Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 33 007
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен Hug

След поредната изцепка на свекърва ми днес от сутринта съм afwitch Аман вече,вярно че ми помагат за децата със свеки обаче на моменти не издържам Cry Sick Никакви съвременни тенденции на мислене нямат тези хора /верно,че са на по 70 г/ и това адски ме вбесява Close. При това се опитват да си наложат и то чрез голямата си внучка свои си правила у нас,което... #Cussing out Оф,оплаках се,сори за спама,обаче съм луднала Crazy Confused

За шишетата за Ам - ние си караме още с бибероните за мляко силиконови на Нук.Такива са и шишетата ми /стъклени на Нук от широката серия/,а млякото което пие/ всъщност само вечер / е Аптамил Ха2. Тя е на това мляко от 6 месечна,няма вариянт 3 /двойката е за бебета след 6-тия месец докато пият такова мляко Peace/. Айрян - аз не съм давала.

За шишетата за вода - е,това вече ми е голям проблем защото тя почти не пие вода. С триста мъки на ден по 20 мл. я изпие,я не. Купих й шише със сламка - не го ще,купих и и такова като на Тути - и него не иска. Тези 20 мл. ги изпива от съвсем обикновено бебешко шише с биберон. Кога ще се научи да пие вода - не знам. Дано да е скоро Rolling Eyes

Мама Зайка
- бързо да я израсте тази гадна алергия Калинчо Praynig. Явно при него е наследствено, хубаво че сте тествали,така поне ще знаеш от какво да го предпазваш Hug Погали коремчето от мен Heart Eyes Heart Eyes Hug

Айде до после Hug

# 586
  • В две тъмни очички

Биберона....ми не знам кой номер е , мисля втория подред - ако започват от 0 е номер 1, а ако започват от 1 , значи е 2  Embarassed Но са широките биберони. Стъкленото шише е с друг тип биберони, като обем, но предполагам, че дупчицата е еднаква.

# 587
mishe^  Ох, доста съм отнесена... Laughing Ами дадохме му една доза, и после взехме кръв веднага след това. Ами нямаше там остра реакция с антитела или нещо от сорта...
Димара  Hug Hug Как е бебчо?
Ралче Погал, погал  Heart Eyes Леле вече съм в 20 седмица!!! Понеделник съм на ФМ, стискайте палци всичко да е ок  Peace

# 588
Рали - и ние сме с такова шише каквото е на Бубето Peace. Бибероните са размер S,M, L и са по месеци - от 0-6 и от 6-18. В момента пие с размер M от 6-18м. но нашто АМ не е много гъсто Peace Доколкото знам размер L бил за каши /поне в магазина от където ги купувам твърдят така/ Hug

мама зайка Heart Eyes  fingerscrossed Всичко ще е наред Peace Heart Eyes

# 589
Добро утро!
Днес при нас е гадно времето. Май ще мързелувам в къщи с Кали, а каката ще изтича за кухнята  Mr. Green
Зайка и Димара, гуш!

Кали пие вода от Авентско шише с такъв накрайник:
и от такава чаша на Канпол:

Млякото го пие от шише Авент с биберон 3-ка, но има и едни биберони с позиции, те пускат по повече в зависимост от позицията. Ето ги:

# 590
Добро утро, момичета!

Много сте активни днес!  Hug
Мойто дете одеве ми заспа в скута, както си четях на компа и направо ме срази.  Shocked Досега не ни се беше случвало. Не че се оплаквам де...

