ финиш - или маслено силиконов или с вакса - кремът абсолют е идеален  Peace само за крайчетата  Peace

Мерси, ще потърся хидратиращи. Предполагам Лореал имат, в момента съм на Абсолют Рипеър балсам и шампоан, за финиш ползвам един Керастаз Олео нещо си - той е точно силиконово-маслен. Но явно не ми е достатъчно.

А като стана дума за кератинова терапия, фризьорът ми ме издухва с такова и сега се зачудих продават ли се такива устройства за сушоар и за дом. употреба?

# 687
  • Варна
Peace MANE 'n TAIL - хидратиращият е твоят продукт  Peace
Благодаря ти! Поръчах сега чакам  Sunglasses

# 688

А като стана дума за кератинова терапия, фризьорът ми ме издухва с такова и сега се зачудих продават ли се такива устройства за сушоар и за дом. употреба?

Нещо такова ли търсиш?
http://www.amazon.co.uk/Remington-D4444-Shine-Therapy-Dryer/dp/B … 656523&sr=8-1
http://www.amazon.co.uk/Remington-R4444-Therapy-Refill-Cartridge … MW/ref=pd_sim_d_2

# 689
Peace MANE 'n TAIL - хидратиращият е твоят продукт  Peace
Благодаря ти! Поръчах сега чакам  Sunglasses
Може ли линк за поръчка?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт