SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 771
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Снимка от заснемането на 7.22:

Струва ми се логично продължение на снимката от стълбището: 'Как си? Силно ли се удари докато се търкаляше надолу Joy ? Дай да цункам' и т.н.

# 76
  • # супернатурална #
И продължение на продължението:

"Върви, върви! Не е риба"   Joy
 ooooh! Да си лягам, та да не достигна неподозирани низини висоти.  

# 77
Aко трябва да се разбира така както го разбирам - лелеее #Shocked ...
Лека, Миуо Hug .

Нова фотосесия на Джефри Дийн Морган.

Статия за слухове, свързани със състава на екипа за евентуалния (според мен сигурен и последен) осми сезон. Накратко, Сера Гембъл щяла да бъде заменена от Джереми Карвър на поста изпълнителен продуцент и co-showrunner (идея си нямам как се превежда и какво точно прави ooooh! ). Робърт Сингър и Мон-Амур-Ерик Крипки запазват позициите си.

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 02:29 от Impala

# 78
Лоши (или пък добри) новини около СПН: http://www.spoilertv.com/2012/04/supernatural-sera-gamble-steps-down.html
Сера Гембъл се оттегля като продуцент и (за съжаление) сценарист. Вчера е поискала договорът й да не бъде продължаван, ако има нов сезон.

Чудя се да се притеснявам ли за бъдещето на шоуто или тайно да се надявам да върнат блясъка му такъв, какъвто го помним от 4-ти сезон?

# 79
  • # супернатурална #
Добър деннннн  Joy
Намерих много подходящ виц за последната ми снимка. Така неразбралите всичко ще си разберат  Laughing
Е може ли от сутринта така да изпростея? Може  Mr. Green

Връщал се заека от командировка в съседната гора, и среща лисицата, която се държи отзад и едва ходи:
- Как си, лисо? - попитал я заека.
- Остави се, зайо, любезния лос се е развилнял, хвана ме и ми скъса задника… Бягай зайо, защото… - рекла му лисицата. Позамислил се зайо и продължил към хралупата си. Не щеш, ли след малко видял вълка, и той се държи отзад и охка.
- Какво става с тебе, Вълчо? - рекъл заека.
- Ох, зайо, любезния лос е побеснял, хвана ме и ми скъса задника… не виждаш ли… Бягай, защото… - едва - едва рекъл вълка.
Позамислил се пак зайо и ускорил крачката към къщи. Вървял, вървял и изведнъж гледа мечката, седи на един пън, държи се отзад и горко плаче:
- О - о - о, зайо, любезния лос ме хвана и ми скъса задника, погледни, о - о - о, бягай, зайо, бягай! - рекла мечката.
Уплашил се заека и хукнал да бяга. Стигнал до хралупата, навел се да отключи, пъхнал ключа и изведнъж чул зад себе си:
- Добърррр деннннн!

# 80
Их, ама как знам кога да дойда.  Heart Eyes

Краули, за бога! Срамота!  hahaha

# 81

Горкото катеричоче. (Толкоз Mr. Green .) Добре, че има каска. (Не спирам, ей.) Ама поне парички ще изкара Joy . (Свърших.)
PS. Простете Blush .

# 82
  • # супернатурална #
Аз, такова, и за без пари  Rolling Eyes Само поне едно "Добър деннн" да чуя  Joy

Извинявам се за всичките ми простоти

# 83
Ах, как ме сърбят ръцете да му разкопчая коланчето!  Mr. Green

Излезе и описанието на епизод 20 - The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo

Скрит текст:
#Supernatural 7.20 synopsis (April 27). "The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo"

FELICIA DAY (“THE GUILD,” “EUREKA”) GUEST STARS — Dick Roman (James Patrick Stuart) acquires Frank’s hard drive that contains sensitive information about the Winchesters and gives it to an unsuspecting brilliant hacker named Charlie (guest star Day) telling her she has 48 hours to crack the firewall or she is fired. Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) are tipped off that Dick has the hard drive and race to get to Charlie before she breaks the code. Meanwhile, Bobby (Jim Beaver) tries to help the brothers, but his rage towards Dick for killing him starts to get in the way. John MacCarthy directed the episode written by Robbie Thompson (#720).

Източник

И аз не знам все още как да реагирам на новината за оттеглянето на Сара.

# 84
Айде и аз със снимка да долазя Grinning

Кой се оттегля, кой остава не знам, обаче по-добре да приключат и да не правят сезон 8.

# 85
  • гр. София
Мдам, и аз като Апокалиптик.  Confused Не ми се иска осми сезон, колкото и да обичам момчетата. Просто от доста време насам сюжетът здравата избозя. Всичко е кърпено на парче.

# 86
Даже и цуни-гуни няма, само Дийн, ама веднъж. Не е честно така, искам още Mr. Green

# 87
  • гр. София
За цуни-гуни си пусни "Дързост и красота", където Брук овърша мъжете от цЕлата рода до девето коляно.  Mr. Green

# 88
Да бе да, аз искам Сам и Дийн да участват, не некви старци Laughing

# 89
  • гр. София
Ти па! Стефани и след още 100 години шси е младолика  Mr. Green

И да не е само спам:

Общи условия

Активация на акаунт