Любители на кучета-27

• 47 707
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
хахаха, а моя се побърква от саундтрака на Столичани в повече, като го чуе веднага дотърчава и такъв лай и вой му удря- не мога да разбера обаче харесва ли му или го дразни Grinning

Аха, Джесика е така с телефона на мъжа ми - на другите телефони не реагира, но още преди да звънне Нокиата, направо откача - ръмжи, лае и тича към него  Mr. Green

# 481
Имам много голям проблем. Нереа започна да става все  по-рано да иска закуска. Значи преди винаги е яла към 9, после откакто сме в софия, 8/8:30, но  преди няколко дена  почна да се буди в 7, а  днес в 6:30  Confused  Ако продължава така, ще почне да ме буди в 5. Някаква идея какво да правя?  Да ѝ давам примерно още един път към полунощ или какво...

# 482
Имам много голям проблем. Нереа започна да става все  по-рано да иска закуска. Значи преди винаги е яла към 9, после откакто сме в софия, 8/8:30, но  преди няколко дена  почна да се буди в 7, а  днес в 6:30  Confused  Ако продължава така, ще почне да ме буди в 5. Някаква идея какво да правя?  Да ѝ давам примерно още един път към полунощ или какво...

давай й преди да си легнете. Друг вариант е да й оставаш гранулки да хрупа като й се дояде

# 483
Не, аз първо не давам гранули, а ако и остава каквато и да е храна, тя си я изяжда веднага... няма такова нещо като "за после".

# 484
Значи, остава варианта преди да си легнете да й дадеш да яде.
Дано има резултат, че е ужас в 6:30 да ставаш за едното ядене Crazy

# 485
Не, аз първо не давам гранули, а ако и остава каквато и да е храна, тя си я изяжда веднага... няма такова нещо като "за после".
Отговора е: установяваш един режим и го спазваш. Ти си тази, която дава храната - ти решаваш в колко часа да се яде. Peace
Хубаво е да разделяш дажбата на два пъти за деня, като последното ядене да не е точно преди сън.

# 486
Ти си тази, която дава храната - ти решаваш в колко часа да се яде. Peace
Точно!

Аз пък да те питам, Yakamoz, що ставаш? Аз не позволявам на моето куче да ме буди така и той си знае. Близва ми лицето за "лека нощ", отива си "на място" самичък и идва при мен чак когато стана.

# 487
Сега правих палачинки.
По изгорих няколко и отивам да ги хвърля.
Лъки ги надишва и докато затворя капака той измъква колкото може.
Изненада се от вкуса им и ги остави.Реших да ги изхвърля пак,а той ги погълна.
Хем не ги хареса,хем ги изяде.
Подавам му една хубава,а той толкова бавно и предпазливо я ближе.
Лакомник.

# 488
  • София
А, ще яде в 6 и половина, ама друг път.  Laughing
Няколко пъти куч се опитва ми се вре в лицето, докато спя
рано сутрин, както и вечер късно, но се скарах няколко пъти
- и край! Такива лиготии трябва да се пресичат овреме.  Peace

# 489
Въх, аз съм зла Twisted Evil
Нашата на глад търпи, даже ей сега е наказана, щот яде едни "торти" навън Sick
Обикновено скимти, когато спя, от скука, не от друго. Sunglasses Но аз не я чувам, поскимти малко, пък си легне.
Якомоз, според мен не трябва да й обръщаш внимание. Peace

# 490
Снарки, само да ти кажа, че кучката ти е наказана само в твоето съзнание. В нейното изяждането на акито е минало-заминало и забравено. Ако все още си ядосана на животинката, не бъди. Тя дори не знае защо.

# 491
Снарки, само да ти кажа, че кучката ти е наказана само в твоето съзнание. В нейното изяждането на акито е минало-заминало и забравено. Ако все още си ядосана на животинката, не бъди. Тя дори не знае защо.
Знам, Фея, обаче докато тичах към нея и виках "НЕ", тя си хапваше, стигнах на 1 метър, викнах я, дойде, гузна, примлясквайки.... Sick
Сега яде де....
Знам, че наказанията са в нашите глави, те отдавна са забравили за какво иде реч... ooooh!
Обаче побеснявам, когато яде такива неща....тя тачи само човешките  Sick

# 492
А после същите хора, които са доставили това "лакомство", псуват наред стопаните на кучета за неприбраните кучешки изпражнения...

# 493
А после същите хора, които са доставили това "лакомство", псуват наред стопаните на кучета за неприбраните кучешки изпражнения...
Sick
Мдааа, иначе всички кучкари са лоши и т.н. ooooh!

# 494
  • На един клон
Нова тема,нова тема:"Как да се преборим със свободно с..ящите хора по кучешките полянки?!?!?"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт