София МЛАДОСТ (18)

• 83 399
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София, България
Винаги ми е било много интересно като някой търси ясла близо до местоработата. Ми утре ако смениш работата какво правиш, или пък ако си болничини или не си на работа по друга причина и трябва да водиш детето на ясла на другия край на града  newsm78 Или ако трябва да ти го отведе/вземе някой друг, напр. таткото ... и той трябва да бъхти до другия край на града. Освен това зависи как ти е работното време, но в градината приемат до 8.30 и ти ако си например от 9 или 9.30 на работа ще трябва да виснеш половин един час по-рано в работата. Освен това ако пътуваш с транспорт (дори да имаш кола може тя да се развали или нещо друго) трябва да мъкнеш и детето по спирките и по транспортите.
Единственото, ама единственото предимство, което виждам в тоя вариант е, че ако свършваш работа по-късно няма да закъсняваш да си го прибираш. По принцип работят до 19, но обикновено до 18.30 се взимат всички деца.

# 121
радос, всеки си има критери - от моя скромен опит ще споделя само, че най-удобното е Дг или училището ( в начален курс) да са ти до блока  Peace
Пробвала съм варианти да ги водя по-далеч и си е голямо озъбване, особено сега зимата едва водехме малкия на ясла и го взимахме ....
Не че в днешно време имаш кой знае какъв избор де  Rolling Eyes

# 122
Благодаря ви много момичета за бързите отговори   bouquet

радос и аз и таткото сме в БПС ... двамата сме със служебни коли и с ненормиран работен ден, а бабите са ни извън София и ако трябва някой да го води/взема в нашия квартал Манастирски ливади ще е доста по-неудобно за детето (ще отива 1во и ще си тръгва последно) и по-трудно за нас, ако се замотаме в офиса или в задръстване ще ни трябва backup вариант с някоя жена  Mr. Green  Peace

Lennyh ще пробваме в началото така ... все пак ще ми е за първи път   #Crazy

П.С. само да добавя, че в нашия район положението с яслените групи е плачевно  #Crazy Shocked Embarassed

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 23:32 от miss_666

# 123
Благодаря ви много момичета за бързите отговори   bouquet

радос и аз и таткото сме в БПС ... двамата сме със служебни коли и с ненормиран работен ден, а бабите са ни извън София и ако трябва някой да го води/взема в нашия квартал Манастирски ливади ще е доста по-неудобно за детето (ще отива 1во и ще си тръгва последно) и по-трудно за нас, ако се замотаме в офиса или в задръстване ще ни трябва backup вариант с някоя жена  Mr. Green  Peace

Lennyh ще пробваме в началото така ... все пак ще ми е за първи път   #Crazy

П.С. само да добавя, че в нашия район положението с яслените групи е плачевно  #Crazy Shocked Embarassed

Не искам да те отчайвам, но в Младост положението с ясли и градини е най-зле от цяла София. Моето дете все още не е прието , а аз живея и работя в Младост  Tired

# 124
  • София - Младост 1А
...
А това, за което говорех е точно за едно от кръстовищата на Деница, но не зная за кое - дали за това при Билла или за следващото точно до МД - със сигурност за едно от двете се говореше, че ще стане на 2 нива и смятам, че също ще допринесе за добрия трафик.

Аз знам, че детелината на двете нива е за продължението на булеварда, който идва от Младост 1, от пазара. Това широкото разкопаното, което е върху метрото - между БИЛА и бл. 550. Ще е върху метрото. Даже четох някъде, че не е било възможно да ги правят едновременно и за това първо правят метрото и после ще правят булеварда.

# 125
  • София-Младост
Освен това зависи как ти е работното време, но в градината приемат до 8.30 и ти ако си например от 9 или 9.30 на работа ще трябва да виснеш половин един час по-рано в работата. Освен това ако пътуваш с транспорт (дори да имаш кола може тя да се развали или нещо друго) трябва да мъкнеш и детето по спирките и по транспортите.
Само ще те поправя , че приема на децата е от 7,00 Simple Smile И са длъжни да стоят до 19, ако има деца Simple Smile

# 126
Не искам да те отчайвам, но в Младост положението с ясли и градини е най-зле от цяла София. Моето дете все още не е прието , а аз живея и работя в Младост  Tired

Мога да потвърдя - със сигурност в Младост положението е отчайващо и аз живея и работя в квартала и при все, че ползвам предимство при класирането ( като трето дете) за малкия пак не попаднахме в най-удобната и желана от нас градина. Сега се боря на това класиране да го преместя, но де да видим дали ще ни огрее.

Ала-Бала  Peace в сегашното ни ОДЗ сутрин си има дежурни от 7, друга тема е че след 18 почти редовно са 2 деца в групата  Rolling Eyes направо се чудя тези родители къде и какво работят, та успяват да си приберат децата толкова рано  Tired, а моята душка е все последна  Tired Rolling Eyes Confused

Drina наистина няма как да се правят едновременно, защото технологията е такава, че се полагат настилки, трамбоват, заливат и т.н. Като логично метрото е първо, защото е под земята. Според мен новото шосе върху него ще стане бързо, защото терена е подготвен и няма да пречи на друго движение в района. Дано до септември, октомври успеят да го задействат - ще облекчи стрешно движението.