Димара, интересно ми е как спряхте водата нощем, помня, че ви беше голям дерт? Поне сега не се преобличате нощем.  Wink

Рал, няма да се даваш на свекито да те ядосва! Строявай ги в една редица всички и точка. Аз преди време взех решение, че повече с битовизми няма да се ядосвам, животът е прекалено кратък. Всеки има право на мнение по много въпроси, но в нашият дом решенията ги взимаме аз и ММ, всички останали да се съобразяват. Горе главата!  Hug

Люба, бързо да минават болестите и да сте здрави за почивката!  Hug

Ей, Зая, половината мина вече! Стискам палци за ФМ, всичко ще е ок!  preggo

Елч, и аз се чудех къде се дяна Пепинка тези дни...  newsm78

Само да кажа, че Влади наистина е с бая насинена бузка горката, аз даже в първия момент реших, че се е изцапала, понеже предполагам яко трябва да се цапардосаш, за да се посиниш така. Явно това за Влади не е проблем, обаче. Калпазанка тя!  Crazy

Ей, хора, гледахте ли репортажа по НОВА за педиатърката от Детската болница в Сф, която си измисля диагнози?!?!?  #Cussing out #Crazy  Ама какви са тези хора, направо не мога да повярвам, че са способни на такива гадости, още повече с деца!

# 591
Здравейте, момичета!

Да се оплача и аз, онзи ден ме привикаха от дг, да си взема марти, че  е с 39.5, с гнойна ангина е, вчера нищо не е ял, а това което пи като течности го повърна на два пъти. днес е една идея по-добре, ама да видим дъли ще се справим без аб.

Елч, марти беше на година и един или два месеца, когато сам отказа да пие ам, пиеше само вечерно време, не съм го заменяла с нищо. Тути, е дала хубава идея за смяна на млякото, чувала съм че това което кака рали дава, лактана киндер било хубаво и децата го харесвали.

Рал, колко често се виждате със свекарите? Знам, че е лесно да се каже, но опитай да се абстрахираш от забележки и подмятания  Hug А, за водата, да се похваля, че имам малък успех, започнах да предлагам вкл. и преди хранене, което незнам доколко е редно, но факт е, че като е гладна пие, а не бута веднага шишето. Аз също съвсем се обърках от многото чаши, които гледах, ние в момента сме с такава, като тази която тути е показала, но на нуби, замислила съм се за такава със сламка, гледах и тези чаши 360, някой може ли да даде отзиви за тях?

Момичета, гледахте ли репортажа за лекарката от педиатрията? най-накрая някой да предприеме нещо, сблъсквала съм се с тази жена и впечатленията ми от нея са ужасни, а за съжаление, тя май работеше само на приемния(ако така се води) кабинет или поне преди време беше така.

Ох, много се отплеснах..хубав ден ви пожелавам и бързо оздравяване на болничките  Hug

мама зайке, димара  Hug  

# 592
Зайке, вчера бях на преглед, че нали БХС ми излезе с висок риск. Доктора не вижда нищо притеснително. Няма да бързаме с амниоцентеза, ще ме прати в 18 седмица при Сигридов в София да ме гледа и ще видим какво ще каже той. Не се видя пол.

Буби, наистина ни беше голям дерт тая вода. Ама стана по-лесно, отколкото очаквах. Просто спряхме да му  даваме. Като се събудеше нощем, го погушквах, бутах бибата и така лека по лека явно реши, че няма за какво да се буди. С малко мрънкане и реване започна и да заспива без вода. Та така...

Адис, дано мине без АБ, Hug

# 593
Буби, сега видях, че и ти си се впечатлила от този репортаж, само да допълня, че когато ние отидохме в педиатрията с две кръвни картини, едната от предния следобед, другата от същата сутрин, съответно с 20 и 25хил. левкоцити, пратени там от Исул, тя се обади на лекарката в исул да се кара с нея, коя е тя, че ще ни праща там за приемане. да не говорим, че когато ние отидохме тя беше облечена и си тръгваше, което безкрайно я ядоса, т.к. имала работа и сме я бавели. И при нас се опита да постави диагнози, едната от които беше доста по-страшна от рахит  и анемия. Е, на следващия ден, когато ни видя, беше вече доста мека, и дори ме попита любезно как сме, т.к. беше разбрала как сме изкарали нощта и допълни" ...ако си бяхте вкъщи, не се знае какво можеше да се случи". За съжаление има такива лекари...

# 594
Адис Hug Бързо да се оправя Марти Praynig Оф,много е гадно с болно дете в къщи Confused Знам какво е,силно гуш от мен Hug Ще мине,ама... Rolling Eyes Дано да се разминете с Аб Praynig Иначе за свекърите - всеки ден се виждаме Confused Twisted Evil  И те са в Сф и се чувстват "длъжни" да помагат Rolling Eyes - викаш ги,не викаш ги това е положението ooooh! Явно и аз съм се поизнервила от това зимно седене в къщи /идва вече хубавото време Heart Eyes/,ама много им се ядосвам Confused Embarassed

Буби Да ти кажа и на мен ми се иска да не им се впрягам, още повече пък за битовизми,опитвам се ама нещо удрям на камък Cry Лошото,че камъните все в мойта градина Cry Като гледам те не се впечатляват,че и още повече не се съобразяват понякога Confused
 Hug

Димара - Стискам палци всичко да е ок с бебчо Praynig Така ще е Peace Hug

Люба Бързо оздравяване и на вас Praynig Hug

# 595
Иначе за свекърите - всеки ден се виждаме Confused Twisted Evil

Рал, мисля, че това ви е основния проблем. Няма ли как да разредите вижданията, примерно, да имате някакви определени дни или..?!  Confused Аз, ако мойте ми се налагаше да ги виждам всеки ден, щях да хвана гората в даден момент... Не че нещо, просто винаги има някакви, макар и дребни дрязги, да не говорим, че мойта свеки е от тези, които са свикнали да командват и тук на моменти сериозно се разминаваме. Малко почивка едни от други ще ви се отрази положително.  Peace

Адис, бързо оздравяване на Марти!  Hug И добре, че сте се разминали леко от лечението на тази кукувица!  ooooh!

# 596
Димара, HugСигридов е най-добрият,но ти си го знаеш това.Всичко ще е наред!
Зайче,гуш по коремчето и от нас!
Рал,хич не им се впечатлявай на свекърите,повечето са такива натрапници,но гледай да се  абстрахираш максимално от тях.
Каката,Дара пие сутрин АМ с Авентско шише,биберон 4,вечерното го пие с биберона с позициите на  номер 3,тъй като вечер слагам и бисквита в млякото.Вода давам от шише на Авент със сламка за след 18месеца.
Чували ли сте ,че педиатърът можел да се сменя по всяко време  на годината?!Има
ли дечица,чиито лекари са във Втора поликлиника?
Адис,бъъъързо да се оправя баткото!

# 597
  • в Надежда-та
mishe^, зайке благодаря Ви. На баткото за 2-ри път му поставят диагноза алергия, та сега ще изчакаме малко да минат хапчетата и ще ходим да правиме тест за алергии Confused

Мартин вода и изобщо течности пие предимно от обикновена чаша, когато сме на вън - шише 0.5 минерална. Имаме една чаша с накрайник (мек) на Авент, но нещо тече и затова спрях да му давам да пие от нея, че той го удря на игра, след като се напие започва да разлива по пода и да маже с ръка Crazy

# 598
Ви, нямам информация за алерголог, но ще разпитам.
Предполагам, че са ти казали за тази:
Д-р Росица Михайлова Цонева   
специалност – ДЕТСКИ БОЛЕСТИ; КЛИНИЧНА АЛЕРГОЛОГИЯ;
Високоспециализирани медицински дейности: 
Кожно-алергично тестуване 

Момичета извинете ни  Hug

# 599
Аз пък имам друг дерт! Държа малкият да пие АМ, пък той не иска, а му харесва кисело мляко. На мен пък не, защото не го знам истиснско ли е или не, нямам им вяра. И кашите отказва вече, не мога да го пробутам АМ, усеща го явно като е в кашата или го набутам в плодовото пюре.

Общи условия

Активация на акаунт