Отговори
# 570
  • София
RoniBonboni , хубава е ютията,похвали се като я вземеш и моята е подобна. Забравих да кажа ка веднъж я забравих 12 часа включена цял ден в нас и всичко си беше ок като се прибрах,само в стаята беше топло  Laughing

Пердетата и аз не гладя,слагам ги мокри и те се опъват сами надолу  Mr. Green

# 571
имаме си сърчицеееееееее и мога да скачам до небетоооо от щастиее newsm44 newsm44 newsm44 а също така разбрахме, че съм и в началото на 8ма седмица Crazy

Честито и все такива хубави новини да четем в темичката.  smile3501 smile3501 И никакви лоши мисли  Naughty, забранено е. И аз нямам търпение да дойде времето за преглед, ама ще чакам.
Гладенето ми е едно от най-противните неща в домакинството и затова всеячески ги избягвам  hahaha. Мъча се само, когато е крайно наложително.

# 572
Малко да се разведрим:         Между приятелки:
- О, колко си отслабнала! Нова диета?
- Да, моркови, картофи, цвекло.
- Ама вариш или печеш?
- Копах!

# 573
# 574
  • Варна
Mecani, честито! Стискам палци и за Цветнецето!

Рони, аз пък повече от 100лв за ютия не давам. Според мен всички са еднакви. Гледам да не е съвсем най-евтината, но и ми се свидят парички за по-скъпа. На мен бързо ми омръзват вещите и знам, че след 3- 4години неминуемо ще ми се прииска нова ютия, та затова не инвестирам кой знае колко.

Да ви се оплача с всеки изминал ден ставам все по-голям парцал. Вчера като съм полегнала за следобедна дрямка не знам колко съм спала, но един сънища сънувах- бая дълбоко съм поспинкала. Естествено вечерта пак в 10:30 бях в леглото- вярно с книжка, ама къде дремя къде чета.
И не ми харесва, че започва да ми се гади като се наям. Като огладнея всичко ми се икса да хапна. Приготвя си нещо и като ме почне един стомах- на киселини ми прилича- малко под гърдите, толкова неприятно чувство  Sick Дано да мине по-бързо, че хич не съм свикнала да имам разногласия с тялото си.

# 575
  • Солун/Велико Търново
Добро утро.
Момичета благодаря ви за подкрепата.Чакам .. още нищо не съм предприела.Пък и доктора каза ,че може би само ще падне , ако не .. ще ходя да ме чистят.А колкото да апарата , гледа ме на 4д с вагинален.Каза ,че е почти невъзможно с толкова голям жлъчен мехур .. беше почти 2/3 от пространството в сакчето , да няма ембрион .Има и отлепване от едната страна.По размери е 5 седмица и 5 дни,по мои сметки 7 седмици и 2дни.Първия тест го правих на 11 март.Възможно ли е да е изостанала със седмица и половина.Снощи пак имах кафеникаво зацапване , тази сутрин видях и съсиреци.Може би е тръгнало да пада.Ще чакам друго не ми остава ,вчера ми беше много зле .. но днес гледам малко по - ведро на нещата.Все пак си имам една прекрасна дъщеричка , живота си продължава .
Честито на мецани за сърчицето
Хубав ден от мен

# 576
ГериТо горе главата  bouquet

# 577
Mecani, честито сърчице  Hug Влизам аз да видя дали сте тука, а то вече даже и на преглед си била.
Гледам таралежко го няма вече и на негово място е седмицата - супер.
Чакаме сега и Цветенцето да се похвали със сърчице.
Моя преглед е чак във вторник (което ще стане 3 седмици след първият преглед). Малко ме е страх дали се развива нормално, но гледам да не го мисля толкова, че иначе ще се побъркам.
Хубав ден желая на всички, въпреки мрачното време да има много усмивки!

# 578
На всички момичета отиващи на преглед много стиснати палци  fingerscrossed fingerscrossed
Моя преглед е на 10.04 дано всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig
mecani честито мила  Hug
И да ви се оплача до вчера само ми се гадеше, но вечерта .........  Sick има вече и други екстри ужас  ooooh! Някой да пие нещо за киселини?

# 579
  • В къщурката на хълма на феите
Денси аз пия прясно мляко и помага .. туй от един приятел с язва го знам и го прилагам, дано помогне
Руанделка аз точно по същата причина не изчаках 12ти и отидох днес на преглед .. ама другата седмица пак ще ида .. няма назад Mr. Green

# 580
  • София
Добро утро момичета-кокичета
Не се включвам много често с писане, но ви следя много внимателно!
В момента най-много ми се иска да подкрапя GeriTo_. Мила, почивай си, не ставай от леглото, зареди двд-то с комедии а себе си само с позитивни мисли. Надявам се да се оправят нещата. Стискам ти палци!

Гледам много от вас се оплакват от хрема и настинки - момичета пазете се! Взимайте профилактични мерки, че с това постоянно сменяне на времето е притеснително.
За тези от вас които са на преглед скоро - стискам ви палци и с нетърпение очаквам да се отпишете, и се надявам по-скоро да чуете сърчице - наистина не съм чувала нищо по-прекрасно от това!

Да споделя и аз нещо, което не бих казала че ме притеснява, но е мнооого необичайно за мен и се чуствам странно  Embarassed сутрин съм като ламя - каквото и да изям, всякаш отива в някоя пропаст. Ето сега като дойдох на работа си взех две принцеси, огромни (хляба е рязан не на нормални филийки, а напреко - демек по дължината на хляба), и все едно не съм слагала нищо в устата. Даже имам и още една пържена филийка с мармелад, която и аз не знам защо взех, но сега ще й видя сметката. От друга страна пък като хапна на обяд, се наяждам от мнооого малко и после ми е тежко до вечерта, даже не ми се вечеря (вчера и не вечерях). И така - не знам как да си ги контролирам позивите за храна, и да си иградя режим. Преди не ми беше проблем, но сега не мога Sad
Другото което е съня - вечер не мога да заспя каквото и да правя, даже в прегръдките на съпруга (което на мен ми е действало винаги като тройна доза приспивателно, точно 2 минути по часовник и се отрязвам), и съответно сутрин не мога да стана за работа, а към 11 часа започвам да се прозявам и се боря със съня с всички сили.
И последно, това от което и вие се оплаквате - разсеяна съм като най-големият идиот - направо е ужасТ. Неща, които обикновенно свършвам за час ги правя по 3-4 часа, забравям до къде съм стигнала, и се налага да започвам отново. Ако ми се отвлече вниманието за някоя задачка, забравям какво съм правила преди това и мога да се сетя чак на другият ден .. За сега, за да няма подозрения от страна на колегите, се оплаквам на глас от "таз пуста пролетна умора", и слава Богу че действа.. даже ги заразих май  Laughing - и те вече се оплакват от нея  Laughing И така от мен.

# 581
Във всеки случай с дъщеря ми като бях бременна въобще не съм се замисляла дали нещо може да се случи и не съм се и пазила кой знае колко, ма тогава вятър ме вееше на бял кон и не съм била и сосбено информирана, докато сега съм голямо шубе и чак ме е страх да се зарадвам. То вярно, че тази бременност започна с проблеми и това допълнително ме стресира. Моят преглед е чак другата сряда и аз така се моля всичко да е наред  Praynig. Другата седмица тръгвам и на работа и дано да ми мине и кръста дотогава, че не знам как ще ми се отрази седенето на стол по цял ден.  Tired  

# 582
Честито сърчице Macani!
На всички, които тези дни са на преглед  fingerscrossed
RoniBonboni относно ютиите, аз имам на Филипс купих я 2006 за около 70 лв и не е мръднала и съм адски доволна от нея. Други момичета също са дали добри отзиви за тази марка, така че която и от показаните да вземеш ще е добра.

# 583
  • София
Момичета бях написала един ужасно дълъг пост за всекиго по нещо ама го прецаках #Cussing out
За това на кратичко-Мецанка мила и на всички онези бъдещи мами, които са чули вече сърчица, прекрасна новина е това и аз много се радвам за вас.Цветенце, чакаме да кажеш как е минал прегледа HugГерито, ако се потвърди лошата новина, знай, че това не е било твоето бебе, а твоето ще дойде много скоро и тогава всичко ще е Ок. Heart Eyes
plesure хапвай щом ти се хапва, не е добре да гладуваш.А относно заспиването и сънят, май доста от нас страдат от безсъние, което е напълно нормално при бременност.Aera всичко ще е наред, стискам палци за сряда Peace

# 584
Говорих с клиниката и ми казаха 5 гр. е 500 лв. това зна4и 7,5 е равно на 750 лв. и 50 лв. за вливането.Просто незнам сега ще ходя до една аптека и ако там е по евтино дали не може да си го купя и да отида само за вливането newsm78

Общи условия

Активация на акаунт