Преди малко видях нещо обезпокоително относно 28 ОДЗ Ян Бибиян. Няколко момченца си ритаха топка, но едно от тях я ритна по-силно и тя излезе извън градината. Една баба се запъти да я върне на децата и в този момент едно от тях притича, за да я вземе. Оградата не е ниска и се зачудих как е прескочило. Оказа се, че има пролука точно срещу блок 230. Даже видях как едно детенце показва на друго как да мине навън. Не ми се мисли какво може да стане, ако решат да се разходят из квартала, докато са навън за игра.
Моля, ако имам мами с деца в това ОДЗ да сигнализират на директорката и да се прегледа състоянието на цялата ограда !
Моите уважения, но ако аз видя нещо подобно, нито ще пиша тук, нито ще чакам на някого- сигнализирам на директор, община и във формата за обратна връзка.

Планирахме го много време, но лелките ни настигнаха преди да сме успели да пресечем една много натоварена улица
Оказа се, че момчето искало да се повози на влак, защото никога не се беше качвало във вагон. Качило се и слязло на първата гара и пак обратно.
Мястото е в едни храсталаци и не се вижда, освен ако не видиш как децата минават от там. Аз като видях дребосъка, че дойде за топката, го проследих да видя от къде е излязъл и така видях