SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 518
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Белс,
Честит рожден ден и тук, мила моя Heart Eyes ! Подаръчето: цъъък!
- Какво свети така заслепяващо? Слънцето? Звезда?
- Не, бе - нашата Бела!
- Прав си - сърцето ми се разхлопа от внезапния приток на кръв.
- А на мен нещо друго... по същата причина Whistling .
- Е значи ти си пръв.

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 12:03 от Impala

# 361
Импала,  Joy  Hug

момчета, какво е това първи-втори - животът е кратък, идвайте веднага и двамата Simple Smile

докато се рових за снимки днес, попадна на разни стари, които не съм виждала до сега

с Тайра Бенкс (Дженсънчо как я гледа само Simple Smile

с Джена Дювал (ей късметлийка е тази - спи с Чанинг, снима се с Дженсън (макар че аз бих предпочела противоположния вариант)

# 362
Здравейте!

Честит рожден ден на патерица, Бела!   bouquet

Още не съм успяла да изгледам епизода, но изчетох до буквичка всичките коментари.  Grinning

# 363
Ооо, Злате, гледам твойто момче се подготвя с нисък старт да стане мойто утре Mr. Green . А? Даже се е поразхвърляло.

Спойлери зa 7.20 'The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo':
Скрит текст:
Източник: "To kick off Zap2it's "Supernatural" theme week, we've got an exclusive clip from this week's episode, "The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo" -- featuring a guest appearance by geek genre fave Felicia Day as Charlie, a brilliant computer hacker. Charlie finds herself on the wrong side of the battle lines when Leviathan boss Dick Roman enlists her help in hacking Frank's hard drive, but as you can see from this clip, she ultimately aligns herself with Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles). Batting her eyelashes at men isn't Charlie's area of expertise, so when she has to flirt with a security guard to get access to a restricted area, Dean steps in and offers a little assistance... much to Sam's delight. Of course, feeding someone dialogue through an earpiece always goes smoothly on television."

Накрая има и забавно клипче със сцена от епизода Joy :

Първият коментар казва всичко: "Dean. Teaching. Someone. How. To. Flirt. With. A. Guy."

И още един за финала на сезона, ама много важен Joy :
Скрит текст:
Източник: "Everyone's favorite character will be back in time for the finale -- yes, we're talking about the Impala.
(Дотук беше важното; натам може и да не четете Laughing )
Speaking of favorites, Jim Beaver tells us there's a good chance he'll return as Bobby in Season 8 -- so while it looks like he won't be coming back to life any time soon, we can expect him not to be banished forever."

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 18:35 от Impala

# 364
леле как забравих... Джефри Дийн Морган

вярно, че с него имаме РД на една дата...

така че ЧРД на патерица, прекрасни татко Джон

# 365
  • # супернатурална #

Докато гледах това си мислех колко ми липсва в сериала една натурална мръсница. Нещо като Бела. Не нашата, ама може и тя  Laughing

Ех, Джино да си  Whistling

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 20:48 от Г. Краули

# 366
 Misha and West at The Children Mending Hearts Spring Benefit.

Какви образи са и двамата  hahaha

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 20:52 от Jennifer.

# 367
  • # супернатурална #
Още от Миша и чаве  Laughing

# 368
Това много ме разсмя. hahaha

Top 5 CW Shows with Die Hard Fan Bases
Въобще не съм съгласна с първото място в статията.Добре, че после се вижда в гласуването кой най-много го заслужава.

# 369
  • София
Скрит текст:
Източник: "Everyone's favorite character will be back in time for the finale -- yes, we're talking about the Impala.
(Дотук беше важното; натам може и да не четете Laughing )
Speaking of favorites, Jim Beaver tells us there's a good chance he'll return as Bobby in Season 8 -- so while it looks like he won't be coming back to life any time soon, we can expect him not to be banished forever."

Импалке, много си е важно това даже, значи почти сигурно ще има осми сезон.   bigdance2

# 370

Докато гледах това си мислех колко ми липсва в сериала една натурална мръсница. Нещо като Бела. Не нашата, ама може и тя  Laughing

натурална мръсница... май съм далеч от това.... но ако Дийн ме учи - ще стана!!!!!

# 371
Top 5 CW Shows with Die Hard Fan Bases
Въобще не съм съгласна с първото място в статията.Добре, че после се вижда в гласуването кой най-много го заслужава.

Ти може да не си съгласна, но е факт. Отвратително.  Confused

# 372
Днес "навършвам" 45 години Rolling Eyes , но изобщо не ми личат bowuu , 'щото добре ме гледат: мият и полират отвън, изсмукват отвътре Whistling . Пожелавам си по-малко

и повече

'айде може и

и най-вече постоянно добро ниво на маслото, иначе ох-чета. Всичко това, стига да ме пощадят за следващия сезон.

PS. Злате, готова съм
 Joy

# 373
Честито, Импалка!  Hug

Да видиш сега колко съм добра

Е не, днес съм твърде добра!  Innocent

Летищна снимка на Дик.

Пътувал е онзи ден с Миша на пък към LA. Не си спомням кой беше постнал летищен Миша  newsm78, но тук намерих снимките с коментари от човека, който ги е снимал.

http://www.newsflic.blogspot.com/2012/04/misha-collins-castiel-i … supernatural.html

I asked Misha if he had a message for the fans and he said, "get plenty of sleep and take your vitamins".
 Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 15:03 от Злата с метлата

# 374
  • # супернатурална #
ЧРД, Импала!  Heart Eyes
Пожелавам ти да разпуснеш
след яростна схватка
с нечии силни, но нежни ръце
и пак да развиеш
нужната скорост
за която всеки
Уинчестър мре   bouquet

И най-важното -  да се върнеш за края на седми и за целия осми сезон, стига са ги лашкали някакви кранти момчетата  Laughing

Злато, като го гледам този твоичкия и се сещам за нещо, дето си пишехме по лексиконите - "Розата ухае, но има бодли, любовта е сладка, но често боли"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт