София МЛАДОСТ (18)

• 83 388
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Ами как не е пострадало - с търчане след тях  ooooh!
Но е супер тъпо, защото имаше хубава игрушка там, за чий им беше да я махат не знам.

Да вчера буквално на два пъти го излавях моя във въздуха, за да не се грухне вътре, че и е пълно с вода и не виждам колко е дълбоко, но колкото и да е напълно достатъчно да си счупи крак или ръка  ooooh! Twisted Evil

Аз поне разбрах, че ще правят нови хубави площадки от онези дървените с гумираните покрития, което е прекрасно, но не разбирам защо още се бавят - на практика терена е готов - остава само да монтират. И особено при новия "строителен обект" вече става спешно да оправят поне надолу площадките.

# 151
Привет на младостката банда !  wavey

Момичета, имам нужда от съвет - предстои ни 2-ри рожден ден. За целта ще можете ли да ми препоръчате хубаво детско клубче в Младост-3 или околните квартали ?

Хубава вечер ви желая !!!   bouquet

# 152
  • София
Слънчев лъч, имам много добри впечатления от "Пухената къща" в Младост 2. Не сме празнували рожден ден там, но често пускам момичетата да си поиграят. Клубчето е чисто, просторно, има доста играчки, какичките са много симпатични и мили.  Peace

Направо ме убихте с тази новина за игрището.... Sick

# 153
Слънчев лъч, имам много добри впечатления от "Пухената къща" в Младост 2. Не сме празнували рожден ден там, но често пускам момичетата да си поиграят. Клубчето е чисто, просторно, има доста играчки, какичките са много симпатични и мили.  Peace

Още един глас за Пухената къща. Единственото, което не ми харесва там е, че възрастните са в друго помещение и децата не ги виждат - моят младеж иска да има пряк зрителен контакт и там не мога да го оставя. Хубав рожден ден сме правили в Барбарони в Младост 1 - там помещението е общо и е преградено с ниска оградка.

# 154
  • София, България
 Peace за Пухената къща. За тази възраст е идеално, вярно че няма видимост, но родителите могат да виждат на телевизори, пък ако някое от децата има зор, родителите могат да стоят при тях.

А с новината за парка направо ме потресохте. Правилно ли разбирам - градинката в Младост 1, която започва от Мармо и продължава надолу по дължината на няколко блока, същата в която преди 2-3 години направиха нови асфалтови алеи и стана супер за каране на колелета от дечица. Едиствената що годе по-голяма градинка в цял Младост  #Crazy Тва просто не е възможно  #Cussing out

# 155
  • софия
Аз писах мейл до общината относно парка и представете си получих вчера отговор.
До 15 май ще финализират със поставянето на новите съоръжения.Трябва от днес да започнат.Така,че скоро ще е.

# 156
За Пухената къща мога да кажа само хубави неща - много приятно местенце, много готин персонал, винаги сме изкарвали хубаво там, независимо дали на купон или просто така за час. Организирала съм и Новогодишно парти там 2 поредни години - много добре се справят. Peace
За градинката ще се радвам много да се потвърди информацията на smehorana   Hug
За другата градинка до Мармото, ако някой намери връзки в някое ТВ да дава, че в момента не мога да се докопам до моите  Tired, а после ще стане късно  Twisted Evil

# 157
Някой има ли идея как да стигна най-лесно (не задължително най-бързо или пряко) с количката от Кауфланд до метростанция Мл. 3?  newsm78

# 158
  • София-Младост
Някой има ли идея как да стигна най-лесно (не задължително най-бързо или пряко) с количката от Кауфланд до метростанция Мл. 3?  newsm78
По улицата зад Кауфланд, която излиза на едни три високи блока, били известни като "тримата глупаци" разбрах наскоро... там някъде е и станцията на метрото. На картата я дават като Жечо Гюмюшев.
Дали ме разбра?

# 159
http://www.bgmaps.com/map/sofia - не знам дали ще ти излезе адреса, ако не чукни на картата Младост 3, бл.371 - това е един от глупаците.
От паркинга на Кауфланд тръгваш по уличката към газостанцията - казва се "Бъдник", на ъгъла има ново блокче завиваш покрай него надясно и по тази безименна улица вървиш около 200-300 метра до "глупаците" - ул. се казва "Ген. Радко Димитриев" и се пресичат с "Жечо Гюмюшев" - от там има нови асфалтови пътечки ще ги видиш, както и входовете на метрото - обяснението е по-дълго от ходенето май  Mr. Green - дано съм помогнала   bouquet

# 160
  • софия
Цитат
За градинката ще се радвам много да се потвърди информацията на smehorana
Ленка,истина е.Днес ходих да проверя и работеха,слагаха разни съоръжения.

# 161
Цитат

Ура! Тъкмо вече няма как да се разминем - всички маймуни ще са по тях   Mr. Green Joy hahaha, че аз досега го водех доста на тази до Мармо, за да не се стълкновяваме с нормалните разхождащи се, обаче сега вече ....  Rolling Eyes

# 162
  • София, България
http://www.bgmaps.com/map/sofia - не знам дали ще ти излезе адреса, ако не чукни на картата Младост 3, бл.371 - това е един от глупаците.
От паркинга на Кауфланд тръгваш по уличката към газостанцията - казва се "Бъдник", на ъгъла има ново блокче завиваш покрай него надясно и по тази безименна улица вървиш около 200-300 метра до "глупаците" - ул. се казва "Ген. Радко Димитриев" и се пресичат с "Жечо Гюмюшев" - от там има нови асфалтови пътечки ще ги видиш, както и входовете на метрото - обяснението е по-дълго от ходенето май  Mr. Green - дано съм помогнала   bouquet

Там не е най-добрият път за човек с количка, само най-прекият. Тази уличка от новия блок до метростанцията е много опасна, защото няма тротоар и буташ количката на улицата с колите. Ако не бързаш много аз бих тръгнала от Кауфланд нагоре към поликлиниката, бих завила на първата наляво (срещу Патиланци), на следващото кръстовище пак наляво и вървиш все направо до Метростанцията  Hug

# 163
  • София
Цитат

Ура! Тъкмо вече няма как да се разминем - всички маймуни ще са по тях   Mr. Green Joy hahaha, че аз досега го водех доста на тази до Мармо, за да не се стълкновяваме с нормалните разхождащи се, обаче сега вече ....  Rolling Eyes

УРА и от мен!
Най-накрая!Вече си мислях ,че няма да и огрее .

# 164
Здравейте   bouquet
Отдавна не съм влизала в темата и изобщо в БГ мама,ч е нещо ни побъркват в работата.
Ние сме всяка вечер в градинката в Младост 2 и много се рдавам,че има равитие по въпроса с площадките от прочетеното по-горе!
Имам един въпрос и реших да се обърна към вас за помощ - искам да запиша сънът си, който е на 5 и половина на спорт (гимнастика, лека атлетика, тай чи) или на някакви танци  - брейк, street или нещо такова, но не знам къде има добри школи, които да са в близост до Младост или до метрото. Вие имате ли идеи по този въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт