София МЛАДОСТ (18)

• 83 358
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Имате ли идея кога ще пуснат топлата вода (за Младост-1) ?

# 211
  • София
Има авария на магистрален топлопровод за пореден път около пазара на Окръжна. Не е ясно кога ще я отстранят.

# 212
И аз си търся добра козметичка, но за почистване на лице, по възможност в Младост 1. Маникюристка също.

В Младост 4 препоръчах вече - студио   Фамилия - много съм доволна от качеството на услугите им - пробвала съм почти всичко там.

# 213
  • София
Има авария на магистрален топлопровод за пореден път около пазара на Окръжна. Не е ясно кога ще я отстранят.
Благодаря! Дано скоро я пуснат. Сутринта погледнах в сайта на Топлофикация и не пишеше нищо, сега вече са пуснали инфо.
И аз си търся добра козметичка, но за почистване на лице, по възможност в Младост 1. Маникюристка също.
Специално за почистване на лице, препоръчвам Гери от салон "Христи" . Намира се в блок 74А в Младост 1.

# 214
  • София
Здравейте,исках да попитам дали може да се запиша и аз в темата  newsm78 Още нямам бебче,но живот и здраве Август месец ще си имам  newsm78
Името ми е Синди и съм от Младост 1,бл.65.Бебката(момиченце) се очаква да се роди на 15.08.За име не сме се спряли окончателно,но мислиме да е Емма

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 11:10 от tayra

# 215
Добре дошла, tayra.

# 216
  • София
Специално за почистване на лице, препоръчвам Гери от салон "Христи" . Намира се в блок 74А в Младост 1.
Много благодаря!

Топлата вода я пуснаха тази сутрин.

Адашче на моята дъщеря:).

Тролей 5 спира ли на Плиска?

# 217
  • София
Тролей 5 спира ли на Плиска?

Да  Simple Smile

# 218
 Здравейте момичета! Нахълтвам при вас с молба да ми обясните как да стигна от НАТФИЗ до 81 СОУ в Младост 3 с кола. Предварително благодаря!

# 219
  • София
Не съм шофьор, но мисля, че е най-добре по Цар Освободител, след това по Цариградско шосе, завивате надясно към Младост на второто кръстовище след Окръжна болница (по бул. Александър Малинов) продължавате направо и завивате наляво по Атанас Москов (при пицария Верона, това е следващото кръстовище след кръстовището при МакДоналдс и Деница), продължавате, докато не видите отляво едно червено училище, това е 81-во. Надявам се, че успях да го обясня достъпно.

# 220
  • Русе/ София
Аз не познавам добре София, даже бих казала изобщо, но се ориентирам много добре в бг-мапса: http://www.bgmaps.com/map/sofia.  Натиснете "маршрут" и в 2-те полета задайте  НАТФИЗ (А) и 81 СОУ (Б) - излизат улиците, километрите и т.н . Може да се зададе вариянт с автомобил - който ви интересува, но има и опция "с обществен транспорт" -ако ви се наложи такъв. Тогава от своя страна може в софийската информационна с-ма за обществения транспорт (не знам точното наименование  Embarassed) да се види разписанието на линията, в колко часа е на определена спирка и т.н. Дано съм била от полза  Hug Иначе Jarrita е обяснила подробно Simple Smile

# 221
Нямах нет и чак сега мога да благодаря на всички за маршрута до 81 СОУ.

# 222
Девойки, една радостна новина на спортния фронт - значи в бл.438, вх. Г е открита нова зала "Тайгър спорт" - вторник и четвъртък от 18.30 ще има Пилатес с Руми  Peace аз поне съм супер щастлива.
Като се видим във вторник живи и здрави ще гледам да преговарям с нея да има и някакви сутрешни часове, ако може  Hug

# 223
  • София-Младост
Девойки, една радостна новина на спортния фронт - значи в бл.438, вх. Г е открита нова зала "Тайгър спорт" - вторник и четвъртък от 18.30 ще има Пилатес с Руми  Peace аз поне съм супер щастлива.
Като се видим във вторник живи и здрави ще гледам да преговарям с нея да има и някакви сутрешни часове, ако може  Hug
Бравооо, знаех за тази зала от последното ми ходене по йога при Ралица. Март беше това, залата вече готова...супер Simple Smile))

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 19:44 от Ала-Бала

# 224
  • София
Момичета, а какво е тайгър спорт?   Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт