София МЛАДОСТ (18)

• 83 390
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София-Младост
Извинявам се, не уточних. Трябва ми транспорт от жп гара до Библиотекарския.
В тази посока малко на неудобно място се явява. Но взимаш автобуси 213,214 или 305, слизаш на сп.ХМС, минаваш на отсрещната спирка, все едно в обратната посока и вариантите са или да хванеш пак същите автобуси и слизаш на следващата спирка, или просто се връщаш пеша до Библиотекарският.

# 136
а аз лично съм много доволна от Коколино, които са в Младост 2 и като цяло са ти сравнително удобни също, просто няма да минаваш по Малинов, което не е кой знае каква загуба.

Я, я, я малко да те спра тук за подробности, моля  Praynig

Бърди, за вас винаги  Hug
Значи Коколино си е ясла. И лично аз съм много доволна. Единственият им минус за мен е малката площ, но .... толкова има. Лятото не е фатално, защото всеки ден ги извеждат по два пъти на онази хубавата площадка зад блока на последната спирка на 306 ( гумираната).
Какичките са много мили и си личи, че наистина се грижат за децата. Не съм видяла дете да реве там сутрин. Влади се поразплака само първия ден, после си влизаше с усмивка махаше им за чао и въобще си беше доволен там. Да не говорим, че там само за месец имахме дребен напредък с гърнето, но после в Държавната пак върна назад  Tired
Храната им я карат кетъринг от някаква детска кухня.
Имат доста книжки и играчки, но пак казвам на мен на токова място на първо място са ми хората, а какичките са много милички и си личи, че децата ги обичат. И хигиената - определено е чистичко и спретнато вътре, въпреки малкото пространство.
Миналата година изкарахме там лятото един месец - докато бяха в почивка държавните ясли и сега тази зима, понеже доста боледуваше - декември го пуснах пак там 2 седмици. Това лято, ако ни вземат пак ще сме там.
Носиш си само памперси, пижамка и пантофи, друго не помня да са ми искали. Таксата можеш да платиш наведнъж или на седмица.
Друго не се сещам, но ако имаш въпроси - питай смело.

# 137
Извинявам се, не уточних. Трябва ми транспорт от жп гара до Библиотекарския.
В тази посока малко на неудобно място се явява. Но взимаш автобуси 213,214 или 305, слизаш на сп.ХМС, минаваш на отсрещната спирка, все едно в обратната посока и вариантите са или да хванеш пак същите автобуси и слизаш на следващата спирка, или просто се връщаш пеша до Библиотекарският.

Благодаря.

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 14:16 от Mary Celeste

# 138
  • София
Като гледам как в последния момент се набълбукаха разни със социални критерии, баби в системата на образованието и всякакви подобни, май и ние ще се ориентираме към частна ясла. До онзи ден имахме шанс, макар и в гранична група. Днес като ги видях и ми стана лошо, дори не ми се занимава да проследя дали е останал и теоретичен шанс.

# 139
 Здравейте, има ли някой, който да живее близо до РУМ-а в Младост 2? Тази сутрин видях, че започва строителство в градинката до блок 217, оградили са вече има багери... толкова малко зелени площи останаха в квалтала, децата си играеха там, тя беше голяма площ, на всичкото отгоре по УП си е за зелена площ, сега проверих... Знае ли някой какво става?

# 140
  • София
Не съм много сигурна коя е градинката, тази, дето Мармо е там ли? Така ми се вижда на картата. Ако е тя - вчера бяхме там да играе дребната, никакво строителство не се виждаше, много експедитивно са действали днес значи. Ще мина довечера на връщане от работа да погледна, много ще е гнусно да строят там  ooooh!

# 141
Да, почти цялата градинка. И моето хлапе играе там с баба си, сега са сложили ограда и има багери. За една сутрин. По УП-то го виждам за зелена площ, да не са го променили... Майка ми звъняла в общината, казали и, че е реституирано.

# 142
  • София-Младост
В тази връзка дайте линк към ПУП на Младост-4...онзи ден гледах някакво, според което точно зад нашия 414 блок има предвидена улица да минава... Shocked

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 09:52 от Ала-Бала

# 143
  • София
'бах ...  Shocked

# 144
Да, почти цялата градинка. И моето хлапе играе там с баба си, сега са сложили ограда и има багери. За една сутрин. По УП-то го виждам за зелена площ, да не са го променили... Майка ми звъняла в общината, казали и, че е реституирано.

Дори и реституирано да е, собствениците трябва да се съобразяват с УПИ и да си стопанисват градинка. Организирайте подписка и протест, пък може и да се спаси градинката, както стана с тази, в Младост 3 срещу общината.

# 145
М****ка им - за тази градинка до Мармото писахме, правихме списъци - носиха ги в общината и т.н. Но явно няма да я опазим. Там щели да строят футболно игрище ( частно )  ooooh! - тоест още нещо оградено с огради, на което нашите деца няма да играят! Twisted Evil #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Иначе - да мястото е върнато на някой тъп реститут, който пак че ще прави футболно игрище, щото можеше като нищо да спретне едно молче там - но това ни е държавата, няма какво да говорим. В една нормална държава собственика щеше да бъде овъзмезден добре и да се запази зелената площ, но не и тук  Twisted Evil

# 146
  • София
Ох, Лени, голям съм бльон, извинявай - много, ама много ти благодаря за подробната информация за Коколино   bouquet  bouquet  bouquet
Още не можем да измислим у дома какво ще правим и работим по няколко направления  ooooh!, за частна ясла обаче направо ме спаси този Коколино  Hug

# 147
  • софия
Цитат
Иначе - да мястото е върнато на някой тъп реститут, който пак че ще прави футболно игрище,     
И аз така разбрах.

# 148
В тази връзка да запитам има ли някой яснота кога ще закопаят поне дупките надолу в парка Бедрок, щото явно искаме или не ще се наложи да сме предимно там, а рововете долу при езерцето са доста неприятни и направо се чудя как досега не е пострадало някое хлапе Twisted Evil
Както и знае ли се кога и дали ще бъдат махнати отвратителните бараки срещу Промаркета, на чието място щеше да има също нещо си  ooooh! - не можаха ли там да си направят тъпото игрище .... дали ще запазят дърветата на площадката ( имам предвид тези по края) - има една невероятна върба там ............уффффффффффффф направо ми се скапа целия ден с тази новина баси  Tired

# 149
  • София
Ами как не е пострадало - с търчане след тях  ooooh!
Но е супер тъпо, защото имаше хубава игрушка там, за чий им беше да я махат не знам.

Общи условия

Активация на акаунт