След поредната изцепка на свекърва ми днес от сутринта съм
Аман вече,вярно че ми помагат за децата със свеки обаче на моменти не издържам
Никакви съвременни тенденции на мислене нямат тези хора /верно,че са на по 70 г/ и това адски ме вбесява
. При това се опитват да си наложат и то чрез голямата си внучка свои си правила у нас,което...
Оф,оплаках се,сори за спама,обаче съм луднала
За шишетата за Ам - ние си караме още с бибероните за мляко силиконови на Нук.Такива са и шишетата ми /стъклени на Нук от широката серия/,а млякото което пие/ всъщност само вечер / е Аптамил Ха2. Тя е на това мляко от 6 месечна,няма вариянт 3 /двойката е за бебета след 6-тия месец докато пият такова мляко
/. Айрян - аз не съм давала.За шишетата за вода - е,това вече ми е голям проблем защото тя почти не пие вода. С триста мъки на ден по 20 мл. я изпие,я не. Купих й шише със сламка - не го ще,купих и и такова като на Тути - и него не иска. Тези 20 мл. ги изпива от съвсем обикновено бебешко шише с биберон. Кога ще се научи да пие вода - не знам. Дано да е скоро
Мама Зайка - бързо да я израсте тази гадна алергия Калинчо
. Явно при него е наследствено, хубаво че сте тествали,така поне ще знаеш от какво да го предпазваш
Погали коремчето от мен

Айде до после
Всичко ще е наред 

Ама какви са тези хора, направо не мога да повярвам, че са способни на такива гадости, още повече с деца!
Явно и аз съм се поизнервила от това зимно седене в къщи /идва вече хубавото време