Здрасти!

Благодаря на всички за милите думи!
Предполагам, че си е било инцидентно, от тогава не е повръщал, вече почти 28 часа. Пък и е весел. Е, пак не ме оставя да се отделя от него 24/7, но това май вече е нормално. Цяла нощ ме е гушкал. 
Бяхме на разходка, походи си с новите обувки, полюшка се на люлките, купих му паста за зъби. Въобще ползотворен ден.
[soon] mother of two, дано бързо се възстановиш напълно и някакси успеете да съчетаете лечението с кърменето.

Франсе, честито!

Танче, честити зъбчета!

Сега относно слънцезащитата. После искам по 10 лв. такса за научния труд, хаха, шегувам се, разбира се!

Това ми прозвуча малко странно... В смисъл, мога да споделя аз какво решение взех за себе си сопрямо информацията, която аз успях да науча. Всяка майка има глава на рамете и може да прецени за себе. Аз не бих могла да поема отговорност за това какъв крем да избере който и да било. Само споделям личните си впечатления.
Гледах само медицинска козметика.
За деца под 3г. задължително трябва слънцезащитата да е с минерални екрани, без химични филтри. За съжаление повечето фирми предлагат детските кремове с комбинирана минерална/химична защита, което за малки деца не е добър вариант (това не пречи доста майки да го избират). Разликата между химичните филтри и минералните екрани е, че първите проникват навътре в кожата и поглъщат лъчите и по този начин предпазват, а вторите действат на повърхността на кожата като огледало. Единствените продукти на БГ пазар, които аз открих да са УЖ подходящи за бебета (демек с минерални екрани и 50+ фактор) са: Биодерма Минерален Крем, Юриаж Минерален Крем, Авен Минерален Крем и Мустела Минерален Крем. И сега анализа, колкото по-малко точки, толкова по-добре, в интервал са, защото има отделни съставки с фактор в период, в зависимост от употребата: Биодерма - само съзрях канцерогенната съставка ВНА и се отказах да проверявам по отделно останалите, Юриаж - събра 25-33 точки (най-високите отделни съставки с 3-6, 4 и 5) като също така имаше четири съставки с неизвестен фактор, Авен - събра 24-29 точки (най-високите 3, 3-6 и 5) като също имаше цели шест съставки с неизвестен фактор, а съдържа и железни оксиди и натриев глутамат, не ми хареса като съдържание, Мустела - събра 25-32 точки (най-високите 3, 3-6 и 4) като също имаше три съставки с неизвестен фактор. Така разликите между двата крема (Юриаж и Мустела) са минимални, но Мустелата излизаше по-изгодно като цена (около 10лв за опаковката 50мл.), а и все пак повече ми допадна като съставки. Та това е кремът, който избрах.
Но искам да спомена, че ако за някого не е толкова важно да е само с минерален филтър, много добри кремове и спейове с химична или комбинирана защита, без толкова гадости са също: детският на Биодерма, А-Дерма, Мустела, Себамед, Ла Рош, Юриаж.
Под гадости имам предвид: парабени, алкохол, оцветители, консерванти, железни оксиди, алуминий и други подобни съединения разни.
Това на теория, на практика живот и здраве ще споделям края на лятото!
От мен засега толкоз, надвам се да съм била полезна!
Хубава вечер!
Другия месец пак ще ходим да ни видят, да я наблюдват, що пък не.
още не мога да се примиря, все очаквам от нейде да изкочи потмонцето ми
Аз искам и да я науча да пие от чашка (не че много е пила от шише, единични случаи са), но тя само си чеше венците с накрайника. Но и на това ще се научи с времето
При толкова много продукти наистина съм в чуденка ето попитах като най -голямата тъпачка и чуденката се отстрани.Така че благодарности 

Предишните дни спеше по 30 мин и то със зор заспиваше към 16ч...Какво е това чудо, просто не знам...Ужасно трудно е вече. Спи само по 1 час сутрин и това е ! Нито в леглото, нито в количката...никак не иска да спи