Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми във форума?
Какви са правилата за болнични по време на бременност и отпуск по майчинство в България?
Какви са симптомите на бременността и какви са нормалните размери на ембриона?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми във форума?
-
Какви са правилата за болнични по време на бременност и отпуск по майчинство в България?
-
Какви са симптомите на бременността и какви са нормалните размери на ембриона?
-
Какво означава „дълбочина“ на ултразвуковата снимка по време на бременност?
-
Какви са причините за ниското самочувствие по време на бременност?
Моя доки ми пусна направления за изследвания, другата седмица ще ги направя.Аз ходя при Пламен Миков, има кабинет в центъра на София, чудесен е.
Въобще не мога да повярвам, че съм бременна, и тъй като единствените симптоми са уморяемост и сънливост, често пишкане, болки в стомаха и гърдите ме болят само зърната
, мине не мине и се щипна за зърното да усетя, че ме боли и си втълпявам, че всичко е наред.

съответно сега съм свежарка (да видим до кога

. Аз ходих при д-р Йорданова от Света Марина в Плевен. Много мила. Ще направя и една консултация по-натам, живот и здраве, при д-р Славов от Авис Медика, и ще избирам между двете места.Ако има момичета да имат отзиви за някой от тях - моля да пишат.

Нищо де,да не се притеснява бъдещия татко,то пътя не е бил много тогава и сега поне си по-добре.Ако продължи да ми се гади ще го пробвам твоето лекарство.