SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 594
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • # супернатурална #
Тя Импалка каза, че ще се вземе в ръце, но първо трябва те да я вземат в ръце, после да я пуснат (евентуално), после да се освЕсти (евентуално) и чак тогава  Laughing
Утре има епизод, но аз съм на работа  Crossing Arms Ще надничам да чета какво сте писали.

# 286
Тя Импалка каза, че ще се вземе в ръце, но първо трябва те да я вземат в ръце, после да я пуснат (евентуално), после да се освЕсти (евентуално) и чак тогава  Laughing
... eвентуално, 'щот' може и да не ме пуснат навън (вж. високия на вратата) или да ме пуцат до смърт (вж. ниския до леглото, но не се и надявам да ме пуца само той) Mr. Green

# 287
# 288
  • София
Апокалиптик, на мен на това с past life-а ми се падна strip dancer  Joy Joy Joy

Мнооого ми допада Supercatural, особено с Дийн изнасящ Сами от къщата. Много сладка картинка, а последната с кучетата е направо трепач!  Heart Eyes

'Айде да идва утре вече, че да видим какво са ни приготвили нашите момчета!  bowuu Rolling Eyes

# 289
Импалко, Hug каква си ми споделителна! Wink Ще се разберем някак си. Джеймс Патрик Стюард ще си го поделим... по равно Mr. Green

Тези хубавци, , които така небрежно са подпрели задни части на кръшното ти тяло, докато посръбват кафенце, не знам как ще си ги поделим, но предлагам при тях тактиката да е: "Колкото повече (глави в мелето), толкова по-хубаво". Simple Smile) Може да добавим и малко сметана... към кафенцето.

# 290
ами аз само да кажа....

имам си нов подпис

понеже никой не беше предявил претенции, явно никой не го е харесал.... и аз си го взех

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 21:17 от Bella

# 291
Бела, сега да пишеш по често ...

Относно епизода, следвайки принципа на повтарянето, следваше да е мой ред  Rolling Eyes , но аз съм обсебена (от това което чета) и музата ми се изпари тотално (а и време не ми остава).
Ама вие като го продължите, по някое време може и аз да се включа  Mr. Green .. отново!!!

П.С. Хихихихи сега гледам Жълтоокия в "Престъпни намерения"  Laughing

# 292
Какво толкова обсебващо четеш, Бичи? Сподели с класа, плс.

Белс, супер подпис! Simple Smile

# 293
  • # супернатурална #
Peace Тръпки ме побиват  Mr. Green

Ама и на Би на подписа нищо му. Очаквам Злата да пусне снимка за сравнение, както се гледат като кУтУраци  Laughing

(вж. високия на вратата)

smile3521 Иде ми да заключа отвътре и да глътна ключа  Rolling Eyes

# 294
Какво толкова обсебващо четеш, Бичи? Сподели с класа, плс.

Белс, супер подпис! Simple Smile

Няколко произведения, едното от които е "Сблъсък на крале" (Джордж Р.Р. Мартин).

...

smile3521 Иде ми да заключа отвътре и да глътна ключа  Rolling Eyes

Галче, пусни ме само преди това и мен вътре, та да му покажа на този на земята как се почистват пушкалата  Blush

# 295
  • # супернатурална #
Айде, влизай. Сигурна съм, че ще му ги обл...почистиш до блясък  Joy

Чули ли сте нещо за Revolution? Създатели - Ерик Крипке и Дж.Дж.Ейбрамс. Ето какво намерих
http://tvseriesbg.com/2011/09/25/revolution-nov-serial-po-nbc-ot … fringe-i-superna/
http://tvseriesbg.com/2012/03/30/deyvid-lions-se-prisaedinyava-kam-revolution/
Не мога да разбера, какви са тези актьори, които присъединяват, като имат под ръка най-добрите  Crossing Arms

Режисьор щял да е Джон Фавро
http://tvseriesbg.com/2012/03/30/deyvid-lions-se-prisaedinyava-k … a-kam-revolution/

Че ние и режисьор си имаме  Laughing

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 23:23 от Г. Краули

# 296
Тоя Дейвид Лионс, дето го присъединявали като актьор, на снимката направо си мяЗа на Дженсън от първите сезони на СПН... Е, ако не му се вглеждаш много внимателно, де. При по-задълбочено взиране си се вижда, че неземна красота като Екълсовата втора няма да видим, но все пак на дрехи и излъчване са го докарали този да прилича на "оригинала".

Радвам се, че не са ангажирали момчетата, защото това би означавало край на СПН още след 7 сезон. Sad

# 297
Екстра сте се украсили с подписи.  Heart Eyes

Галче, кутурашка снимка не намерих, само тази мила семейна картинка

И най-секси вариантът на Жълтоокия.

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 00:16 от Злата с метлата

# 298
  • София
Малко Миша за разкош:

Това не знам дали сте го пускали, обаче... ооо, Миша!  hahaha Joy Joy Joy

# 299
  • # супернатурална #
Добро утро