Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми във форума?
Какви са правилата за болнични по време на бременност и отпуск по майчинство в България?
Какви са симптомите на бременността и какви са нормалните размери на ембриона?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми във форума?
-
Какви са правилата за болнични по време на бременност и отпуск по майчинство в България?
-
Какви са симптомите на бременността и какви са нормалните размери на ембриона?
-
Какво означава „дълбочина“ на ултразвуковата снимка по време на бременност?
-
Какви са причините за ниското самочувствие по време на бременност?
много сори, нищо и да спинкаш и само разходката да е, пак ще ти се отрази добре 

сериозно че трябва да почна да си мажа гърдите - станали са не просто огромни, ами и аз не знам.
. все едно сравняваш ябълка (преди 2 месеца) и помело в момента.. Съпругът във възторг, а аз се притеснявам от стрии. Мисля че по принцип съм предразположена, в пубертета рязко дръпнах нагоре (на 14 бях вече 177 см, ), и съответно имам ужасни резки на кръста, както и съвсем леки на гърдите още от тогава. Минах през аптеката и ми препоръчаха Elancyl (400мл упаковка - 60лв), сега ще мажа само гърдите, но като почна да раста и в други места - и там.
и
даже не посмях да гледам.. Отварям фонд "бременност" и започвам да слагам пари от заплатата, че то май няма да се смогне като му дойде времето за пазаруване.. 

, ти наистна си излезнала герой
.
.
, за мен е абсурд в момента да си купя нещо.Изобщо не зная ве4е каквьв размер нося