Отговори
# 360
  • гр.София
За миризмите и аз станах много чувствителна - от миризмата на изгорелите газове на автомобилите, цигарения дим, миризмата на перилни и почистващи препарати - направо ми се гади и ми става лошо.
Все още не ми се яде месо, но се насилвам поне за пилешко, защото докторът ми каза да наблягам на месо, освен на плодове и зеленчуци Blush

# 361
Predizvikatelna и аз съм със същите оплаквания,особено сутрин като се сабудя много ми се гади smile3518
 Надявах се с втората бременност да не ми се гади и да не повръщам,но уви .....не

# 362
  • В къщурката на хълма на феите
Predizvikatelna аз съм същата, пък да не говорим сутрин мъжа ми като се плеска с афтършейв какъв е ужас Sick

# 363
На мен пък вечер започва да ми се гади - все съм си на обратно. Иначе за миризмите и аз съм така, като се има предвид, че по принцип съм с обострено обоняние, сега съм три пъти по-чувствителна.

# 364
с тези миризми и аз се виждам в ужас, особено на работата където сме мн хора и всеки със собствената си миризма, пак има някои които въобще не мога да ги поднасям, и е чудя как да им кажа да не влизат в стаята ми  Mr. Green ама  няма как, то мойта стая е най-оборотна че там е ксерокса и принтера, пак и още не сам казала за бременността.
Иначе да се оплача, снощи и аз за пръв път си истурих червата, само да не се повтаря всяка вечер.

Меци вече на някой бях казала, но гледай да не пиеш кола, въобще газирана, а кола най-малко.

Момичета, да питам нещо: за пръв преглед с направление ли ходихте или на частно, пак и ако ходя с направление и не ми хареса лекаря, ще ми даде ли личната друго направление преди да  е минал един месец?

# 365
Направление за АГ или за ЖК?

# 366
Маре моя личен директно ми издаде направление за ЖК и понеже аз знаех при кой док искам да ходя отидох там Peace

а иначе за колата - много ми пада кръвното, но от кафе ми става лошо, шоколад не ща да видя и това е единствената ми опция, но аз така или иначе не прекалявам - по няколко глътки и то не всеки ден Peace

# 367
  • гр.София
mecani, и на мен ми пада кръвното след като обядвам, като ми се доспи и съм на работа, направо е много мъчително. Въздържам се да пия кафе, и аз или пия няколко глътки кола или си взимам едно-две парченца шоколад. Друго газирано изобщо не пия де.

# 368
шушулче мисля, че за АГ сега, нали за ЖК давали след 12 г.с . пак честно казано съм толкова зле с познанията в цялата тази система, че ми е пълна Индия  Rolling Eyes

а по отношението на падането на кръвното и при мен така, след като си хапна на обед и направо права си заспивам, и затова от няколко дена си правя едно слабо нес кафенце с мн мляко (хем така си изпивам дневната доза мляко), като се има в предвид, че преди не съм била голям почитател на кафето.

# 369
  • Λάρισα
..

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 21:26 от llama

# 370
според мен направление за ЖК, може да бъде дадено и много по-рано /както например моя личен/, обаче докторите се правят на улави и си пестят направленията .. щото докато влезете в 12та седмица или ще ходите на частно или ще чакате 45 дена, за да си вземете ново .. големи са гадове!

# 371
То ЖК никой никъде не ги отчита, така ми каза моята гинеколожка, затова ЛЛ ми даде без проблеми за ЖК.

# 372
а пък на мен ми казаха, че въпреки обикновеното направление за АГ, ако имам издадено такова, не могат да ми издадат направление за ЖК .. newsm78 така де .. докато не минат 45 дни от датата на издаване на направлението за АГ ..

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 21:41 от mecani

# 373
При мен бяха минали, може би затова ми даде направо за ЖК, макар да исках за АГ.

# 374
а когато отида с направление за ЖК при един лекар и не го харесам, може ли да го сменя, ще ми дадат ли ново направление за ЖК или процедурата е по-различна.

Общи условия

Активация на акаунт