SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 32 573
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Отклонихме се достатъчно от това, за което е темата ни.
Прочетете по-добре разкази за частните срещи на J2 с избрани фенове по време на римската конвенция: с Джаред и с Дженсън. И разказа на същото момиче при правенето снимките и вземането на автографи - момента с Миша е безценен Laughing .

# 586
  • гр. София
О, да, аз по-горе изразих съмнение, че може да е фотошоп, но, разбира се, не изключвам възможността да е просто крадена.  Peace

# 587
Аз, момичета, обаче не мога да разбера що се ядосвате. Че са взели снимките без позволение не ми се вярва, щот ние постоянно го правим Mr. Green, или заради това, че е свързано с хирургическа интервенция?

# 588
  • # супернатурална #
Аз не съм се ядосала, но ме сви под лъжичката  Laughing Добре, че не е Джаред, че направо щях да го приема за кощунство  Crossing Arms

# 589
Аз не съм се ядосала, но ме сви под лъжичката  Laughing Добре, че не е Джаред, че направо щях да го приема за кощунство  Crossing Arms
Галче, много се вкарваш във филми ли, що ли. Аз наистина не разбирам, който и да беше - Джаред, Пол, Мол, не виждам причина. Ама аз съм си дърво по принцип. Mr. Green

# 590
  • гр. София
Аз, момичета, обаче не мога да разбера що се ядосвате. Че са взели снимките без позволение не ми се вярва, щот ние постоянно го правим Mr. Green, или заради това, че е свързано с хирургическа интервенция?

Пак да си питам - какво й е на интервенцията?  newsm78
Ако приемем, че рекламата е истинска, не виждам нищо лошо в това, че известни лица участват в такива кампании. Само дето, както Галчето предположи, снимката може да е крадена.  Confused

Импалка, не се отклоняваме от темата. Нали Дженсън и негова снимка обсъждаме.
А и без това кога НЕ СМЕ се отклонявали? Това се прави постоянно  Laughing

# 591
  • # супернатурална #
Инче, ти пък много се вкарваш в моите филми  Wink Виж, че се шегувам. А сега сериозно, аз съм против такава интервенция, но това вече е съвсем извън темата. Та кажете какво пише в разказите от Импалка  Laughing

# 592
  • В средата на времето
На мен ми стана смешно, както ми стана смешно от гифчето, в което Дийн намига и всичко живо забременява Grinning Нямам мнение относно интервенцията иначе Laughing

# 593
Ми като пишете две страници, то човек кво да си помисли. Аз не съм чела разказите и не знам.

# 594
  • гр. София
Галче, процедурата е обратима. Само не знам у нас дали се прави (обратимостта имам предвид). Че е фина работа и трябват микроскопски уреди.  Rolling Eyes

# 595
  • # супернатурална #
Ми като пишете две страници, то човек кво да си помисли. 

smile3534

Че устояваме мнението си по жизненоважен въпрос  Joy

# 596
1... 2... 3... 4... 5... 5 и половина... 10! Пресягам се за камшика!

The Hunter's Guide to the Supernatural:

# 597
Галче, аре не на мен тези, знам те аз на какво точно устояваш hahaha

# 598
Джаред в 'Dinner Club Boox':

Не е истина какъв сценарий ми мина пред очите Whistling Crazy .
NB. Сценарият НЕ включва мъжа в синьо - имам високи критерии все пак.

# 599
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт