SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 827
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • В средата на времето
Много е млад Джаред, за да играе Атос  Thinking Може би все пак Д'Артанян, въпреки че така за Дженсън не остава мускетарска роля - той не може да бъде нито Арамис, нито пък Атос..., хеле пък Портос  - няма необходимите физически данни Grinning

# 616
  • # супернатурална #
За д'Артанян и двамата са стари, освен ако не филмират направо продълженията. Изи, що да не е Арамис Дженсън  Laughing Я си го представи с дълга косичка и катинарче  Joy

А Атос по мои спомени беше на около 30, а другите по-млади от него. Но когато съм я чела 30 годишните мъже ми изглеждаха ужасно стари.

# 617
  • # супернатурална #
ОООлееее, м....  му на Дюма гледайтее

Едва дишам, има и още

# 618
  • В средата на времето
Това нови снимки на Джаред ли са? Нещо пак се е напомпал много сякаш Rolling Eyes

За д'Артанян и двамата са стари, освен ако не филмират направо продълженията. Изи, що да не е Арамис Дженсън  Laughing Я си го представи с дълга косичка и катинарче  Joy

Аз вярно, че бая отдавна съм чела книгата, но имам впечатления за Арамис като за слаб и изфинен мъж, вярно - красив и доста популярен сред жените, но Дженсън просто посмъртно не мога да го вместя в този образ. Пък и ...някой сигурно трябва да фотошопне една Дженсънова снимка с дълга коса и брадичка, за да го видя, но едва ли ще му тича Grinning Ако филмират "Виконт дьо Бражелон" могат спокойно да са Д'Артаняновци Grinning

# 619
ОООлееее, м....  му на Дюма гледайтее
E то се видя, че ще се мре днес Crazy . Давай останалите - готова съм да ги поема Whistling .

# 620
# 621
И аз съм на мнение, че не става мускетар от Дженсън.

Снимките на Джаред са чистак пресни от конвенцията в Рио. Ето тук има доста повече и в по-голам размер - http://www.justjared.com/2012/05/07/jared-padalecki-shirtless-in-rio/

Приходи ми се на море като гледах снимките, особено тази

# 622
Supernatural Sneak Peek 7x22 - There Will Be Blood

# 623
  • # супернатурална #

Приходи ми се на море като гледах снимките, особено тази

А на мен ми се причете лириката на Евтимов  ooooh!

E то се видя, че ще се мре днес Crazy .

Tired

Вълните на морето са жени,
избягали от къщите - окови.
Ела,
една вълна сама стани,
сестра на вятъра бъди отново
Ела,
сред най-дълбокото иди,
при царството на тъмните стихии.
Била ли си обичана преди -
едва сега ще можеш да откриеш.
Страхливия ще седне на брега,
ще шепне колко ти е верен,
безсилния ще плаче от тъгa,
а истинския
сам ще те намери.
Ще иска той с прегръдка да те спре,
но ти не се завръщай нито спирай.
Вълната е вълна насред море.
А тръгне ли към плиткото - умиира

Отивам да се гръмна, че да не се мъча  Laughing

# 624
Краули, много е хубаво стихчето, кой е автор? Heart Eyes

Да не повярваш как Джаред има такова тяло с всички бургери, коитo изяде покрай брат си. Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 23:39 от H0uSse_Baby

# 625
  • # супернатурална #
Евтим Евтимов, винаги рева като го чета, такава съм бяла патица, че не мога да се трая  Laughing

Да не повярваш как Джаред има такова тяло с всички бургери, коити изяде покрай брат си. Mr. Green

Е как? Виж, че тренира където му падне  Laughing

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 23:40 от Г. Краули

# 626
Прекрасно стихотворение, Мило Heart Eyes , благодаря   bouquet .
Остана само тази снимка:

Един чудесен разказ от жена, летяла заедно с Джаред към Рим, срещнала се и поговорила с него - поредно доказателство за това колко земен и прекрасен човек е той Heart Eyes . В резултат, сърце не ми дава да плясна златовата емотиконка, която иначе най-точно описва ефекта на снимките.

# 627
Как й завидях на тази мацка, хем срещата е била с Джаред, а не с Дженсън. Много мило го е написала.

# 628

jumpuu леле-мале

# 629
  • В средата на времето
Много хубав разказ за срещата с Джаред Grinning

Общи условия

Активация на акаунт