Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 32 852
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Ей, най-мразя да пиша след собствения си пост, ама като ви няма...
Ето обещаното стихотворение, специално в чест на Тути и нейната публикация "Ако можех..."

Ръцете ми заети бяха през деня.
Не можех да играя или да ти почета;
Когато молеше и канеше ме ти,
за теб минутка аз не отделих.

Днес кърпих дрехите и сготвих,после прах,
ти дотърча с рисунка и със весел смях
и каза:"Мамо,виж каква шега!"
Аз рекох:"Синко,чакай малко,не сега".

Внимавам хубаво да те завивам,
молитвата като си кажеш и излизам,
на пръсти отивам лампата да загася -
а трябвало е още миг да постоя.

Животът кратък е,годините летят и изведнъж -
момченцето пораснало е и е вече мъж.
Не е край теб с молбите си безкрайни
и не споделя скъпоценните си тайни.

Албумите с картинки са прибрани,
игрите до една са изиграни.
Молитвата вечерна,целувка за нощта -
това са вече минали неща.

Ръцете ми,заети постоянно,
сега притихнали стоят.
Тъй бавен,муден,празен е денят.
Да можех да се върна и да сторя
онези нещица,които искаше ми ти с:"Мамо,моля!"

# 91
пепинка, райчето поне виси по крачолите на познатите, а дара и на непознатите. види ли човек, дето да я кефи и се лепва. при всяко мое посягане ми бута ръцете и леко се изнервя от настойчивостта ми да я изстържа  Laughing Laughing Laughing

какче, ние го играем същото с една 8-месечна братовчедка. тя вижда дара и от кеф се разцвърчава, нашта на мига обръща устата. аз така първия час и половина от юбилея на свекърва ми го изкарах пред заведението Laughing Laughing Laughing

# 92
Аз и ти ,винаги когато го чета това стихотворение се разчувствам. Hug
На последно време съм толкова заета и изморена....В 21 ч приспивам Виктор и заспивам преди него.

# 93
Добро утро.

Бебеш, Честит рожден ден на патерица! Много скоро да си го отпразнувате у дома четиримата!

Аз и ти, страхотни стихотворения  Hug

Елч, направо си представих как изстъргваш Дара  Laughing Laughing Laughing Нашата е така с децата. Само тичам да я отлепям.

И да не забравите да излъжете някого днес  Wink

# 94
Добро утро, момичета!

Ако не сте пили досега кафето си там (любимият ми град) ето:  
А ако сте го пили, да го пиете пак!  Wink

Аз и ти, пак изкара стихотворение и разчувства аудиторията...   bouquet

Пепинка, Елч, хич не се оплаквайте! По-хубаво е да висят по познати и непознати крачоли, отколкото само по вашите и да няма откопчване или "изстъргване", както се изрази Елч.  Joy

Пепинка, опитай все пак с колажа, ако успееш, ще е много яко!

ЕленияHug! Наминавай чат-пат, че липсваш, да знаеш! Викчо слуша ли баба му?

От сутринта пак се потресох от заглавие в пресата: "ББ кък металурзите: Аз съм прост, вие сте прости, затова се разбираме"  Shocked Shocked Shocked  Как го е ударило прозрението не знам, но направо се отчайвам от всеобщата картинка, честно...

Както и да е, пожелавам весел и спокоен ден на всички!  Hug

# 95
Буги, Hug нали знаеш че съм на балкона при първа възможност. Wink
А за ББ .........бедна ми е лексиката за подходяща дума с която да опиша тази личност.Въпреки това редовно и за цитирам негови словоизлияния във фейса. Компетентните му изказвания много ми напомнят на тези на бившия му шеф. (Т.Живков)

# 96
буби, сутринта го четох това за "вие сте прости, аз съм прост" и си викам "дано да е шега за 1 април!", ама надеждата не е много голяма Simple Smile)
вчера пък гледах плевнелиев на някакъв форум...абе срам голям!

елениа, от няколко дни съм се сетила за теб и се чудех как сте. как е вико?
на теб с бачкането ли ти идва нанагорно?

# 97
  • sofia
Момичета, толкова е трагично положението в управлението ни, а е факт, че масата е доволна от случващото се. Не проумявам, честно.

# 98
Момичета, толкова е трагично положението в управлението ни, а е факт, че масата е доволна от случващото се. Не проумявам, честно.

