Любители на кучета-27

• 47 707
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • На земята, която е всъщност звезда.
Нова тема,нова тема:"Как да се преборим със свободно с..ящите хора по кучешките полянки?!?!?"  Mr. Green

Joy

# 496
Нова тема,нова тема:"Как да се преборим със свободно с..ящите хора по кучешките полянки?!?!?"  Mr. Green
Като нищо ще я пусна, но ще отнеса.... Sick Laughing

# 497
Всички ще отричат, че има човешки изпражнения. Ще ги припишат пак на кучетата или ще искат да правите ДНК тест като доказателство за произход Wink

# 498
Ми ставам, защото след половин час скимтене вече съм доста събудена и изнервена. Освен това не спя сама в стаята, а кучето аз го натресох, ако може така да се изкажа, така че ми е гузно да буди другите. Няма как да я затворя и в друга стая, защото такава няма. Тъй че това с не обръщането на вниманието не става. Проблема също така идва от факта, че нашите стават тогава, тя се буди и мисли, че е време  за храна щом хората са станали.

# 499
  • На един клон
Eee ,това обяснява всичко.  Laughing Не ще да е от чистия  роден въздух.

# 500
  • в моя гьол
Момичета, как да коригирам ръмжене. Започва да ме плаши вече.
Кокерът ми е невероятен гальовен лигльо, умилква се като коте, радва се на непознати, но...попадне ли му в устата нещо за ядене - край, ръмжи, зъби се и не пуща. Иначе преди да му дам да яде, слуша и изпълнява команди. Може да стои покрай паничката, докато не му я посоча и не кажа яж. От там натък не дава да си около него. По същия начин ръмжи, ако си докопа играчката. Вчера му дадох кокал за почистване на зъбите. Цял ден го стиска, скрит под масата и си ръмжи сам, дори да няма никой в стаята. Дори не реагира и на вълшебната думичка - разходка. Едва привечер успях да го прикоткам до вратата, да му сложа каишката и да го взема тоя пусти кокал.

# 501
  • София
Всички ще отричат, че има човешки изпражнения. Ще ги припишат пак на кучетата или ще искат да правите ДНК тест като доказателство за произход Wink

Моята пък веднъж се овъргаля в човешко л@йно!  Sick
Тези дарове са от безценните отрочета на майките роптаещи
срещу кучетата. Но тя простотията е човешко "качество".

А пък нашия квартал все повече се превръща в село. В полето,
където си правим дълги разходки вече има стадо крави. Куч си
хапна от кравешката торта вече...

И още нещо да споделя, кучката започна да лае ожесточено и
настървено с/у кучета, които я лаят. Това агресия ли е ?
Снощи две дакелоподобни на каишки залаяха по нея и тя
не им остана длъжна... Добре или зле е това ?

# 502
  • София

Да не си в Младост? Чарли гнусливо заобикаля кравешките лайна, към човешки досега не е проявавал интерес, а кучешките само ги подушва, вероятно ги възприема като визитни картички.

# 503
  • София

Да не си в Младост? Чарли гнусливо заобикаля кравешките лайна, към човешки досега не е проявавал интерес, а кучешките само ги подушва, вероятно ги възприема като визитни картички.

Не, Левски-Г.

# 504
  • София
жгмъц   ние сме си почти съседи (Аз съм от Челопечене)
Моята хубавица си умира за заешки и кози ама предполагам че защото няма достъп до други   ooooh! Обича още да яде от торта на саксиите и да пие от водата на цветята . ooooh!
А нейната вода в купичката не поглежда .Водата  от саксиите е с течни торове дали си набавя витаминки  newsm78
Да ви разкажа колко е щура вчера идва един приятел и тя от радост се качи три пъти до тавана и обратно  Joy Joy Joy

# 505
  • София
жгмъц   ние сме си почти съседи (Аз съм от Челопечене)
Моята хубавица си умира за заешки и кози ама предполагам че защото няма достъп до други   ooooh! Обича още да яде от торта на саксиите и да пие от водата на цветята . ooooh!
А нейната вода в купичката не поглежда .Водата  от саксиите е с течни торове дали си набавя витаминки  newsm78
Да ви разкажа колко е щура вчера идва един приятел и тя от радост се качи три пъти до тавана и обратно  Joy Joy Joy

Ходите ли в полето ? Може да си направим среща някога.

# 506
  • На един клон
Майтапа настрана - не бих давала да пие от водата на саксиите,щом са торени.

# 507
Повечето от нас си имат домашен любимец защото искат и някой друг да им обръща внимание.

# 508
Повечето от нас си имат домашен любимец защото искат и някой друг да им обръща внимание.

Това не го разбрах newsm78

Ние днес си направихме първата разходка Party Party. Умря от страх първоначално, но му беше много интересно Laughing . После се поотпуска, но си беше на щрек какво къде шумка Laughing .
След обяд пак ще излизаме.

# 509
Здравейте всички,

предстои ми пътуване до България с куч, за први път му е на него.
Той не знае Simple Smile ама на мен притесненията са ми големи. От една страна защото се чувства много зле в колата, а пътя е над 2500 км. (заредили сме се с хпачета, спрей и каквото там се предлага) Sad ;
от друга страна се притеснявам от уличните псета. Той е още малък (9 месеца) свикнал е да си играе с всеки и с всичко що се движи. Не напада, дружелюбен и любопитен е.
Срещата с уличните екземпляри, може да се окаже не така дружелюбна за нас. Все пак те не знаят, че той отива да си играе с тях.
Вие как действате в случай, че някой пес ви се спусне?

Общи условия

Активация на акаунт