Отговори
# 555
  • В къщурката на хълма на феите
имаме си сърчицеееееееее и мога да скачам до небетоооо от щастиее newsm44 newsm44 newsm44 а също така разбрахме, че съм и в началото на 8ма седмица Crazy

# 556
  • София
Бравооооооооооо          Hug

# 557
Добро утрооо,
Цветенце  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
mecani честитооооооооооооооооооооо, все такива новини да казваш, само хубави   newsm44

# 558
Мецииии  Hug Hug Hug,уникално е усещането като чуеш ритмичното тупкане....сигурно може да се сравни само с последващото гушкане на мъника.Искрено ни го пожелавам.

# 559
Браво мецани само така хубави новини...Цветенце стискам палци вси4ко ще е наред. Praynig

# 560
Мецани,  браво! Надявам се и други да се похвалят със сърчица скоро Wink

# 561
аз чакам Цветенцето да се похвали още на обяд Praynig

# 562
mecani каква страхотна новина
Много се радвам
Стискам палци и на останалите

А и на мен ми стискайте от вчерашното падане малко се замислям дали няма да има последствия - но сигурно е параноя

hetera  Много ти благодаря за отговора. Аз от две години ги гледам тези парни системи, но са ми множко паричките, макар че като помисля, че за 8 год тази ще ми е четвъртата... знам ли newsm78

Харесах това http://www.technomarket.bg/products/09112779/philips-gc-3760 как ви се вижда?

# 563
Рони моята ютия е подобна и съм много доволна Peace

# 564
Благодаря, мецани
Аз до два часа трябва да я купя, че пердета ще се гладят  Wink
После ще се похваля

# 565
уууф как я мразя тая процедура .. затуй като си простирам пердетата ги окачвам на тела все едно ги окачвам на джама изпъвам ги хубаво и изобщо не си играя да ги гладя след туй .. добре че са дантелени, та не им личи Mr. Green че майка ми има едни такива феерични, дето няма начин да не ги изгладиш и тя се чувства много прецакана Mr. Green

# 566
Цвети ти обади ли се в клиниката да ги питаш колко ще ти струва вливането,и всъщност колко вливки са ти необходими?

# 567
RoniBonbobi стига с тези черни мисли, нищо няма да ти има  Hug
меци и аз я карам така мързеливата с пердетата  Mr. Green

# 568
Да бе, аз на вас кураж давам, а ме прихванаха черните мисли

Да и аз съм от прецаканите с ефирните пердата Joy

# 569
Аз противно на повечето жени обичам да гладя,пък и нали съм мед сестра-само моите работни дрехи са по 6-7 комплекта седмично.Обаче сега се въздържам от всякакви смели изпълнения и не знам точно как ще ми се измият сами прозорците Laughing

Общи условия

Активация на акаунт