Боже! Люба, Елч, Еления, давате ми надежда, че има нормални млади хора, които си дават сметка за случващото се... Наистина е трагично, само ми е най-мъчно, че нашите малчовци, които растат в момента ще ядат най-голямата помия от това, което става сега... Sad

# 99
  • София
Добро утро!
А кажете как при цялата простотия на управляащите и особено на ББ и при всички статистически данни за нарастващата безработица и бедност, рейтингът им расте или поне остава същия? Аз не познавам нито един човек, който да ги харесва или да е гласувал за тях newsm78.
Сори за спама, ама често се чудя как става.
Иначе сме добре, болестите минават бавно, каката е в страшна фаза на тръшкане, но аз след малко отивам на английски и ще съм там до 7.

# 100
Надявах се тръшкането да приключва след 3 годишна възраст, явно не е така.  Rolling Eyes

# 101
Калифорнийка,то си е до дете.Със Стела почти не съм разбрала какво е тръшкане,виж за повтаряне -да. Ама тя си е приказлива.Тръшкане изобщо не познава, ама и не слуша много като и говоря, все трябва да повтярям и аз по 10 пъти докато чуе. След малко обработка сведохме подканите до 3 пъти,след което има наказание.
Викчо,колкото е добър и мил, толкова и темпераментен(в такива моменти му викам "ИленУууу!" hahaha) Ако не дай си боже му отнема неподходяща вещ от ръцете(разбирай камък пръст,инструмент на баща му) започва да пищи, да се тръщка, тропа едновремено и много бързо с двата крака, ляга на земята, като види, че не му обръщам внимание, става и се напъва да реве, без да му се реве и се получава нещо като плезене и с напъни към повръщане. Joy Crazy Засега прилагаме търпение и игнор. Има моменти, в които искам да го спукам от бой Embarassed обаче броя до 10, после броя овце, мишки, магарета и така докато се успокоя. Crazy
Към днешна дата отчитам малък прогрес. Като му направя забележка - напр. да не стои близо до телевизора- отговаря с  писък на възмущение и се отдъпва и застава на дивана от където съм разрешила да гледа. За храненето също се наложи да вкарам малко ред. До сега трябваше да го храним с усмерителна риза, сега го научих да сяда с кака си на големия стол и се хранят заедно.
..........
Елч,работата не ме мори толкова, но съм се заела и с други ангажименти  и станаха много дини под мишницата и затова съм гроги.
Споделям мнението  на Люба. Пълен парадокс! ММ признава че Бойко е простак, но казва, че пак за него ще гласува...... Crazy На принципа на най-малкото зло....Като се замисля,то наистина няма за кого да се гласува вече- всичките се изредиха и все по надолу ни водят.За другите не искам да гласувам,ама и за ББ не искам и какво ще правя?

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 15:05 от elenia

# 102
  • някъде
Добро утро!
А кажете как при цялата простотия на управляащите и особено на ББ и при всички статистически данни за нарастващата безработица и бедност, рейтингът им расте или поне остава същия? Аз не познавам нито един човек, който да ги харесва или да е гласувал за тях newsm78.
Сори за спама, ама често се чудя как става.
Иначе сме добре, болестите минават бавно, каката е в страшна фаза на тръшкане, но аз след малко отивам на английски и ще съм там до 7.
Всяка вечер като гледам новините,си задавам тоя въпрос и немога да си отговоря.

# 103
При нас започнаха тръшканиците! Ей, помни като слон!  ooooh! Беше си наумил още преди обяда, че иска да кара проходилката. Аз си викам ще забрави, нали да се наобядва, после преобуе, да спи. Ми, не  Shocked, магарето си решило нещо и това е!  Crossing Arms Нито яде като хората, нито спа. После не иска следобедната си закусва, тръшка се и мрънка. Сложих го накрая в проходилката, ееееееййй като се ухили. Кара, каквото кара и реши, че иска нещо от закачалката. Сочи и се пули. Дигам го да видя какво иска, ми не знае човекът, що да знае!

# 104
Здравейте момичета!

Браво на малката Тея за успешната операция, а щом има сили за лошо поведение, значи бързо ще се оправи. Стискам палци.

Аз полежах 3 дни в болницата, че от повръщане се обезводних. От два дни съм по-добре и силно се надявам този неприятен период да отмина вече. Да са живи и  здрави бабите и дядовците, че ми гледат детето, щото аз горе-долу един месец бях абсолютно безполезна, лежаща и пъшкаща.

Pepita, обясни ми моля те как ползваш пастата. Как ще я изплюем след миенето ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт