Слънчо Юлчето закача, весело навън подскача ;)

• 48 502
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • При моите мъже...
Маритке, спокойно, като знаеш, че е от вируса не е толкова страшно. Теди смени общо 5 нокета до момента - по два на ръцете и един на краката. Мъжът ми смени повече и продължава да ги сменя... Израстват си нормално новите и избутват старите. Всичко ще е наред Hug Аз повече се бях уплашила от люспещата се на дебели люспи кожа.

# 661
ох бяхме на лекар.подтвърдиха информацията:) трета лкарка отхвърли гъбична инфекция,но реално никой не му взе проба от нокътя,за да се докаже има или няма гъбички.почти м уе паднал единия нокът (сега е във ваната да рамекне и да го отлепи,че май само на кръв се крепи още),който е палец на ръката,а другия е тръгнал и той.правилно вчера ми се стори.мисля и на краката,че ще падат,но от малките напред.....егаси странната болест! чак и на възрастни щом им падат ноктите...... #Crazy наистина се потресох:)

# 662
оооо миии,ти имаш малко от бременността! попита ли лекар какво  е положението с този вирус и бременност,че аз снощи в страховете си накарах мъжа ми да чете и той на италиански да видим какво пише и ми промърмори нещо,че било опасно за бременни (както шарката),ама подробности за семестри и т.н. не каза нищо.

# 663
  • При моите мъже...
оооо миии,ти имаш малко от бременността! попита ли лекар какво  е положението с този вирус и бременност,че аз снощи в страховете си накарах мъжа ми да чете и той на италиански да видим какво пише и ми промърмори нещо,че било опасно за бременни (както шарката),ама подробности за семестри и т.н. не каза нищо.

Да ти кажа, малкия го изкара в края на май самия вирус, а ноктите ги люспи до скоро... Аз да чукна на дърво по пропуснах вируса. Даже не съм се замисляла, че може да е опасен за мен. Thinking Повече ме беше страх от варицелата, която кара няколко седмици след това, че не съм я карала, ама да чукна на дърво и нея я прескочих Whistling А той я изкара супер леко, даже температура нямаше, а пъпките бяха само по тялото и в косата (без лицето и крайниците) - дано всички дечица я изкарат така! Peace

# 664
Добра ви вечер. Simple Smile)

Не съм писала от няколко теми, но ви наглеждам от време на време.

Малко да ви разкажа за нас.

Вкъщи забавата е на макс напоследък. Яна тъкмо започна да сяда и пълзи, та Мая много си играе с нея. Ходи чисто гола вкъщи, върши си работите в гърнето, издънки скоро не е правила Simple Smile). Та гърнето се оказа песен. За съжаление обаче, явно ще ми е по-трудно да я науча да носи гащи, понеже ги чувства като памперс и пика в тях. :/ Но има време и за това.

Яденето... не ми се коментира, абсолютен кошмар. Отдавам го на жегите. Гледам да лапне 2-3 лъжици, понякога си мисля, че живее на фотосинтеза.

Та горе долу туй е.

Пускам две снимки, ако сте ни забравили.

Мая by @Диването, on Flickr

Мая и Яна by @Диването, on Flickr

# 665
  • Пловдив
Диването, малките бонбонки са страхотни модели, а ти много си задобряла с фотоапарата- страхотни цветове и интериори   bouquet
По-често ни споделяй снимки, да им се радваме  Heart Eyes

# 666
  • Пловдив
Здравейте хора,
Поздрави на всички рожденичета! Да са ни живи и здрави!
Диване, тъкмо вчера си мислих за теб, къде се беше загубила? Девойките са ти прекрасни!
Рождения ден на Борко мина много приятно - в детски център с приятелчета и торта с трактора Том.
А на днешната дата ми беше термина, така че за мен този ден също е празник. Хайде хубава вечер!!!

# 667
Здравейте мили мами. От много време не съм писала. Преместихме се в Германия и все още ми е странно. Вече месец сме тук а малката се променя много, но не към хубаво. Когато бяхме в Кипър бяхме без памперси, заспиваше сама в кошарата си,вечер не се събуждаше или ако се събуди и давах вода, беше нервна но сега е цяла нерва. От както сме тук тя не иска да казва кога и се ака или пиша, не иска да спи сама,цяла вече плаче и се тръшка, и е с упорита кашлица и хрема. Спря да се храни и иска само мляко. Много се изнервих и незнам какво да правя. Как ще ме посъветвате. Сега ще прегледам какво сам изпуснала в темата да наваксам. Лек и усмихнат ден.

# 668
kotanata88, като за начало я заведи на лекар. Може нещо да го мъчи детето  Peace След това вече мисли за заспиване и гърнета.

# 669
Ходихме на доктор и и изписа сироп. Дори не каза до кога трябва да го пие. За носа и за кашлицата не изписа нищо. Ако знаех как да отида пеш, щях да се върна там, но още ми е ново всичко.

# 670
Здравейте и от нас. Честито порастване на дечицата, да са ни живи и здрави и много щастливи.
Понеже се лекуваме с класическа хомеопатия мацки ,а видях,че си самопредписвате лекарства на принципа Беладона лекъва шарки 5 пъти по 5 ,това е опасно точно колкото да си самопредписвате  лекарста от аптеката. Както ходите не лекар да ви изпише сиропи и антибиотици като се лекувате с хомеопатия трябва да имате назначено от хомеопат лечение  Peace
Лори пък все още се назландисва на гърнето, понякога го прави,друг път не, но другия месец я оставям гола и боса и да се оправя)))) Вики пък мина на многократни пелени, реших да го раздавам еко................
Искам сега с Вики да захраня по BLW,аз и с Лори се гласях,н ме хвана шубето,дано съм по смеля сега с  Вики
Вчера имах кошмарно изживяване с Лори- на годинка и 3 дни падна,захласна се и си глътна езика................вчера на годинка и 2 седмици пак е случи същото,но този път се усетих веднага и добре ,че бяхме в градината и сестрата и го извади веднага........................много ме е страх,голям шок е , дано никога не и се случва, четох,че се израствало,ама си живея с тази фобия сега,вие знаете ли нещо по въпроса............
оставям ви сега и излизаме,хубав ден Hug

# 671
  • Stavanger, Norway
Здравейте и от мен! Какви са тези страшни грипове с падане на нокти, обриви и т.н. Направо ми събрахте очите. Има ли си име това нещо? Thinking

Рожденият ден на Алекси мина много добре в едно заведение в Морската градина. Беше семейна сбирка с братовчедите му и той се наигра добре. Тортата беше много хубава и подаръци имаше много.
Хранителен режим
7:30 - 8:00 - закуска (ако не му се яде, по-късно си я хапва)
към 12ч - обяд (напоследък предимно филии с лютеница, пици, кисело мляко или някакви дреболии, но не и манджа)
16-17ч (ако се е събудил по-рано) - следобедна закуска - плодче, кисело мляко или каша "Слънчо"
19-20ч - пробвам за вечеря, но рядко хапва нещо различно то кисело мляко

Гърне и памперси изведнъж започна да си казва когато има ако и му се пишка. По цял ден е с къси панталонки (широки). Ако каже, че му се пишка, когато е с памперс не отказвам гърне   Peace Нощем - абсурд без памперс с толкова много вода  Laughing

Развитие - До къде сте стигнали вие? Алекси е 90см, 11,2кг. Вече бърбори здраво и прави доста дълги изречения. Не винаги му се разбира, но повечето неща ги схващаме. Много често ни изненадва с някои констатации и ни разсмива. Още не може да изкачва стълбите сам (малко е нестабилен), но логически забелязвам, че разсъждава и разбира повечко неща от повечето си връстници. Явно няма да става спортист  hahaha

# 672
цветулке,това не е грип,а ентеровирус.казва се коксаки вирус или крак-ръка уста болест.Алессандро сменя нокти като луд.май всичките до един ще изпдат.от друга страна за мен е по-добре,че бяха много смотани.дано пък по-хубави му порастнат.

# 673
Сравняването на хомеопатични лекарства с антибиотик, лично на мен ми идва малко в повече. Иначе, "Беладоната" не съм си я самопредписала, а и не вярвам да се предписва нещо по-различно като схема и разреждане  Peace

Имам въпрос: Някой скоро да е напускал страната без таткото? Освен ксерокопие от декларацията + представен оригинал от нея и паспорта на детето, трябва ли да нося с мен и акта за раждане (оригинал и ксерокопие)?

# 674
  • Stavanger, Norway
На Алекси ноктенцата също бяха много мекички и обърнати някак навън. Но забелязвам напоследък, че са доста по-твърди и започват да се нормализират  Peace

Ентеровирус значи...Дано ни подмине  Peace Аз от Великден до към края на юни се мъкнах с червено гърло, въпреки 2-та антибиотика които пих. Нямах и бактерии, но гърлото ми през седмица ставаше на кръвоизливи. Какво беше това нещо...Бая време се влачихме, но май мина накрая. Като започнахме по-редовно да ходим на плаж и мина  Mr. Green

Моля, споделете колко са пораснали дечицата ви  Praynig Струва ми се, че Алекси малко дребничък върви  newsm78 Има дрешки, които са от миналата година и все още му стават. И от доста време не е мръднал нагоре (даже като беше болен мина под 11кг  ooooh!).

Общи условия

Активация на акаунт