София МЛАДОСТ (18)

• 83 745
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
преди към 2г. оправяха парното, миналото лято и асфалтираха пътеките.
добре че са затворили бързо дупката...

ама ваучерът за приказка без край го няма вече май... Wink

# 601
  • София
  Мими мерси, утре ще отскоча да погледна значи към вас  Simple Smile

# 602
Здравейте,

знае ли някой защо пак няма топла вода младост 1, бл 47.

# 603
  • София-Младост
Здравейте,

знае ли някой защо пак няма топла вода младост 1, бл 47.
Авария:
http://www.toplo.bg/novini/2012/07/03/Syobshtenie_03.07.2012g.

# 604
Благодаря АЛА -БАЛА, аман значи от техните аварии , то това е сигурно всеки месец.... Naughty

# 605
  • София, България
Момичета кой ви поправя пералните (ако работи бързо и евтино .... ще бъде супер Simple Smile. Развали се пущината, а отдавна вече не е в гаранция.

# 606
  • София
Момичета ,трябва да снимам един зъб ,а идея си нямам къде.Можете ли да ме насочите ,къде в района МЛадост 2,Младост 1 мога да го направя?

# 607
  • София-Младост
Момичета ,трябва да снимам един зъб ,а идея си нямам къде.Можете ли да ме насочите ,къде в района МЛадост 2,Младост 1 мога да го направя?
На сп.ХМС в посока Младост има. В блока на първия ет.

# 608
Гери, на спирката на ХМС мисля (отзад зад нея в един блок, на първия етаж, то даже се виждат и стълбичките). Поправете ме, ако съм сбъркала спирката. Става въпрос за тази преди пътеките като се спуснеш от моста на Цариградско.

ПП с Ала-Бала сме писали заедно.

# 609
  • София

Мерси много!

# 610
  • София
Момичета кой ви поправя пералните (ако работи бързо и евтино .... ще бъде супер Simple Smile. Развали се пущината, а отдавна вече не е в гаранция.

Аз викам един майстор, обаче за срам му имам само телефон - дори не знам как се казва, а ми е поправял веднъж пералня и веднъж сушилня  Embarassed Взимал ми е около 20-25 лева за труд, отделно за сушилнята трябваше една част, нея си я купихме сами.
Ако искаш, да ти пратя телефон на ЛС? Голям ужас е да си без пералня, направо това ми е живия кошмар на мен.

# 611
  • София, България
Бърди, прати го, от Младост ли е човека?

# 612
На някой детето ходи ли на уроци по пиано? Интересува ме от каква възраст се започва и колко е актуалната цена.

# 613
  • София
на 6 години ми се струва добре. Питай в местното читалище за от наесен. Аз съм много доволна (макар, че е в Слатина). В резултат- музикалното първи клас.
2 пъти седмично беше, за месец се плаща около 50лв.
На частно за час ще ти взимат 20-25лв.

# 614
Не чакай да дойде есента. Когато отидох през септември, и то в началото, в читалището в Младост 1 нямаше вече свободни часове. Цената, мисля, беше 7 лева на час.

Общи условия

Активация на акаунт