# 127
Предполагам, че е зле положението както е и в цяла София  #Cussing out ....
По конкретно ме интересуват отзиви и лични впечатления за частните ясли в района newsm78, а за държавните ще се запишем колкото да фигурираме в списъците явно  #Crazy

# 128
  • с/у ОколоМръсТното
ако трябва някой да го води/взема в нашия квартал Манастирски ливади ще е доста по-неудобно за детето (ще отива 1во и ще си тръгва последно) и по-трудно за нас, ако се замотаме в офиса или в задръстване ще ни трябва backup вариант с някоя жена  Mr. Green  Peace

Мисля, че до 2-3 месеца като пуснат естакадата при ИКЕА и от Ман. ливоди, до Бизнес-парка по Околовръсното ще се стига за 10-15мин.
Винаги съм предпочитала близките ДГ и училища... Времето лети неусетно и в един миг детето ще трябва да се оправя самО.
Моите деца (е, щерката само 7 уч. дни  Twisted Evil) са възпитаници на 76 ОДЗ в Мл.4, до БП, което за моя радост приемаше децата сутрин до 8.45-8.55ч., като им гарантираше закуска.
Много съм доволна от яслата там, както и от ДГ. Директорката също е много читав човек.

# 129
ако трябва някой да го води/взема в нашия квартал Манастирски ливади ще е доста по-неудобно за детето (ще отива 1во и ще си тръгва последно) и по-трудно за нас, ако се замотаме в офиса или в задръстване ще ни трябва backup вариант с някоя жена  Mr. Green  Peace

Мисля, че до 2-3 месеца като пуснат естакадата при ИКЕА и от Ман. ливоди, до Бизнес-парка по Околовръсното ще се стига за 10-15мин.
Винаги съм предпочитала близките ДГ и училища... Времето лети неусетно и в един миг детето ще трябва да се оправя самО.
Моите деца (е, щерката само 7 уч. дни  Twisted Evil) са възпитаници на 76 ОДЗ в Мл.4, до БП, което за моя радост приемаше децата сутрин до 8.45-8.55ч., като им гарантираше закуска.
Много съм доволна от яслата там, както и от ДГ. Директорката също е много читав човек.

току що подредих желанията и шанса не ние дори 0, а много под нулата (и за Ман. Ливади и за Младост)  Cry .... Ще пробваме с частна в района БПС, а догодина ще му мислим за държавната  Sunglasses

БЛАГОДАРЯ ви МНОГО момичета за насоките и препоръките  .... Весели празници ....
 bouquet  bouquet  bouquet

# 130
  • София, България
Освен това зависи как ти е работното време, но в градината приемат до 8.30 и ти ако си например от 9 или 9.30 на работа ще трябва да виснеш половин един час по-рано в работата. Освен това ако пътуваш с транспорт (дори да имаш кола може тя да се развали или нещо друго) трябва да мъкнеш и детето по спирките и по транспортите.
Само ще те поправя , че приема на децата е от 7,00 Simple Smile И са длъжни да стоят до 19, ако има деца Simple Smile

и аз това съм написала. Знам, че е от 7.00 но е ДО 8.30, след това не приемат. И пробвай да отидеш в 19.00 часа да си го вземеш, ще завариш 1-2 пуфтящи и дори озлобени (ако го направиш няколко дни поред) лелки и отрочето, облечено и с раницата на гърба, чакащо в тоя вид вече час  Sad

радос, всеки си има критери - от моя скромен опит ще споделя само, че най-удобното е Дг или училището ( в начален курс) да са ти до блока  Peace
Пробвала съм варианти да ги водя по-далеч и си е голямо озъбване, особено сега зимата едва водехме малкия на ясла и го взимахме ....
Не че в днешно време имаш кой знае какъв избор де  Rolling Eyes

Peace абсолютно, до вкъщи е най удобно

# 131
  • София
а аз лично съм много доволна от Коколино, които са в Младост 2 и като цяло са ти сравнително удобни също, просто няма да минаваш по Малинов, което не е кой знае каква загуба.

Я, я, я малко да те спра тук за подробности, моля  Praynig
От известно време съм в търсене на ясла и абсолютно се отчайвам. За държавна и аз като miss_666 се включих в списъка, колкото да фигурирам, шансовете за мен са отчайващи. Така че търсим частна. Ооообачеее ... нищо не мога да си харесам в Младост.
Мислехме при работата на баща й в Редута, там има много читави, или към Манастирски ливади аз да я водя на път за моя офис, обаче колкото и да го мъдруваме, прибирането вечер все ще ни е драма, да е уморена, кисела, заспала и да се точим в задръстванията ....
Та това Коколино на мен ми се стори, че е детски център, а сега ти го споменаваш като ясла - наистина ли е така? На 5 минути пеша от нас е това, направо ти казвам, че ми спасяваш живота с тая информация! Ще ми пишеш ли повече, моля те?
Ти си ми личен пътеводител за училищата и градините, хехе, добре, че са твоите деца да утъпкат пътя за моите  Laughing

# 132
Извинявайте, че ви се включвам в темата, но искам да попитам нещо. От Плевен съм и съм решила да кандидатствам в Библиотекарския. Ще съм Ви благодарна, ако ме упътите кой е най- удобния транспорт до там и къде е най- близката спирка. Благодаря Ви.

# 133
  • София-Младост
Извинявайте, че ви се включвам в темата, но искам да попитам нещо. От Плевен съм и съм решила да кандидатствам в Библиотекарския. Ще съм Ви благодарна, ако ме упътите кой е най- удобния транспорт до там и къде е най- близката спирка. Благодаря Ви.
А от Младост ли ще пътуваш или от друг квартал?

# 134
Извинявам се, не уточних. Трябва ми транспорт от жп гара до Библиотекарския.

Общи условия

Активация на акаунт