Lady Popular 7

• 56 202
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • при Дядо Коледа
Момичета знам,че тук сте доста напреднали в играта,но да ви попитам-има ли някой по сръчен и бърз,защото не мога да мина играта "Концентрация",а съм едва на 3то ниво,само тази цел не съм изпълнила,но не става и не става,не мога да го направя за 120 секунди Embarassed 

Четох в първите теми,но и там сте били доста напред,не намерих нищо за тази игра. Знам,че на повечето има хитринки,но за тази мисля,че няма. newsm78 Направо ми се струва невъзможно още от сега.   Tired

# 166
Аз мога да ти помогна  Wink Играя тази игра вече 770 дена  Crazy

За тази игра няма хитринка ... има за судокуто - решител  Peace

# 167
Концентрация и на мен ми е много  лесна  и забавна игра ...  Party

# 168
Момичета, внимавайте да не ви набедят за мултиакаунтинг, че с админите на глава не се излиза ooooh!   #2gunfire

# 169
  • Mostly in my mind
какво пък е това? Rolling Eyes

# 170

Това означава да имаш няколко акаунта /тоест няколко лейдита най-общо казано, които да ги играеш от един компютър/  Heart Eyes Правилата са да имаш само по едно.

Надявам се все пак да ми се размине, не можех да не помогна   Wink

# 171
Здравейте, момичета. Скоро пак ще ми трябват много дуели. Най-досадната част от играта. Ще ми помогнете ли? Лейдито ми е Leona90, на 32 ниво. Ако и вие имате нужда от такива, пращайте колкото поискате. Ще приема всички, само ми пишете, че сте от форума. Simple Smile

# 172
  • при Дядо Коледа
 Извинявам се  Embarassed  Надявам се да не съм навредила и дано няма наказани заради мен . 

# 173
Ан, относно играта "Концентрация" - ако не можеш да помниш кое къде е, извади си едно листче и си записвай това, което отвориш - само с по една буква. Ако първото ти е сладолед, пишеш си С. Като отваряш всяко следващото, само си поглеждаш набързо листчето и виждаш имаш ли С. Направи това за няколко квадратчета - колкото си прецениш. Играта не е трудна - обикновено се минава за по-малко от минута. Аз лично не пиша, а запомням само първия ред и някак си нещата потръгват, а и като с елиминират някои квадратчета става още по-лесно. Ще ти дам и още един съвет - играй на тихо. И аз имам малки проблеми с тази игра, ако детето скача покрай мен или е включен телевизорът, например. Разсейвам се. Simple Smile

# 174
  • при Дядо Коледа
Благодаря,вече ми помогнаха,но млъквам,за да не отнесе наказание някой заради мен.   bouquet  Wink 

Сега една от целите ми е да спечеля 15 дуела. Аз вече предизвиках няколко,но още никой не е приел явно. Виждам,че доста предизвикваха и мен,но аз предимно отказвам,защото  са в доста по горни нива от мен и почти нямам  шанс да спечеля. Искам да попитам това,че губя по някакъв начин вреди ли,защото виждам,че се отчитат само победите за целта?

# 175
Благодаря,вече ми помогнаха,но млъквам,за да не отнесе наказание някой заради мен.   bouquet  Wink 

Сега една от целите ми е да спечеля 15 дуела. Аз вече предизвиках няколко,но още никой не е приел явно. Виждам,че доста предизвикваха и мен,но аз предимно отказвам,защото  са в доста по горни нива от мен и почти нямам  шанс да спечеля. Искам да попитам това,че губя по някакъв начин вреди ли,защото виждам,че се отчитат само победите за целта?

Не вреди и изобщо няма отношение към цялата игра, колко дуела ще загубиш - важното е да печелиш. Хубаво е да примеш дуели за да помагаш на другите лейдита  Heart Eyes
Иначе за нивото сега - пращай постоянно и предизвиквай лейдита ... все някоя ще приема и ще е на по ниско ниво от твоето  Peace Ако не, ми прати модни на мен  Wink Лейди Silviata  Hug

# 176
  • при Дядо Коледа
Благодаря! Моето лейди е Ani.Saiman . Щом не вредят, ако  имате нужда пращайте дуели,ще приема,за да ви помагам,аз съм едва 5то ниво.
F.a.t.e. на теб пратих вече  Hug и ти пращай,няма проблем.

# 177
  • Mostly in my mind
аз пък имам да правя 1700 дуела  Tired

# 178
  • Пловдив
ох, и аз има 1500 за следващото ниво да спечеля,някой ако иска да помага да пише и аз съм насреща

# 179
аз също мога да помогна с дуелите taraia е лейдито на 49 ниво съм  Simple Smile Само да пишете че сте от форума .. попринцип дуели не отказвам ... но да знам как да играя Simple Smile
Аз имам да събера 2500 дуела  и ся си ги събирам предварително  по-малко за да ми е по -лесно като дойде  нивото ахахах  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт