totoli може и да е от зъби, Димитър също ми е вдигам 38.5 и така беше 3 дни, водих го на доктор,, нищо му нямаше - чисти гърди, нямаше зачервено гърло. Тогава съвпадаше с кръвните изследвания за 6 месец и при тях нищо не излезе, та малко след това се сдобихме с втория долен зъб. Дано и при вас е от това

Бисквити давам и аз на Плазмон и обикновени, на скоро се чудех дали може да давам и "Закуска", мерна ми се някъде, че си правят реклама, че са подходящи за бебета и малки деца. Дали е така?

Днешното ни меню е: попара за закуска + ябълка, за обяд готово пюре пиле, зеленчуци и макарони, за следобедна закуска млечно кремче и малко по-късно плодово пюре , защото след около 2-3 часа пак иска да яде, не издържа до млякото вечерта.
Иначе се кърмим след всяко ядене на твърди храни, понякога яде повече, друг път по-малко, сутрин и вечер е само на кърма, а и доста често през нощта се буди да похапва.
За лъжицата: давам с голяма супена или малка чаена, ако яде на вън с бебешка пластмасова, онзи ден една приятелка ми даде пластмасова голяма и много му хареса да се храни с нея. Ето такава:
Това за сега от мен. До скоро

тия два дни си отспа, горкичкото. Ама то не е чак толкова лошо да си дремне, докато мама върши чистене/пране/готвене......
ние се храним с някаква пластмасова бебешка лъжица - нищо особено - досега не съм давала храна с обиновена, нещо големи ми се струват нашите прибори
,дано е само временно.За днес менюто ни е попара/пюре от телешко/до сега не съм давала/,кисело мляко с бисквити или банан.Това е за сега,още малко да напече и навън сме,че пак дават да вали тези дни.лек и ползотворен ден!

Ох, разбути се и изкара още два фонтана! Ставам
Одеве успя една картонена кутия от ограчка да докопа, та му вадих картон от устата.
Моля се само нощта да мине спокойно!
Но в крайна сметка си избрах, надявам се да е добър избор. Исках да е задължително да е само с минерален екран без химичен филтър (ей, това най-трудно се оказа), да е вискок 50+ фактор, за да нито изгори, нито почернее, да е подходящ за бебета, да е без парабени, аромати, оцветители, консерванти, алкохол. Исках и да е спрей, но не можах да намеря подходящ, така че е крем. Гледах Биодерма, Ла Рош, ДМ, А-Дерма, Мустела, Уриаж, Себамед, Авен и още няколко други... Да не ви казвам какви гнусотии открих в някои от тях.